Noldu sana hayr olsun ayagini mi incittin canimÇok teşekkür ederim canım incesin
Agrim geçti. topuguma basıyorum rahatca düzeldi ama tam basamiyorum o zaman aciyo fena incinmis.ayagin ust bolgesinin ic taraflari. bi 4 gün filan daha bakayım duruma göre davranaym.
ustteki tarifi yapiyodum eskiden ama simdi yapamam ki bunlari ben icersem kizimda zayiflar bir ay sonra insa biraktirirsam o zaman yapabilirim favorilere alcam canimNasılsın canim. insallah en kisa zamanda feraha çıkarsin.
Sana bir iki tarif vereyim.
AKŞAM SAAT 8 DE SON ÖĞÜN
Yarım kase yoğurt içine
Yarım çay kaşığı zerdecal
Yarım çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı tarçın karıştir sabırla ye. bi hafta devam et. yaninda da bir mandalina . bu tarif yag yaktiriyormus. diyetisynm verdi.
Buda metabolizma hızlandıran çay tarifi.
1 veya bir buçuk litre suya
Bir elma dilimle
Bir limon dilimle
Bir tatlı kaşığı karabiber
Yarim çay kaşığı zencefil
Bir tarçın cubuk
Bir kuru kayısı
Bi ceviz
5-6 tane karanfil aksamdan yap .günde 3 fincan iç. buna da bir hafta devam et. fayda görürsen kendini dinlendirip tekrar yaparsın. bi dene eğer nefsine hakim olabilirsen :)
Iyi aksamlar gencler nasilsiniz
Dun sabah bahsetmistim bir gunumu anlatcam diye onerilerinizi almak isterim.ise baslamadan burda gayet aktif gidiyodum kilolarda gidiyodu bir aydir oturtamadim.
Sabah 7 bucukta otobuse biniyorum.sabah kizim uyanirsa onunla ilgilenmem gerekiyo o yuzden kahvalti yapamiyorum.yetismiyo.bir saat falan suruyo ilgilenmem. kahvalti yapamayinca ise giderken simit aliyorum cay simit yiyiyorum malum simittte cok kalori neyse mecbur kaliyorum(aslinda aksamdan cavdar ekmekten tost yapma firsatim olsa ama cok zor )
Gelelim ogle yemegine 1 de.yemekler guzel yiyiyorum.ogle yemegine kadar cok aacikiyorum ( aslinda ara ogun olarak badem kayisi ayran vs.icmem gerekir yesil cay icemiyorum kizimdan dolayi )
Aksam isten 7 de cikiyorum.eve gelene kadar bucuk oliyo yrmek yedim derken 8 oluyo.(1 den 8 e kadar yine meyve vs bise ara ogun yapmam lazim bugun elma dogradim goturdum cok mutlu oldum ).
Eskiden gec yemek yemezdim spor yapardim kilo veriyodum bi ay once.ama yapmak zorundayim.aksam eve gelince kizimla ilgileniyorum onda onu yatiriyorum sonra benim pertim cikiyosporu hangi ara yapicam anca yemekten hemen sonra olcak.
Aaayyyy kizlar cok yazdim ama kilooo almaaaak istemiyorum yaaaaslinda daha once kilo vermis biri deneyimli olarak ne yapacaklarimi az cok yazdim ama zaman yok iste
sbeden nehirnil111 begum75
Iyi aksamlar gencler nasilsiniz
Dun sabah bahsetmistim bir gunumu anlatcam diye onerilerinizi almak isterim.ise baslamadan burda gayet aktif gidiyodum kilolarda gidiyodu bir aydir oturtamadim.
