- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet aslında nohut vardı ama ben pek nohutu kuru fasulyeyi pilavsız yemem tekte doymam o yüzden almadımyakında yumurtlayacan nilll hergün tavuk
nasılsın iyimisin ağrıların nasıl oldu geçtimi epey?
nehirnil111
Evet aslında nohut vardı ama ben pek nohutu kuru fasulyeyi pilavsız yemem tekte doymam o yüzden almadımNe olacak bu yemek sıkıntım bilmem Daha iyiyim canım akşam su torbasıyla bayağı haşır neşir olduk Sen nasılsın
sıcak su torbasını bende bi ara pek kullanırdım aman olsun derdine derman olsunda,sıcak sıcak işte ne güzel
bende iyiyim canım teşekkür ederim,benimkide az az gelmeye başladı,vücutta ağrılar sızılar başladı
sağol canımGeçmiş olsun şimdiden kuzum
300 gram bi gerileme olmus. keske sen 59 ben 79 olsakta azcikta bu rakamlarda oyalansak
Hemde nasil :) simdi ayağım geçsin tekrar yazilcamBen de sevindim sabahtan akşama eve kapanmak içini karartmıştı iyi oldu değişiklik senin için
Amin insa yaAnladım canım Rabbim yardımcın olsun inşallah güzel şeyler olur hayatındaHiç üzülme yerleşmeden verirsin sen o kiloları
su boregi cok fena yaparim bilirim yagliSabah; 07:50 - 1 dilim su böreği - 300 kalori (nasıl bu kadar çok kalori anlayamadım)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay + 1 kupa sallama kuşburnu + 1 çay bardağı demleme siyah çay şekersiz - 4 koli
Öğle; Yarım kase domates çorbası + 1 ad.tavuk gögsü + 1 ince dilim ekmek + 150 ml ayran - 322 kalori
Ara; 15:00 - 1 dilim trileçe + 1 kupa şekersiz sade nescafe - 377 kalori
Akşam; 20:00 - 300 gr kızartma çinekop balığı + 1 kase zeytinyağlı salata + 300 ml yedigün - 524 kalori
Toplam kalori: 1527
Trileçe dışında sağlıklı bir menüydü aslında hele akşamım güzel geçtiKalori oranı fazla ama protein aldım akşam sırf Bugün de sabah yumurtamı beyaz peynirimi yedim öğlen ne var onu bekliyorum yazacağım
yakında yumurtlayacan nilll hergün tavuk
nasılsın iyimisin ağrıların nasıl oldu geçtimi epey?
nehirnil111
çok teşekkür ederim canım sana da gecmis olsun. bugun nasılsınikinizede gecmis olsun kizlar.dikkat edin kendinize.
bende cok hastayim malesef.kac gündür uyuyorum diete.ams hastaligim uzuyor malesef.bu gun biraz diete ara vericem.umarim ise yarar.kilom 52.0.vermisim biraz.ama özel günpmdeyim.o yüzden kesin daha cok vermisimdir ama fazla gösteriyor malum gpnden dolayi.haftaya 51 leri görmek umuduyla
Doğru dürüst çalışamadm malesef en kolay sınavdi 74 75 anca alırım :/onla geçmiş olsun canım,yine olan sana olmuş malesef,bu arada sınav nasıl geçti?
Görünce yazayim dedim. hergün ingilizce mi geliştirmek adina alıştırma yaparım+Hollandaca
Çok teşekkür ederim canım incesinsbeden cim doktor bi arkadaşa senin durumu sordum aynen şunu dedi
''çıkık ve incinme de de ağrı cok fazla olur ve röntgende cıkmaz.bence elektronik aletden cok tecrübeli bi ortopedist araştırsın.''
Sagol canım genelde uzanıyorum rahatsiz olunca cok uzanmaktan vicdanda yapmıyorumGeçmiş olsun incinmiş ya da ezilmiş belli ki iyice düzelinceye kadar yorma
Kendiside sinava girdi. ay hiçte moralim bozulmadi dengesizliklere alisigim kendimde dahil bi tane dengeli yok ki .Tam isabet sınav öncesi moral olmuştur yani moralin bozulmuştur keşke kıza baksaydı da hiç muattap olmayıp kendin gitseydin zamanı zamanında
Tamam canim. iyi vakitler dilerim. bildirimleri yap yetersbeden esim yıllık iznininden aldığı için bu 2 hafta fazla girmeyecegim yememe içmeme dikkat etmedim 5 gündür sporda yapamiyorum ama 51.8 geldim enteresan hayırlısı bakalım görüşürüz :)
Nasılsın canim. insallah en kisa zamanda feraha çıkarsin.Iyi geceler hanimlar ise girdigimden beri toparlayamadim kendimi uzulerek 77.1 yaziyorum artik bi yola koymak zorundayim anlaticam yarin ne yapmam gerekiyo sizede danismak isterim simdilik bu kadar iyi geceler
Bu aradasbeden ve nehirnil111 ilginiz icin cook tesekkur ederim sormaniz bile cok mutlu etti hayat imtihanlari iste bazen zor bazen kolay allah yardimcimiz olsun
Aramiza hosgeldin canımİyi geceler herkese bende 25 yaşındayım bir çocuk annesiyim ve 80 kiloyum evliliğinin 3. Yılı ve ben bu kilo ile hiç memnun deyilim kendimden beni de alın aranıza bende işallah bende veririm kilo eşim yurt dışında 3 aya kadar gelecek ve o gelmeden en azında bir 5 10 yada 15 versem çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?