♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gunaaydiiinnn
Nasilsiniz hanimlar
Bin sukur kendimi iyi hissediyorum
Sabah tostumu yaptim ise gidiyorum orda yicem.simit almicam demek oluyo bu
Kaloriden ne kadar uzak durabilirsem.aksam yatmadan bi 5 dk pilates hareketleri yaptim cok kisa yaptim ama yine zamanla uzatirim insa bunu yapmak zorundayim kendim icin

Çok teşekkür ederim canım incesin
Agrim geçti. topuguma basıyorum rahatca düzeldi ama tam basamiyorum o zaman aciyo fena incinmis.ayagin ust bolgesinin ic taraflari. bi 4 gün filan daha bakayım duruma göre davranaym.
Noldu sana hayr olsun ayagini mi incittin canim

ustteki tarifi yapiyodum eskiden ama simdi yapamam ki bunlari ben icersem kizimda zayiflar bir ay sonra insa biraktirirsam o zaman yapabilirim favorilere alcam canim

canım gerçekten yoğun çalışma saatlerin var akşam7,30 da evde olupta yemeği ne zaman yapıyosun?
cumarteside çalışıyomusun?

saat 8 de akşam yemeği yedikten sonra 9-9,30 gibi ancak spora başlamalısın,tabi çocuğundan fırsatın olursa,evde spor aletin varsa spor yapmak daha kolay ama yoksa haftanın en az 3 gününi ayarlayıp kardio tarzı videolarla çalışabilirsin (michael jillan gibi)
sabahları tost simitten daha iyi ama ben kendime kapaklı kap aldım bazen akşamdan hazırlıyorum,cumartesi çalıştığımda işyerinde yiyiyorum,evde ne varsa koyuyorum içine (yeşillik,domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,ceviz vs...),imkanın varsa böyle yapabilirsin,valla 5 dk da süpürüyorum küçük mutfak gibi biyer varsa hemen ordada yersin

öğlen 1 de akşam 8 de çok uzun bir ara,bu arada dayanamazsan 2 ara öğün bile yapabilirsin,benim diyetisyenim yoğurt/süt+meyva yada 1 dilim ekmek arası peynir+domates ye demişti,yanında sağlıklı kuruyemiş bulundurabilirsin, yanıda azcık süt içebilirsin, tarçınlı süt süper mesela

aklıma gelenler bunlar şimdilik, umarım sporunuda beslenmenide dilediğin gibi düzene koyabilirsin

Amin insa ya

su boregi cok fena yaparim bilirim yagli

Yoğun bir tempon var canım Rabbim yardımcın olsunAkşamdan sandviç hazırlasan bile sana yeter bence en azından bu şekilde yapmaya çalış sabah ki simitten alma kaloriniBol su iç spor yapamasan bile hareketlisin bebeğinle zaten

Yağlı fakat çok güzel

Ik drink melk
ne demek istedin burda anlayamadim
Ik ben niet perfeckt tweetalig maar ik doe me best voor het nederlands
Ben Fransizca konusuyorum aslinda ama Flamanca (flemenkce degil aslinda turkiye oyle deniliyo) bilmek zorundayim isim geregi
Super degilim ama idare ediyorum
Flamancanin neyine merak sardin kiz :)
Dunyada 3 ulkenin konustugu (hatta 2.5) bi dil

nehirnil111 bugünkü menüm,sen neler yedin bugün?

Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* 3 yeşil biber
* domates/salatalık
* 1 kivi

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* karnabahar yemeği
* 1 büyük bardak ayran
* 1 mandalina

Güzel menülerin Begüş öğle tabi yine az olmuş ne yapalım idare ediyoruz Benşn bugün kalorili çıktı niyeyse sabah patron herkese poğaça pizzalardan falan getirmiş masaya çağırdı oturup yemesem olmazdı diyetteyim diyemedim adamaSabah yulaflı sütümü içmiştim aslındaÖğlen yarım tavuk çorbası 1 porsiyon kuru fasulye ince dilim ekmekle yedim aç gibiyim

yine tavuklu bi yemek afiyet olsun,aslında menü güzel ama sen alışkın değilsin
bende bugün çok doymadım,sonuçta sebze yemeği midede eridi gitti bile belki bi ara öğün yaparım
o minik pizzalar güzel oluyo,evde bişey yemeseydin böyle denk gelmezdi ama hep böyle üst üste gelir zati

Çorbayı tam olarak içemedim yarım sayılmaz bildiğin tavuklarla beraber derisini de atmışlar minik kemik bile buldum sahibini uyardım midem kalkınca da bıraktım içmeyi kuru fasulyeyle 1 dilim ekmek yedim neyse ki sabaha iyice doymuştum Sebze doyurmaz tabi hele karnabahar hiç doyurmaz ki

ayy bu lokanta hiçdeğil nil ya,geçendede bişey olmuş tu,tavuk sotede tavuk yoktu demi
başka lokanta yok mu canım?oraya mecbur musunuz?

hay allah bu kötü oldu, artık adama söyleye söyleye yemek yapmayı öğretirsiniz
Adam yapmıyormuş ki oranın sahibi adam henüz aşçı oturtamamış 15-16 aydır çalıştırıyormuş şuanda eşten dosttan rica ederek yaptırıyor Zamanım olsa ben yemek yaparım he güzel iş kişi başı 10 TL rahat alıyor

ayy öyle olmaz ki ama sen para kazanıyosun ordan,insanlar karını doyuruyo,ordan burdan eşten dosttan yardım alarak nereye kadar
canım sabahları güçlü ye,gerekirse akşamdan yanına almak için kahvaltılık birşeyler ayarla ve ara öğün bulundur,hatta 2 ara öğün bile yapabilirsin, 8 de evde oluyorum diyosun ne zaman yemek yapıcan ne zaman yiycen

Artık abiyle gitmiyorum kendim gidiyorum bir yere kadar bırakıyorlar en geç 7 de evdeyim kuzum o işi çözdüm biraz karanlıkta otobüs beklemek durumunda kalıyorum tek başına ama idare ediyoruz. Sabahları sağlam yemeye çalışacağım ve dediğin gibi ara öğün ekleyeceğim buna da alışırız herhalde

7 bile geç canım yaa Allah sana kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…