günaydın canım sanada hayırlı haftalarGünaydın hayırlı haftalar herkese
iyi akşamlar arkadaşlar
kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.
ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)
akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek
su içmeye devam 2 lt anca içerim herhalde
spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .
Hafta sonum güzeldi canım bugün de şansa regl başladı felaket sancım var dün gösteriyordu kendini başlasaydı ya haftanın ilk iş günü mahvedecek benigünaydın canım sanada hayırlı haftalar
nasılsın? nasıl geçti hafta sonun?
Senin ne oldu Begüş hafta sonu kaçırdın mı
aslında hiç kaçırmadım dün gayet makuldu kaçamak sıfır ama sporda sıfır sanırım o yüzden,bide eli kulağında bende hasta olucam sanırım ondan (bahanede hazır heeeSenin ne oldu Begüş hafta sonu kaçırdın mı
iyi bari yaaa,bazen işyerinde gerçekten çekilmez oluyo bu hastalıkHafta sonum güzeldi canım bugün de şansa regl başladı felaket sancım var dün gösteriyordu kendini başlasaydı ya haftanın ilk iş günü mahvedecek beni
aslında hiç kaçırmadım dün gayet makuldu kaçamak sıfır ama sporda sıfır sanırım o yüzden,bide eli kulağında bende hasta olucam sanırım ondan (bahanede hazır heee)
iyi bari yaaa,bazen işyerinde gerçekten çekilmez oluyo bu hastalık
evet yaa benimde kanım çekilir ayaklarım buz keser,bisüre işkenceye devamSpor yapmamız şart kuzu yoksa veremiyoruz biz bende yapamadım hiç rahat duramadım ki şimdi de bu hastalıkla zor resmen kanım çekilmiş hortlak gibiyim bugün
Akşam olsun istiyorum şuanda yeşil çay içeceğim şimdi iyi gelir mi ki ya evden papatya çayını falan getirmeyi unuttumevet yaa benimde kanım çekilir ayaklarım buz keser,bisüre işkenceye devam
gelir heralde canım, sonuçta sıcakAkşam olsun istiyorum şuanda yeşil çay içeceğim şimdi iyi gelir mi ki ya evden papatya çayını falan getirmeyi unuttum
Acayip bir karın ağrım kasıklarımda baskı sancı vargelir heralde canım, sonuçta sıcak
karın ağrın falan varmı yoksa sadece fiziksel olarak mı kırgınsın?
Acayip bir karın ağrım kasıklarımda baskı sancı var
Isıtıcım yok burada da biraz daha fazla üşüyorum keşke botlarımı giyseydim gittim aptal gibi ince cizmeleri giydim hava güzel diyecanım öncelikle kendini sıcak tut, beline atkı şal bişey sar, yeşil çay yada rahatlatıcı başka çay varsa onu iç, kahve tüketme bugün,ayak altına ısıtıcı gibi bişey varsa onu çalıştır,papatya çayı aldırabilirsen aslında iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?