Tabii ki canım Allah o duruma dusurmesin kimseleri. Ama devletin bu konuda hassa olması ve çözüm üretmeye yönelik çalışması da sevindirici. Eskiden uğraşmaya maddi manevi gücü yetmeyen kadın çok daha zor durumda kalıyordu.
Akşam esimi aradım ben bütün gün yattım yemek de yapmadım disarda yicektik ona gore geç gelme, dayina da soyle yemek yemesin dedim. Geldiler aldılar beni evden, yemeğe gittik. Eşim de kırgın bu ara sinüzit ağrısı çekiyor, dayı yemeği yiyelim seni eve bırakayim, ben eve gidip hasta yaticam dedi.Yemeği deyince eve geçmeden dayıyı bıraktık. Eve geldik çay demledim,picama battaniye tv yayildik. Dizi bitmeden eşim sızdı, ben de biter bitmez gittim yattım. Badiresiz bir akşam atlattım dün.
Sabah kahvaltı edip çıktım. 2 yumurta, peynir, zeytin, havuç, alabaş, 1 köfte, susam ezmesi yedim.
Öğlen yardımcı gelecek temizliğe eve. Bir ara ugrarim belki. Akşama da ıspanak ya da pırasa yaparım. 3 gündur et balık ağırlıklı yedik, bugün sebze günü olsun.
He bu arada dusurma salonunda sirami bekliyorum.
Kadın kocasının kendini aldattığını tespit edebilmek için kocasının telefonuna casus yazılıp yükleyip dinlemiş telefonu
Bazen bende de oluyor öyle malum meselelerden ama kızım aklıma gelince mecburen gidiyorumcanım bende bilmiyorum ne yapacağımı,o yüzden şuanda çok mutsuzum eve gitmek istemiyorum bile
Şimdi daha çok üzüldüm sen öyle deyince ses çıkaramamak bazı konularda söz hakkın olmaması kadar kötü bir şey yok hele de evinde yaşayan bilirgüldürdün beniben o lafı sokarsam gözümde mor makyajla gezerim heralde
Yani hele bir hastanelik ol annemle kız kardeşim dışında kimse yoktu yanımda eşimi bile istemedim şahsenAman kim yapacak mis mor makyaji bi kere yapar iki kere yapar 3. Ye kimse gelmez evinizesu hayatta kimsenin cilesini cekmeye degmez kendi annen baban harici digerleri kiymet bilmiyor
Gunaydin canım ekliyorumsana başarılar canım,her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz,2 hafta üst üste mazeretsiz,haber vermeden bildirim yapmazsan adın listeden silinir.
sbeden arkadaşı listeye eklermisin canım
kız bi günde dayı ısmarlasın,hep sizde hep sizden olmaz ki böle
bende sebze yemeği yemezsem ararım,uzun süre tek tip beslenemem
kahvaltı gayet güzel afiyet olsun, alabaş ne onu bilmiyorum,sende de değişik yiyecekler var heee
Suç tabi boşanmış bitmiş bundan yargılanıyor şimdihadi yaa ne uaynıkmış aferim ona dicem de bu bi suç demi
o zaman özür dilerim dayıdan ama benim misafirler hiç böyle olmadığından direk aklıma öyle geldi,öğrenilmiş çaresizlik gibi bişey oldum yaniKız dayı odedi zaten, o konuda yüklenen bir misafir değil. Biz gezdiririz onlar oder genelde. Hele ben teksem bana hiç istemezler, esim olunca o orada oder. Gunahina girdin adamcagizin
Alabaş turp gibi ama lezzetli ve çok faydalı birşey. Geçen yil öğrendim ben de. Alabaş yaz gorseline bak. Pazarlarda bulunuyor.
Suç tabi boşanmış bitmiş bundan yargılanıyor şimdi
Yok alabaş daha acı değil, bilakis daha tatlı, bir kez al dene derim. Taneyle sayılıyor burada zaten ben de bir tane aldım. Bizde bir kerede bitmiyor 1 tanesi. Çeşit olsun diye azar azar alıyorum. Hep aynı şeyler gitmiyor.o zaman özür dilerim dayıdan ama benim misafirler hiç böyle olmadığından direk aklıma öyle geldi,öğrenilmiş çaresizlik gibi bişey oldum yani
aa alabaşı biliyomuşum ben,beyaz turp gözüyle bakıyodum zaten ben ona ama sanırım turptan daha acımsı bu
hımm o zaman casus yazılım kötü olmuş, kız onu biz anlayabilirmiyiz telefonumuzda yüklümü değil mi?
inşallah kadın çok ceza almaz,almaz demi
Selam kizlar ben geldim ama mahcup bisekilde geldim
bu Sabah tartildigimda 65 gordum yaneguzel 63.5a kadar dusmusken
Evet itiraf ediyorum hic biseye yetisemiyorum
duzensiz beslendim son hafta
bugun dikkat etmeye basladim tekrardan
55.5 inatla devam.. Duraksamayı aşamıyorum evdeyim hep bu ara az çıkıp yürüsem kesin yararı olur ancak evden çıkamıyorum hiç.
