♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyi akşamlar arkadaşlar

kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.

ara öğün(saat 14:00)
yarım elma,yarım muz,
1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)

akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.

1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek

su içmeye devam 2 lt anca içerim herhalde

spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .

Son düzenleme:

Menün güzel afiyet olsun yaş pasta çok önemli bir sebebi yoksa yenmemeli diyet boyunca ya da hayatın boyunca bütün ikramları geri çeviremem dersen başa dönersin canım

aslında hiç kaçırmadım dün gayet makuldu kaçamak sıfır ama sporda sıfır sanırım o yüzden,bide eli kulağında bende hasta olucam sanırım ondan (bahanede hazır heee )

iyi bari yaaa,bazen işyerinde gerçekten çekilmez oluyo bu hastalık

Spor yapmamız şart kuzu yoksa veremiyoruz biz bende yapamadım hiç rahat duramadım ki şimdi de bu hastalıkla zor resmen kanım çekilmiş hortlak gibiyim bugün

Acayip bir karın ağrım kasıklarımda baskı sancı var

canım öncelikle kendini sıcak tut, beline atkı şal bişey sar, yeşil çay yada rahatlatıcı başka çay varsa onu iç, kahve tüketme bugün,ayak altına ısıtıcı gibi bişey varsa onu çalıştır,papatya çayı aldırabilirsen aslında iyi olur

Isıtıcım yok burada da biraz daha fazla üşüyorum keşke botlarımı giyseydim gittim aptal gibi ince cizmeleri giydim hava güzel diye Sallama çaylar var onlardan da içerim çok işe yaramaz ama ne yapalım kahve içmezsem çok başım ağırır bugün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…