Isıtıcım yok burada da biraz daha fazla üşüyorum keşke botlarımı giyseydim gittim aptal gibi ince cizmeleri giydim hava güzel diyeSallama çaylar var onlardan da içerim çok işe yaramaz ama ne yapalım kahve içmezsem çok başım ağırır bugün ya
Cok haklsinin canm sagol yorum icin :)Menün güzel afiyet olsun yaş pasta çok önemli bir sebebi yoksa yenmemeli diyet boyunca ya da hayatın boyunca bütün ikramları geri çeviremem dersen başa dönersin canım
oyy o zaman iç canım, sonuçta rahatlatıyo seni,bide o stres yaratmasın
ben özellikle kışın işe gelirken tabanı kalın ayakkabı giyerim heleki hastaysam çünkü ayaklarım ısınmaz, o ısınmayıncada ben ısınmam
ince tabanlıları bi yere gezmeye giderken giyerim
Cok haklsinin canm sagol yorum icin :)
Bence sadece bu sebeplerden işten çıkmamalısın malum iş bulmak zor sonra pişman olmak da var işin içindeEvet bunlari yapiyor kizim zaten
6bucuk yasinda
ama soyle soyleyim Sabah 8de is basi yapmam gerek evden 7dede cikiyoruz once okula birakiyorum kizimi sonra ben ise geliryorum
Sabahlari zor kalkiyo aksam 8de yattigi halde (e sabahin 6bucugunda bi ebeveyn icin zorki kaldiki cocuk icin olmasin) e acele acele cikmamiz gerek evden onun uzerini giyinmesini bekleyecek vaktim olmadigi icin ben yardim ediyorum
aksam kostur kostur eve gel 17de evde oluyoruz
ya bunlar rutinim artik o degil sorun olan
haftasonu bile yetisemiyorum ya bi misafirim geliyo ya bizim gitmemiz gerekiyo soyle oturupda evde hic bise yapmayacak vaktim olmuyo
yani anlatamiyorum arabama bi parca almam gerek mesela ona bile gidip alamiyorum yetisemiyorum
ve bundan dolayi ISTEN CIKIYORUM YAKINDA
biraz evde kalmam gerek yani resmen burayi BDV YE CEVIRDIM YAAA
CIKTIM SU KAPIDAN BEN TAMAM KIZLAR
Evet isten cikmasam iyi olurdu ama hersey maddi degil hayatta manevi degerlerde varBence sadece bu sebeplerden işten çıkmamalısın malum iş bulmak zor sonra pişman olmak da var işin içinde
Bunlar hepimizin sorunu sadece şu misafir olayını çözmek bile birçok şeye zaman bulmanı sağlar geçen hafta sonu kayınvalidem bizdeydi ki ayda bir anca gelir ne ev işimi yapabildim rahat rahat ne de kızımı parka avm ye falan götürebildim
Çok çok katılıyorum bana da diyo arkadaşlar 2. ye nasıl cesaret ettin diye her halde zorluklar beni yıldırmıyor dedim ama dediğin gibi çalışma şartlarım rahat 8-5 olması dışında hafta sonu çalışmıyorum doğum izinleri falan filan sizler gibi olsam ben de cesaret edemezdimcanım bazı dönemler zordur ama geçer,bu dönemde sabırlı olmalısın
17 de işten çıkmak çok güzel bi şey herkes senin kadar şanslı değil,o saatten sonra pazar,market,arabana ne parça lazımsa alamazmısın,yada işyerinden saatlik izin al,bi süre rapor alıp bunları hallet, senelik iznini kullan ne bilim tek çocukla hayat bu kadar zor olmamalı,senin elinde bazı şeyler şimdi bu yüzden işten çıkarsan neyle geçinicen yeniden iş bulabilcen mi bulduğun iş şimdiki maddi gücü ve diğer imkanları vericek mi bunları iyi düşün canım
Ne güzel devlet iş aramasan da çağırıyorevet canim heryer kapaniyo sehir huzne burunuyor
Canim ben Yabancilar burosundayim konsoloslukda degil, guzel is evet ama biraz uzak dusuyo hani kizim olmasa sknti degil kosa kosa ilk ben gelirim ama cocuk olunca zor oluyo secimlerimi ona gore yapmam lazim
Hayirlisiyla yine bi is cikar insallah ya
Devlet sinavlarimi gectigim icin ben is aramasamda onlar cagiriyolar zaten
En kotuuuuu ihtimal en kotusu yani
seneye eylulde yuksek lisansa baslamayi dusunebilirim
hayirlisi canim
aman bi zengin koca bulamadimki calismasam evde dursam coluk cocuk es dost kapi kapi gezsem
Anlatamiyorum kendimi sizeNe güzel devlet iş aramasan da çağırıyor
Aman aman tavsiye etmem işim işim yine de işim başkasının parasının bize hayrı olmaz alıştıysan çalışmaya gezmek de bir yere kadar sıkar sonra
Ben de sevindim sabahtan akşama eve kapanmak içini karartmıştı iyi oldu değişiklik senin içinÖyle canım belkide 70 e dusunce 60 gibi görünürum. :) devam ediyorum. eşimde zayifladim saniyor görüntümle. tamam birakmicam. hem kafam dağılıyor iyi bir sosyal aktivite oldu.
