canım çok geçmiş olsun,sakın tomografi çektirme internetten araştır bak,aşırı radyosyon yükleniyosun,doktorlar işin kolayına kaçmak için hemen tomografi diyolar,başka doktora git hatta bikaç doktora git ama bi ayak bileği için tomografi çektirme derimMerhaba kızlar 80.800
Spora ara verdim. dün ayağımı sakatladm. iki güne gecmezse tomografi cektirmemi söyledi doktor. rontgende bisey cikmadi malesef basamiyor yuruyemiyrm simdilik. ilac ve merhemle agri geçti en azindan
Canim cok sagol. biliyorum cok zararli 3 dk muayene etti elle. ucude inceledi filmleri .ortada kemikte kirik belki olabilir dedi ama düşük ihtimal . kirik olsa aci morarma sisme olur bublar yok bende suan. bende gecmezse hemen gitmem. beklerim bi kac gun. ay esim küfür etti kizdim bi tekme attim ayaktan oldum iyi micanım çok geçmiş olsun,sakın tomografi çektirme internetten araştır bak,aşırı radyosyon yükleniyosun,doktorlar işin kolayına kaçmak için hemen tomografi diyolar,başka doktora git hatta bikaç doktora git ama bi ayak bileği için tomografi çektirme derim
aman aman ne ettin kız değdimi bak,bırak ne hali varsa görsünCanim cok sagol. biliyorum cok zararli 3 dk muayene etti elle. ucude inceledi filmleri .ortada kemikte kirik belki olabilir dedi ama düşük ihtimal . kirik olsa aci morarma sisme olur bublar yok bende suan. bende gecmezse hemen gitmem. beklerim bi kac gun. ay esim küfür etti kizdim bi tekme attim ayaktan oldum iyi mi
Biliyorum canim Turkiyede kpss ler ygs ler lss ler ay bisuru sinav var egitim sisteminde sknti var bence tabi bu benim gorus acimbizdede şöyle mesela,çoğu branştan binlerce atanamayan öğretmenler var bu yetmiyo gibi mantar gibi her üniv. eğitim fakültesi açıp öğretmen sayısını günden güne artırıyolar,öğretmen olarak atanamayan öğretmenler polis,memur oluyo,bide her branşın atanma puanı farklı kimi 50-60 la atanırken kimi 85-90 puanla atanıyor
haklısın canım malesef öyle,inşallah düzelir (söylerken kendim bile inanmıyorum ama ümit kesilmez yinede)Biliyorum canim Turkiyede kpss ler ygs ler lss ler ay bisuru sinav var egitim sisteminde sknti var bence tabi bu benim gorus acim
Daha iyiyim kuzum ama gören hasta mısın diyor o derece vücudum kırgın ağrılı ve soluk suratımnehirnil111 canım nasıl oldun? ağrıların azaldı mı?
Daha iyiyim kuzum ama gören hasta mısın diyor o derece vücudum kırgın ağrılı ve soluk suratımBu iş yerinde yemeklerde beni öldürecek ya aç kalıyorum zararlı diye pilavda alamıyorum şaka gibiyim
Insallah duzelirhaklısın canım malesef öyle,inşallah düzelir (söylerken kendim bile inanmıyorum ama ümit kesilmez yinede)
aman aman dönme boşver,ordaki eğitimle burda çok güzel işler bulur ama burdaki eğitimle oraların yanına bile yaklaşamazInsallah duzelir
Sistem duzgun biseye benzese 2 dk dusunmem (sadece 1dk dusunurum) direk Turkiyeye kesin donus yaparim
Kizimin gelecegi icin egitim sisteminin duzgun olmadigi biyere gitmek ona kotuluk yapmis olur
Hakkinizda hayirlisi olsun canim
Merhaba kızlar 80.800
Spora ara verdim. dün ayağımı sakatladm. iki güne gecmezse tomografi cektirmemi söyledi doktor. rontgende bisey cikmadi malesef basamiyor yuruyemiyrm simdilik. ilac ve merhemle agri geçti en azindan
ikinizede gecmis olsun kizlar.dikkat edin kendinize.Daha iyiyim kuzum ama gören hasta mısın diyor o derece vücudum kırgın ağrılı ve soluk suratımBu iş yerinde yemeklerde beni öldürecek ya aç kalıyorum zararlı diye pilavda alamıyorum şaka gibiyim
Sabah; 07:50 - 1 dilim su böreği - 300 kalori (nasıl bu kadar çok kalori anlayamadım)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay + 1 kupa sallama kuşburnu + 1 çay bardağı demleme siyah çay şekersiz - 4 koli
Öğle; Yarım kase domates çorbası + 1 ad.tavuk gögsü + 1 ince dilim ekmek + 150 ml ayran - 322 kalori
Maşallah çok iyisin canım bugün meyve yemeye çalış süt iç yumurta yoğurt falan tüketikinizede gecmis olsun kizlar.dikkat edin kendinize.
bende cok hastayim malesef.kac gündür uyuyorum diete.ams hastaligim uzuyor malesef.bu gun biraz diete ara vericem.umarim ise yarar.kilom 52.0.vermisim biraz.ama özel günpmdeyim.o yüzden kesin daha cok vermisimdir ama fazla gösteriyor malum gpnden dolayi.haftaya 51 leri görmek umuduyla
bencede 1dilim su böreği bu kadar kalori yapmaz
öğlenki menün gayet güzel canım,afiyet olsun,bunla doymayı öğrenirsin merak etme
yada en kötü benim gibi bir ara öğün eklemek zorunda kalırsın
cok sagol canim.neredeyse 10 gündür baya yüklendim diete.dediklerini uyguladim.tesekkürler sanaMaşallah çok iyisin canım bugün meyve yemeye çalış süt iç yumurta yoğurt falan tüket
hadi yaa,bu nasıl iş yaaa millet karnını doyuracak yaptıklarına bi bakSabah börek olmasaydı sağlam kahvaltı yapacaktım artık erken kalkmaya da alıştım herşeye alışılır dediğin gibiAra öğün ekleyeceğim dediğin gibi böyle akşamları saldırıyorum bu nedir ya tavuk gögsü de dediğime bakma eti falan yoktu hatta ilkten kemik gelmişti Müdür uyardı da değiştirdiler
bazen böyle etkiliyo canım benimde eli kulağında gelir yakında,belimde ağrı ayaklarda kan çekilmesi var,umarım bide gergin olmam
sorma bugün bende pilav almadım,hazır turşu vardı ondanda yemedim, bitek barbunya fasulye,1 dilim ekmek bide kendi yoğurdumdan 2 büyük bardak ayran yapıp içtim bende başka türlü doymuyorum napim
Maşallah canım çikolatadan hele ki sabah olandan bir şey olmaz regl dönemi normaldir dün akşam bende trileçe gömdümcok sagol canim.neredeyse 10 gündür baya yüklendim diete.dediklerini uyguladim.tesekkürler sana.sabah cikolata yedim malesef.ama adet olunca duramiyorum malesefya.ama aksama kadar dengeyi sagliycam.
hadi yaa,bu nasıl iş yaaa millet karnını doyuracak yaptıklarına bi bak
ara öğün ekle canım,meyva falan getir yada faydalı kuru yemişler,tarçınlı süt,bide kendi yoğurdunu getirirsen en zararsız şekilde atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?