♥haftalık kilo verme yarışması♥

seni çok iyi anlıyorum ben erken çıkmama rağmen oturduğum da saat 8 -8,30 oluyo ki halim kalmıyo,sana çok daha zor
spor işi yattı mı o zaman
Yapacağım canım tabi de işlerimi bir yoluna koysam dün çamaşırlarımı askıdan aldım mesela onları katlamam gerek ütü işimi halletmem gerek annemler de bir akşam bekliyorlar oturmaya hafta sonu Aöf sınavım var hangisine neye yetişeyim bilemedim

çamaşırı yıkamak ve asmak=1 gün
kuruması =1 gün
toplamak =1 gün
katlamak =1 gün

yani çamaşır diyip geçme ne zahmetle yıkanıp,asılıp,toplanıp,katlanıp,yerine konuyoo,ayyy yazarken bile bi kıyafeti 1 hafta giyesim geldi ne zor iş gerçekten

daha bunun ütüsü var
bu akşam katla ütüyede biraz başla istersen, parça parça yaparsın olduğu kadar kasma kendini

Annemlere gitmezsek bu akşam ütü işiyle katlamayı planlıyorum çünkü yemeğim de var rahat yetiştiririm gibi Eşim sürekli değiştiriyor ben aşırı sıklıkla değiştirmem ama o gün aşırı pijamalarını bile değiştiriyor evin içinde temiz aslında

ayy 2 günde bir mi çokmuş ama yaa
ben haftada 2 pijima ancak
nil dün senin köşe koltuğa baktık benim evime küçük kaldı sanırım 2 tane 3 lü koltuk alıcam

ayy 2 günde bir mi çokmuş ama yaa
ben haftada 2 pijima ancak
nil dün senin köşe koltuğa baktık benim evime küçük kaldı sanırım 2 tane 3 lü koltuk alıcam

Bende anca öyle değiştiriyorum tamam insan gün aşırı gerekirse her gün duş alır da her alma da değişir mi bana mı fazla geliyor diyorum sadece eşime göre pisleniyormuş düşün çamaşırımı hele ki yazın

düşünemiyorum
ben olsam bende çok kızardım eşime

ayy evet bide o var bende geçen bikaç parça bişey attım hemen doldu makine,kışlıklar olunca çabuk doluyo,yazında dolmak bilmiyo
Evet bu sefer bu soğuk havada onları kurutmaya çalış makinenin kurutma bölümü var kullanmak istemiyorum iyi değil diye dışarı da kurumak bilmiyor içeriye alıyorum askılığı

nehirnil111 bugünkü menüm,çıkmadan paylaşayımda bana tavsiyen olursa akşamı ona göre dengelerim,bugün bana çok gibi geldi ama öğlen tam doyamayınca ara öğünde çoştum biraz

Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* 3 yeşil biber
* domates/salatalık
* 1 kivi

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* karnabahar yemeği
* 1 büyük bardak ayran
* 1 mandalina

Ara Öğün (saat 15:35)
* 1 mandalina
* 1 kivi
* 2 kuru kayısı

çok mu yemişim yaa

Aslında fazla değil Begüş meyve sonuçta ve gündüz yiyorsun bir şey olacağını sanmam çokta zararlı meyvelerden değil ki Akşamı hafif atlatmaya çalışırsın et türü şeyler olabilir balık olabilir çinekopun son zamanları kaçırma derimBende limonlu sodayla sade şekersiz nescafe içtim akşama güvecim var cacıkla güveç yiyeceğim

Kayinvalidem bizde bebegime bakiyorr canim yemegide yapiyor sagolsun baska cok zor zaten.
Tavsiyelerin icin cok sagol sut isi mantikli onu ihmal ettim.dedim ya buraya yazmak bile sorumluluk grcekten baska turlu cok fena gidiyo kilo.
Ewet canim cok haklisin artik kendime vakit ayirmam gerek yoksa zaman akio gidiyo ve gun gectikce kilo aliyorum

Dun yediklerimi paylasayim
Sabah 8 30: cavdar ekmekli bir tost (peynir ve domatesli)ve cay
Ara ogun malesef yok 2 kupa cay icmisimdir arada
Ogle : 6 kasik pirinc pilavi +bi tabak etli turlu +2 tane kucuk kemalpasa tatlisi
Araogun :1 elma
Aksam 8 : 1 kase tarhana corbasi + 4 kasik haslanmis patates kavurmasi
Suyu 2 litreye tamamlayamadim malesef

Toparlarsın canım farkettiğin an başladığında geri tepiyor kilolarda

çarşamba günü menüm
nehirnil111 , sen ne yaptın dün akşam, çamaşırlar, ütü tamam mı?

Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* 3 yeşil biber
* domates/salatalık
* 1 kivi

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* karnabahar yemeği
* 1 büyük su bardağı ayran
* 1 mandalina

Ara Öğün (saat 15:35)
* 1 mandalina
* 1 kivi
2 kuru kayısı

Akşam (saat 18:45)
* 2 kepçe mercimek çorbası
* 2 yemek kaşığı kıymalı makarna (tahta kaşıkla)
* 1 büyük su bardağı ayran

Akşamı bayağı az makarnayla kapatmışsın çok iyi olmuşBende akşam güvecimi yedim cacığımı içtim 1 dilimde trileçe yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…