tamam canımmasAllah cok iyi vermissin canim.tebrik ederim.
sbeden canim benim tartim bozulmus.bu gün fark ettim.mazur gör beni lütfen bu hafts
Hem de çok şanslısın zaten düşünemiyorum ben senin sabredip sessiz kalabileceğini avukatsın sonuçtaHastayim demeye usandim kızlar. İki gündür sabah duruşma öğlen koşturma akşam dayi yetti bana bugün evde yatiyorum. Basim bir tondu sabah yine. Yorulmaya gelmiyor. Kahvaltıdan sonra biraz uyuklamisim. Annem geldi sağolsun o mutfağı toplarken kestirdigim yaradı birazda.
Akşam çok komiktik. Köfte tahinli piyaz bi de bal kabağı çorbası yapmıştım. Dayı yemeğini yemiş ama benimki almış gelmiş yine. Oturdum sofraya biz yedik dayı da tadına baktı az az. Arkadaş madem geliyon ne demeye yiyon, yemek yaptık herhalde burda bu yemek bitecek dedim dayıya. Siz yiyin dedi. En sinir olduğum şey kalan yemek 3 kisilik yaptım dedim.Sonra salona geçtik ama benim kafa devrilmek istiyooo deviremiyom. Ben esniyom eşim esniyo Bi ara içeri gidip az kestirsem dedim kendi kendime sonra ya tamamen uyursam bu sefer de ayıp olur dedim vazgeçtim. Oturduğum yerde sizabilsem keşke kv gibi diye geçirdim içimden o da olmadı 11 i geçiyordu eşim evine bıraktı geldi. O da ya çok uykum geldi zor durdum diyo. Dedim kusura bakma birşey demiyorum ama kaç gündur Çin işkencesi oldu bu bana. Ben yoruldum zaten yemekten sonra kafayı devirmek istiyom ama olmuyor dedim. O da yemek sonrası battaniye tv alışkın olduğu için ben de öyle dedi. Annenler gelse de biraz orda oyalansa dedim. Aynen valla didi eşim de. Pazar gününe kadar biraz disimizi sıkmaya karar verdik
Benim kocam da gelemiyo surekli evin dolu olmasina. O açıdan sansliyimbegum75 . Sukur ki kavga etmeden tatlı tatlı gülüşerek dertlendik :) Bu akşam dışarda yiycez kismetse. Yatiyorum zaten birşey yapacak halim de yok. Evde yersek bal kabağı corbam tavuklu bezelye var yetsin onlar da.
@begum75 bu hafta seni daha da iyi anladım Allah yardımcın olsun canım. İşten eve gel yatana kadar hiç oturma, uzanma. Sabah kalk ise git. Gerçekten herkesin harcı degil. Sende çocuk da var. O mor gözlük olayı da kolay değil oyle. Bir telefonla dünyası değişir eşinin. Cesaret ister ..
aynen canım gittiği yere kadar en sonunda bi patlıycaz tam patlıycaz aslında ara ara gürleyip içimizdekileri dökmek lazım sonra toptan yapınca sonu daha kötü oluyoHem de çok şanslısın zaten düşünemiyorum ben senin sabredip sessiz kalabileceğini avukatsın sonuçta
begum75 le bizde alışkanlık yaratmış bu durum yapacak bir şey yok gittiği yere kadar
Siz de de ne hikayeler vardır dizilikHe bu arada dusurma salonunda sirami bekliyorum.
Kadın kocasının kendini aldattığını tespit edebilmek için kocasının telefonuna casus yazılıp yükleyip dinlemiş telefonu
Kadın kurtulmak için yapıyo belli ki bi şekilde kurtulacakhadi yaa ne uaynıkmış aferim ona dicem de bu bi suç demi
Yalnız olsan sorun yok da kızın var güçlü ol sen yine de onlar herşeyimizSelam kizlar
Evet kilo vermek istiyorum ama su aralar hayatim okadar yogun ki yetisemiyorum hic biseye evet gercekten yoruldum yaaaa
Ingilizce deyimi kismen "burn-out" yasiyorum
Is ev kizim arabaya yetis hem kadin hem erkek ol hem anne hem baba ol bunlar beni cok yordu ve hic dinlenemiuorum bile
Ayyy sanki bdv sayfasindayim yaa resmen dert yakiniyorum
Ama yinede SUKUR yani isyan etmiyorum biktim demiyorum
belkide demi ama bundan ötürü ceza almaz hakim affeder inşallahKadın kurtulmak için yapıyo belli ki bi şekilde kurtulacak
Biz de gürlemeye gerek yok zaten tatsızlıkları kendi kendine çıkarma huyu varaynen canım gittiği yere kadar en sonunda bi patlıycaz tam patlıycaz aslında ara ara gürleyip içimizdekileri dökmek lazım sonra toptan yapınca sonu daha kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?