♥haftalık kilo verme yarışması♥

oyy o zaman iç canım, sonuçta rahatlatıyo seni,bide o stres yaratmasın
ben özellikle kışın işe gelirken tabanı kalın ayakkabı giyerim heleki hastaysam çünkü ayaklarım ısınmaz, o ısınmayıncada ben ısınmam
ince tabanlıları bi yere gezmeye giderken giyerim

Düşünemedim yoksa haftalardır kalın kışlık botlarımı giyiyorum ya
Cok haklsinin canm sagol yorum icin :)

Ne demek canım inşallah hedefine ulaşırsın

dünkü menüm
(11:00 )
bir fincan siyah çay ,menemen bir tabak (az yağlı az tuzlu) ,
zeytin ,peynir,2 dilim kepekli ekmek

ara öğün
(15:00)
yarım avuç antep fıstığı

akşam ( kocişimle gezdik evde yemek hazırlayamadım bunlarla yetindik)
(17:40)

yumurta kırdım birkaç çatal aldım
siyah çay :1 fincan
mercimek salatası:2 kaşık
marullu salata:1 kase
kepekli ekmek:1 dilim

spor yapamadım yine dışarıdaydık ama 45 dakika boyunca yürüdüm
su i 2lt

Bence sadece bu sebeplerden işten çıkmamalısın malum iş bulmak zor sonra pişman olmak da var işin içinde
Bunlar hepimizin sorunu sadece şu misafir olayını çözmek bile birçok şeye zaman bulmanı sağlar geçen hafta sonu kayınvalidem bizdeydi ki ayda bir anca gelir ne ev işimi yapabildim rahat rahat ne de kızımı parka avm ye falan götürebildim

Evet isten cikmasam iyi olurdu ama hersey maddi degil hayatta manevi degerlerde var
Benim kizim bi yani yarim buyuyo babasiz... annesi olarak onun yaninda olmadikdan sonra ileride pismanliklar duymak istemiyorum bu konuda
2-3 ay issizlik maasi ile idare edebilirim (insallah )
Devlet isyerlerinin beni cagirmasi yuksek (devlet sinavlarini gectigim icin bisekilde cagiriyolar zaten)

Çok çok katılıyorum bana da diyo arkadaşlar 2. ye nasıl cesaret ettin diye her halde zorluklar beni yıldırmıyor dedim ama dediğin gibi çalışma şartlarım rahat 8-5 olması dışında hafta sonu çalışmıyorum doğum izinleri falan filan sizler gibi olsam ben de cesaret edemezdim

Ne güzel devlet iş aramasan da çağırıyor

Aman aman tavsiye etmem işim işim yine de işim başkasının parasının bize hayrı olmaz alıştıysan çalışmaya gezmek de bir yere kadar sıkar sonra

Ne güzel devlet iş aramasan da çağırıyor

Aman aman tavsiye etmem işim işim yine de işim başkasının parasının bize hayrı olmaz alıştıysan çalışmaya gezmek de bir yere kadar sıkar sonra
Anlatamiyorum kendimi size
Kendimi bildim bileli hep calistim sikayetci degilim kariyerim cok iyi
Kizim 15 aylikdan beri kreslerde okullarda buyuyo
Babasiyla gorusmuyo
evimi arabami aldim
maddi birikmden ziyade birazda olsa kizima manevi olarak birikim yapmak istiyorum

Öyle canım belkide 70 e dusunce 60 gibi görünürum. :) devam ediyorum. eşimde zayifladim saniyor görüntümle. tamam birakmicam. hem kafam dağılıyor iyi bir sosyal aktivite oldu.
Ben de sevindim sabahtan akşama eve kapanmak içini karartmıştı iyi oldu değişiklik senin için

Farklı şartlar farklı hayatlar farklı yaşamlar ben de istiyorum artık 2 tane olacak bütün zamanımı çocuklarıma ayırmak hatta kendime ayırmam gereken zamanları bile
begum75 le biz burdaki şartları düşünerek yorum yaptık çok çok iyi eğitim almış yüksek puanlar da almış fakat işsiz o kadar insan var ki çevremiz de sen bizleri hoş gör

Evet anlayabiliyorum
Tabiki calisinca maddi olarak istedigim gibi gezip tozup istedigimi aliyorum
Calismayinca issizlik maasi ile odemelerimi yapip ya gezmeyi ya giymeyi secmeliyim bir ay icin :)
Fazla degil ya soyle 3 ayda olsa yetecekti (tabi 3 ay birakirlarsa, cunku is teklifi gelince cocugumla vakit gecirmek istiyorum diye red edemem gecerli bi sebep olmali)

haklısın canım biz burdaki şartlara göre düşünüyoruz,yurtdışındakileri anlamak biraz zor tabi

bide zorla çalıştırıyolar, oda iyimiş,burda biz zorla çalışmak istiyoruz almıyolar

bide zorla çalıştırıyolar, oda iyimiş,burda biz zorla çalışmak istiyoruz almıyolar

Hahaha guldurdun kiz
Canim soyle soyleyim Turkiyeye bakarak is bulma daha farkli tabi ama son yillarda buradada zorlasti
Bu soyledigim Belli seviyede insanlar icin gecerli
Ogretmen olmussan mutlaka bi okul vardir seni biyere yerlestirecek
Cv ye bakilir daha cok yani
Tecruben varsa meslegin varsa bosda kalmasin uzun sure
Boyle yani :)

bizdede şöyle mesela,çoğu branştan binlerce atanamayan öğretmenler var bu yetmiyo gibi mantar gibi her üniv. eğitim fakültesi açıp öğretmen sayısını günden güne artırıyolar,öğretmen olarak atanamayan öğretmenler polis,memur oluyo,bide her branşın atanma puanı farklı kimi 50-60 la atanırken kimi 85-90 puanla atanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…