- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben tartıldım da yazmayı unuttumaaa ben tamamen unuttum tartilmayi
Malum haftasonu dolu dolu gecince happur supur yiyince
Geçmiş olsun incinmiş ya da ezilmiş belli ki iyice düzelinceye kadar yormaMerhaba kızlar 80.800
Spora ara verdim. dün ayağımı sakatladm. iki güne gecmezse tomografi cektirmemi söyledi doktor. rontgende bisey cikmadi malesef basamiyor yuruyemiyrm simdilik. ilac ve merhemle agri geçti en azindan
Aman canım sakın 20 yıllık emeğim olmasa ben burdan gitmeyi düşünürüm sen ne diyosunInsallah duzelir
Sistem duzgun biseye benzese 2 dk dusunmem (sadece 1dk dusunurum) direk Turkiyeye kesin donus yaparim
Kizimin gelecegi icin egitim sisteminin duzgun olmadigi biyere gitmek ona kotuluk yapmis olur
Hakkinizda hayirlisi olsun canim
Ben de aldım geçen su böreği belki kızım yer diye yemedi maalesef ben yedim de resmen hamur kızımın yememesinden belli zararlı olduğuSabah; 07:50 - 1 dilim su böreği - 300 kalori (nasıl bu kadar çok kalori anlayamadım)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay + 1 kupa sallama kuşburnu + 1 çay bardağı demleme siyah çay şekersiz - 4 koli
Öğle; Yarım kase domates çorbası + 1 ad.tavuk gögsü + 1 ince dilim ekmek + 150 ml ayran - 322 kalori
Tam isabet sınav öncesi moral olmuştur yani moralin bozulmuştur keşke kıza baksaydı da hiç muattap olmayıp kendin gitseydin zamanı zamanındaSınava gec kalacaz hala agir agir davranıyor acele ettrdm kizdi baska odadan kufur etti gittim bacagina ayagimn ustuyle tekme attim. haketti ama
Ne güzel sağlıklı besleniyor demek kiBen de aldım geçen su böreği belki kızım yer diye yemedi maalesef ben yedim de resmen hamur kızımın yememesinden belli zararlı olduğu
Öğlen de kahvaltı yaptırıyorum tereyağlı yumurta yaptım anne ekmek verme sadece yumurta ver diyor maaşallah kızıma dedim tam uyuyor diyete
aaa ben tamamen unuttum tartilmayi
Malum haftasonu dolu dolu gecince happur supur yiyince
Anladım canım Rabbim yardımcın olsun inşallah güzel şeyler olur hayatındaIyi geceler hanimlar ise girdigimden beri toparlayamadim kendimi uzulerek 77.1 yaziyorum artik bi yola koymak zorundayim anlaticam yarin ne yapmam gerekiyo sizede danismak isterim simdilik bu kadar iyi geceler
Bu aradasbeden ve nehirnil111 ilginiz icin cook tesekkur ederim sormaniz bile cok mutlu etti hayat imtihanlari iste bazen zor bazen kolay allah yardimcimiz olsun
Doğumla mı geldi canım bu kilolar yoksa öncesinde de var mıydı sen istedikten sonra herşey mümkün yaşında çok küçük daha ben 26 yaşındayım inan vücuda eziyetİyi geceler herkese bende 25 yaşındayım bir çocuk annesiyim ve 80 kiloyum evliliğinin 3. Yılı ve ben bu kilo ile hiç memnun deyilim kendimden beni de alın aranıza bende işallah bende veririm kilo eşim yurt dışında 3 aya kadar gelecek ve o gelmeden en azında bir 5 10 yada 15 versem çok iyi olacak
Günaydınnn..Bu gün çook mutlu uyandımm.Kabızlık problemimi çözdüm ve sabah kalktığımda 500 gr vermiş buldum kendimii
yakında yumurtlayacan nilll hergün tavukSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:40 - Yarım kase mantar çorbası + 1 porsiyon tavuk jülyen + 1 ince dilim ekmek - 264 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?