♥haftalık kilo verme yarışması♥

yaptığın sporlar süper süper süper
kesinlikle sıkılaşmışsın ve devam ediyosun bırakma sakın,tartıdaki rakam sayılardan ibaret inan bana hiçbirşeyin ölçüsü değil önemli olan aynada gördüklerin

Öyle canım belkide 70 e dusunce 60 gibi görünürum. :) devam ediyorum. eşimde zayifladim saniyor görüntümle. tamam birakmicam. hem kafam dağılıyor iyi bir sosyal aktivite oldu.

Yaa canım harikasın
İnşallah yarın yazarımBende severim ama akşam yemeği olarak tercih etmem pek

Muhteşem

yani evet o bi yemek değil, yemek yanına bi çeşit ama kadının anladığı yemek tarzı o demek ki napıcan
Değer vermemek gibi algılıyorum ben canım annemle kıyaslıyorum ister istemez annem kadın çeşit çeşit döktürüyor damadı ne sever diye düşünüyor eşiminki bir iki çeşit anca belki de çay o kadar basit

boşver takılma az çok biliyosundur huyunu değer vermediğinden mi herkesemi böyle,bazı insanlarda böyledir,öyle kabul et üstünde durup kafana takma,çok şükür evine gidince 2 yumurta kırıp ksrnını doyuracak gücün var

Tabi ki öyle kuzum kimsenin değer vermesine de gerek yok benim değerim yetiyor bana

Olsun yukari cikmada agir agir in ama in canim.
Ayy hava atmak gibi olmasin da sabah 80.900 düm spordan yeni geldim tartildim yine 80.900 yarina da 80.600 olur artik insallah

İnşallah canım :) Benim tartı elektronik sağa dola çevirince farklı sonuçlar çıkıyor bir yerde 50 bir yerde 55.5 bir yerde 55.4 bir yerde 55.1 hangisine inanacağımü şaşırdım. 5 10 kiloluk bir şeyler alınca marketten vs deneme amaçlı tartıyoruz doğru çıkıyor lakin ben tartılınca yerini değiştirdikçe oynuyor

bugünkü menüm
sabah : domatesli yumurta,yeşil çay,zeytin,peynir,bir dilim kepekli ekmek.

ara öğün:muz,bir kase yeşil mercimek salatası

akşam:bir tabak ciğer
bir tabak ıspanak
2 dilim kepekli ekmek

Aramiza hosgeldin canım. cok iyi dusunmussun kilolu iken hamile kalmak iyi olmuyor. kilo verirkende yagdan vermeyr özen göster ac kalma protein ağırlıkli beslenebilirsn . insallah basarili olursun. bende zayiflayip bebek istiyorum
hoşbuldum canım.inşallah hedefimize ulaşırız

İyi akşamlar hanımlar. Epey zamandır takip ediyorum sizleri. Ama artık sessizce takip etmek istemiyorum çünkü hiç bişey yapamıyorum. Hızla kilo alıyorum ve artık iyice rahatsız oldum bu durumdan. Daha önceden katılabileceğimi söylemişsiniz. Boyun 1.64 kilomu sabah söylesem daha iyi olur. Tahminen 82 falan ama yine de sabah tartılıp söylemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…