♥haftalık kilo verme yarışması♥

He bu arada dusurma salonunda sirami bekliyorum.
Kadın kocasının kendini aldattığını tespit edebilmek için kocasının telefonuna casus yazılıp yükleyip dinlemiş telefonu

kız bi günde dayı ısmarlasın,hep sizde hep sizden olmaz ki böle
bende sebze yemeği yemezsem ararım,uzun süre tek tip beslenemem
kahvaltı gayet güzel afiyet olsun, alabaş ne onu bilmiyorum,sende de değişik yiyecekler var heee

Aman kim yapacak mis mor makyaji bi kere yapar iki kere yapar 3. Ye kimse gelmez evinize su hayatta kimsenin cilesini cekmeye degmez kendi annen baban harici digerleri kiymet bilmiyor
Yani hele bir hastanelik ol annemle kız kardeşim dışında kimse yoktu yanımda eşimi bile istemedim şahsen

Selam kizlar
Evet kilo vermek istiyorum ama su aralar hayatim okadar yogun ki yetisemiyorum hic biseye evet gercekten yoruldum yaaaa
Ingilizce deyimi kismen "burn-out" yasiyorum
Is ev kizim arabaya yetis hem kadin hem erkek ol hem anne hem baba ol bunlar beni cok yordu ve hic dinlenemiuorum bile
Ayyy sanki bdv sayfasindayim yaa resmen dert yakiniyorum
Ama yinede SUKUR yani isyan etmiyorum biktim demiyorum

Kız dayı odedi zaten, o konuda yüklenen bir misafir değil. Biz gezdiririz onlar oder genelde. Hele ben teksem bana hiç istemezler, esim olunca o orada oder. Gunahina girdin adamcagizin

Alabaş turp gibi ama lezzetli ve çok faydalı birşey. Geçen yil öğrendim ben de. Alabaş yaz gorseline bak. Pazarlarda bulunuyor.

hadi yaa ne uaynıkmış aferim ona dicem de bu bi suç demi
Suç tabi boşanmış bitmiş bundan yargılanıyor şimdi

o zaman özür dilerim dayıdan ama benim misafirler hiç böyle olmadığından direk aklıma öyle geldi,öğrenilmiş çaresizlik gibi bişey oldum yani
aa alabaşı biliyomuşum ben,beyaz turp gözüyle bakıyodum zaten ben ona ama sanırım turptan daha acımsı bu
hımm o zaman casus yazılım kötü olmuş, kız onu biz anlayabilirmiyiz telefonumuzda yüklümü değil mi?
inşallah kadın çok ceza almaz,almaz demi

Yok alabaş daha acı değil, bilakis daha tatlı, bir kez al dene derim. Taneyle sayılıyor burada zaten ben de bir tane aldım. Bizde bir kerede bitmiyor 1 tanesi. Çeşit olsun diye azar azar alıyorum. Hep aynı şeyler gitmiyor.

Nasıl anlaşılır bilmiyorum ki casus olup olmadığı?

Selam kizlar ben geldim ama mahcup bisekilde geldim
bu Sabah tartildigimda 65 gordum ya neguzel 63.5a kadar dusmusken
Evet itiraf ediyorum hic biseye yetisemiyorum
duzensiz beslendim son hafta
bugun dikkat etmeye basladim tekrardan

55.5 inatla devam.. Duraksamayı aşamıyorum evdeyim hep bu ara az çıkıp yürüsem kesin yararı olur ancak evden çıkamıyorum hiç.

Kizlar kilo bildirimlerinde beni etiketlemeyi unutmayın

masAllah cok iyi vermissin canim.tebrik ederim.
sbeden canim benim tartim bozulmus.bu gün fark ettim.mazur gör beni lütfen bu hafts
tamam canım

Merhabaa ben de gruba katılmak istiyorumm 70 ler grubunaa=(( 1 aydır diyetteyim 5 kilo verdim daha da devammm!! şu an kilom 71 listeye eklerseniz çoook mutlu olurumm

Hem de çok şanslısın zaten düşünemiyorum ben senin sabredip sessiz kalabileceğini avukatsın sonuçta
@begum75 le bizde alışkanlık yaratmış bu durum yapacak bir şey yok gittiği yere kadar

Hem de çok şanslısın zaten düşünemiyorum ben senin sabredip sessiz kalabileceğini avukatsın sonuçta
begum75 le bizde alışkanlık yaratmış bu durum yapacak bir şey yok gittiği yere kadar
aynen canım gittiği yere kadar en sonunda bi patlıycaz tam patlıycaz aslında ara ara gürleyip içimizdekileri dökmek lazım sonra toptan yapınca sonu daha kötü oluyo

Yalnız olsan sorun yok da kızın var güçlü ol sen yine de onlar herşeyimiz

aynen canım gittiği yere kadar en sonunda bi patlıycaz tam patlıycaz aslında ara ara gürleyip içimizdekileri dökmek lazım sonra toptan yapınca sonu daha kötü oluyo
Biz de gürlemeye gerek yok zaten tatsızlıkları kendi kendine çıkarma huyu var
Hafta sonu kayınvalidem gelmişti kızımdan konuştuk onu ana sınıfından başlayarak özel okula göndermek istediğimi söyledim ki gereksiz harcamalar yapıp lüks evlerde oturacağıma kızım daha iyi eğitim alsın dedim 1 haftadır bozuk bana işine gelmedi tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…