yaptığın sporlar süper süper süperTeşekürler ederim begusum çok sevindim
Kas miktarimda artti oda tartiya yansidi biraz. sanki 80.9 değil 76 gibi duruyorum.
Yarim saat hizli yürüyüş. 15 dk ayakta ağırlıklı bisiklet 10 dk eliptik. 10 dk merdiven çıkma. ve diger aletler cok fazla sikilasmamak mümkün değil. ayin 29 unda olculerimi tekrar alicam
Öyle canım belkide 70 e dusunce 60 gibi görünürum. :) devam ediyorum. eşimde zayifladim saniyor görüntümle. tamam birakmicam. hem kafam dağılıyor iyi bir sosyal aktivite oldu.yaptığın sporlar süper süper süper
kesinlikle sıkılaşmışsın ve devam ediyosun bırakma sakın,tartıdaki rakam sayılardan ibaret inan bana hiçbirşeyin ölçüsü değil önemli olan aynada gördüklerin
senin adına çok çok sevindimÖyle canım belkide 70 e dusunce 60 gibi görünürum. :) devam ediyorum. eşimde zayifladim saniyor görüntümle. tamam birakmicam. hem kafam dağılıyor iyi bir sosyal aktivite oldu.
Yaa canım harikasınSpor salonunda son 1 ayda alınan ölçüm.
Ama ilk olcumde uzerimde korse de vardi. o da olmasaydi daha büyük fark olurdu.
Kiyafetli ölçümü bayan aldi
Omuz 119 dan 115 e
Göğüs 104 104
Bel 91 den 85 e
Göbek 107 den 102 ye
Basen 114 ten 111 e
Bacak 67 67
Kol 36 dan 35 e
2 Kasım --- 12 Kasım tarihleri arasında evde çıplak ölçümü aldim özenle. en kalin yerlerden bel hariç. ve 12 günde kendi olcumumle sonuc
Bacak 69 --> 68
Kol 35 --> 34
Bel 88 --> 85
Göbek 114 --> 112
Alt bacak 41 --> 40.5
İnşallah yarın yazarımmıhlama 1 kere yemiştim ve bayılmıştım yapan teyze doğu karadenizli ve yaşıda baya vardı yani baya tecrübeliydi hani şu osmanlı kadını dedikleri türden
inşallah bu sefer daha farklı bişeyler yapar inşallah
Yazdim
yani evet o bi yemek değil, yemek yanına bi çeşit ama kadının anladığı yemek tarzı o demek ki napıcanYaa canım harikasın
İnşallah yarın yazarımBende severim ama akşam yemeği olarak tercih etmem pek
Muhteşem
Değer vermemek gibi algılıyorum ben canım annemle kıyaslıyorum ister istemez annem kadın çeşit çeşit döktürüyor damadı ne sever diye düşünüyor eşiminki bir iki çeşit anca belki de çay o kadar basityani evet o bi yemek değil, yemek yanına bi çeşit ama kadının anladığı yemek tarzı o demek ki napıcan
boşver takılma az çok biliyosundur huyunu değer vermediğinden mi herkesemi böyle,bazı insanlarda böyledir,öyle kabul et üstünde durup kafana takma,çok şükür evine gidince 2 yumurta kırıp ksrnını doyuracak gücün varDeğer vermemek gibi algılıyorum ben canım annemle kıyaslıyorum ister istemez annem kadın çeşit çeşit döktürüyor damadı ne sever diye düşünüyor eşiminki bir iki çeşit anca belki de çay o kadar basit
Tabi ki öyle kuzum kimsenin değer vermesine de gerek yok benim değerim yetiyor banaboşver takılma az çok biliyosundur huyunu değer vermediğinden mi herkesemi böyle,bazı insanlarda böyledir,öyle kabul et üstünde durup kafana takma,çok şükür evine gidince 2 yumurta kırıp ksrnını doyuracak gücün var
aynen öyle canım o kadarTabi ki öyle kuzum kimsenin değer vermesine de gerek yok benim değerim yetiyor bana
aynen öyle canım o kadar
senin adına çok çok sevindim
Yaa canım harikasın
İnşallah yarın yazarımBende severim ama akşam yemeği olarak tercih etmem pek
Muhteşem
Olsun yukari cikmada agir agir in ama in canim.
Olsun yukari cikmada agir agir in ama in canim.
Ayy hava atmak gibi olmasin dasabah 80.900 düm spordan yeni geldim tartildim yine 80.900 yarina da 80.600 olur artik insallah
hoşbuldum canım.inşallah hedefimize ulaşırızAramiza hosgeldin canım. cok iyi dusunmussun kilolu iken hamile kalmak iyi olmuyor. kilo verirkende yagdan vermeyr özen göster ac kalma protein ağırlıkli beslenebilirsn . insallah basarili olursun. bende zayiflayip bebek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?