Farklı şartlar farklı hayatlar farklı yaşamlar ben de istiyorum artık 2 tane olacak bütün zamanımı çocuklarıma ayırmak hatta kendime ayırmam gereken zamanları bileAnlatamiyorum kendimi size
Kendimi bildim bileli hep calistim sikayetci degilim kariyerim cok iyi
Kizim 15 aylikdan beri kreslerde okullarda buyuyo
Babasiyla gorusmuyo
evimi arabami aldim
maddi birikmden ziyade birazda olsa kizima manevi olarak birikim yapmak istiyorum
Evet anlayabiliyorumFarklı şartlar farklı hayatlar farklı yaşamlar ben de istiyorum artık 2 tane olacak bütün zamanımı çocuklarıma ayırmak hatta kendime ayırmam gereken zamanları bile
begum75 le biz burdaki şartları düşünerek yorum yaptık çok çok iyi eğitim almış yüksek puanlar da almış fakat işsiz o kadar insan var ki çevremiz de sen bizleri hoş gör
haklısın canım biz burdaki şartlara göre düşünüyoruz,yurtdışındakileri anlamak biraz zor tabiFarklı şartlar farklı hayatlar farklı yaşamlar ben de istiyorum artık 2 tane olacak bütün zamanımı çocuklarıma ayırmak hatta kendime ayırmam gereken zamanları bile
begum75 le biz burdaki şartları düşünerek yorum yaptık çok çok iyi eğitim almış yüksek puanlar da almış fakat işsiz o kadar insan var ki çevremiz de sen bizleri hoş gör
bide zorla çalıştırıyolar, oda iyimiş,burda biz zorla çalışmak istiyoruz almıyolarEvet anlayabiliyorum
Tabiki calisinca maddi olarak istedigim gibi gezip tozup istedigimi aliyorum
Calismayinca issizlik maasi ile odemelerimi yapip ya gezmeyi ya giymeyi secmeliyim bir ay icin :)
Fazla degil ya soyle 3 ayda olsa yetecekti (tabi 3 ay birakirlarsa, cunku is teklifi gelince cocugumla vakit gecirmek istiyorum diye red edemem gecerli bi sebep olmali)
aaa ben tamamen unuttum tartilmayi
bide zorla çalıştırıyolar, oda iyimiş,burda biz zorla çalışmak istiyoruz almıyolar
bizdede şöyle mesela,çoğu branştan binlerce atanamayan öğretmenler var bu yetmiyo gibi mantar gibi her üniv. eğitim fakültesi açıp öğretmen sayısını günden güne artırıyolar,öğretmen olarak atanamayan öğretmenler polis,memur oluyo,bide her branşın atanma puanı farklı kimi 50-60 la atanırken kimi 85-90 puanla atanıyorHahaha guldurdun kiz
Canim soyle soyleyim Turkiyeye bakarak is bulma daha farkli tabi ama son yillarda buradada zorlasti
Bu soyledigim Belli seviyede insanlar icin gecerli
Ogretmen olmussan mutlaka bi okul vardir seni biyere yerlestirecek
Cv ye bakilir daha cok yani
Tecruben varsa meslegin varsa bosda kalmasin uzun sure
Boyle yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?