Sınava gec kalacaz hala agir agir davranıyor acele ettrdm kizdi baska odadan kufur etti gittim bacagina ayagimn ustuyle tekme attim. haketti amaaman aman ne ettin kız değdimi bak,bırak ne hali varsa görsün
o tekmeyi eşine mi attın yoksa
onla geçmiş olsun canım,yine olan sana olmuş malesef,bu arada sınav nasıl geçti?Sınava gec kalacaz hala agir agir davranıyor acele ettrdm kizdi baska odadan kufur etti gittim bacagina ayagimn ustuyle tekme attim. haketti ama
Evet canimaman aman dönme boşver,ordaki eğitimle burda çok güzel işler bulur ama burdaki eğitimle oraların yanına bile yaklaşamaz
malesef canım,üzülerek söylüyorum bende ama malesefEvet canim
Turkiyeden universite mezunu gelmis bir insanin diplomasini 2 yillik yuksek okula denk veriliyo
Dusunun artik, buranin lise mezunu Turkiyenin 2 yillik yuksek okulu seviyede
bunun gibi ornekler cok var
+Hollandacamalesef canım,üzülerek söylüyorum bende ama malesef
bi kere dil bilir hem türkçe hemde ingilizce fransızca bu çok büyük bir artı
+Hollandaca
afiyet olsunMaşallah canım çikolatadan hele ki sabah olandan bir şey olmaz regl dönemi normaldir dün akşam bende trileçe gömdüm
Hayat çok kazık olmuş çok ne kadar para alıyorlar 1 porsiyon yemek görmesek yemek sanacağızÖyle yapacağım bu sabah otobüslerle geldim abi alsaydı yoğurt getirecektim buraya ya da market yakın her gün eksik oldukça buradan alır dolaba koyarım
Artık bahanemiz mi yoksa cidden insanın kansızlıkla kan şekeri falan mı düşüyor anlamıyorumafiyet olsuninsan gözü dönüyor gercekten
hahaha inan canim bu gün sabah bende onu düsündüm.sonra dedim 300 fazla kalori alabiliyorsun bide hastasin üstüne 100 ekle yeArtık bahanemiz mi yoksa cidden insanın kansızlıkla kan şekeri falan mı düşüyor anlamıyorum
Latinceden gelen diller birbirine yakinolsun kız oda süper,hem avrupa dilleri birbirine yakınmış onu bilen diğerlerinide çözer
kesinlikle,bir dil bir insan diye boşuna dememişlerLatinceden gelen diller birbirine yakin
Dil dildir demi ne kadar bilirsen okadar iyi
Regl döneminde vücut daha hızlı çalışıyor yediklerin normal günlere göre daha zararsızhahaha inan canim bu gün sabah bende onu düsündüm.sonra dedim 300 fazla kalori alabiliyorsun bide hastasin üstüne 100 ekle ye
böyle mesajlari cok seviyorum ben yaaaa.mutluluk hormoni salgiliyorumRegl döneminde vücut daha hızlı çalışıyor yediklerin normal günlere göre daha zararsız
aslında cevap yazacaktımda vazgeçtim,dedim nil'im de hasta,şimdi yazıpta moralini bozmıyım
Bende mutluluk salgılıyorum niyeyse bu regl de hiç sinirli değilimböyle mesajlari cok seviyorum ben yaaaa.mutluluk hormoni salgiliyorum
aslında cevap yazacaktımda vazgeçtim,dedim nil'im de hasta,şimdi yazıpta moralini bozmıyım
yediklerimiz zararsız demiyelim de metabolizma daha hızlı çalıştığından daha çabuk yakıyoruz diyelim
evet canım aynı sayılır,nasıl bakarsak öyle görürüz demi amaBende mutluluk salgılıyorum niyeyse bu regl de hiç sinirli değilim
Aynı anlam değil mi Begüş daha az zararsız çok yakıyor ya işte
Evetevet canım aynı sayılır,nasıl bakarsak öyle görürüz demi ama
Yaniiibide zorla çalıştırıyolar, oda iyimiş,burda biz zorla çalışmak istiyoruz almıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?