Sabah 7 bucukta otobuse biniyorum.sabah kizim uyanirsa onunla ilgilenmem gerekiyo o yuzden kahvalti yapamiyorum.yetismiyo.bir saat falan suruyo ilgilenmem. kahvalti yapamayinca ise giderken simit aliyorum cay simit yiyiyorum malum simittte cok kalori neyse mecbur kaliyorum(aslinda aksamdan cavdar ekmekten tost yapma firsatim olsa ama cok zor )
Gelelim ogle yemegine 1 de.yemekler guzel yiyiyorum.ogle yemegine kadar cok aacikiyorum ( aslinda ara ogun olarak badem kayisi ayran vs.icmem gerekir yesil cay icemiyorum kizimdan dolayi )
Aksam isten 7 de cikiyorum.eve gelene kadar bucuk oliyo yrmek yedim derken 8 oluyo.(1 den 8 e kadar yine meyve vs bise ara ogun yapmam lazim bugun elma dogradim goturdum cok mutlu oldum ).
Eskiden gec yemek yemezdim spor yapardim kilo veriyodum bi ay once.ama yapmak zorundayim.aksam eve gelince kizimla ilgileniyorum onda onu yatiriyorum sonra benim pertim cikiyosporu hangi ara yapicam anca yemekten hemen sonra olcak.
Aaayyyy kizlar cok yazdim ama kilooo almaaaak istemiyorum yaaaaslinda daha once kilo vermis biri deneyimli olarak ne yapacaklarimi az cok yazdim ama zaman yok iste
sbeden nehirnil111 begum75
Amin insa ya
su boregi cok fena yaparim bilirim yagli
Ik drink melkGörünce yazayim dedim. hergün ingilizce mi geliştirmek adina alıştırma yaparımhobi oldu keyf alıyorum. 3 senedir tlf da uygulamalar var. iki gündürde flemenkceye merak saldim Konusan eleman pek bulunmuyrmus turkiye de. yani hollanda dili bilirsin ingilizceye benziyor.
Ik ben driken melk . ik ben een vrouw :)
De jongen en een de man . basit alistirmalardayim henüz.
cok sagol canim.yavss yavas düzeliyorum.çok teşekkür ederim canım sana da gecmis olsun. bugun nasılsın
nehirnil111 bugünkü menüm,sen neler yedin bugün?
Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* 3 yeşil biber
* domates/salatalık
* 1 kivi
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* karnabahar yemeği
* 1 büyük bardak ayran
* 1 mandalina
Güzel menülerin Begüş öğle tabi yine az olmuş ne yapalım idare ediyoruzBenşn bugün kalorili çıktı niyeyse sabah patron herkese poğaça pizzalardan falan getirmiş masaya çağırdı oturup yemesem olmazdı diyetteyim diyemedim adama Sabah yulaflı sütümü içmiştim aslında Öğlen yarım tavuk çorbası 1 porsiyon kuru fasulye ince dilim ekmekle yedim aç gibiyim
yine tavuklu bi yemekafiyet olsun,aslında menü güzel ama sen alışkın değilsin
bende bugün çok doymadım,sonuçta sebze yemeği midede eridi gitti bile belki bi ara öğün yaparım
o minik pizzalar güzel oluyo,evde bişey yemeseydin böyle denk gelmezdi ama hep böyle üst üste gelir zati
ayy bu lokanta hiçdeğil nil ya,geçendede bişey olmuş tu,tavuk sotede tavuk yoktu demiÇorbayı tam olarak içemedim yarım sayılmaz bildiğin tavuklarla beraber derisini de atmışlar minik kemik bile buldum sahibini uyardım midem kalkınca da bıraktım içmeyi kuru fasulyeyle 1 dilim ekmek yedim neyse ki sabaha iyice doymuştumSebze doyurmaz tabi hele karnabahar hiç doyurmaz ki
Mecburuz başka ev yemekleri yapan yer yok buradaayy bu lokanta hiçdeğil nil ya,geçendede bişey olmuş tu,tavuk sotede tavuk yoktu demi
başka lokanta yok mu canım?oraya mecbur musunuz?
hay allah bu kötü oldu, artık adama söyleye söyleye yemek yapmayı öğretirsinizMecburuz başka ev yemekleri yapan yer yok buradaSanırım artık tavuklu bir şey yemeyeceğim midem kalktı çünkü
Adam yapmıyormuş ki oranın sahibi adam henüz aşçı oturtamamış 15-16 aydır çalıştırıyormuş şuanda eşten dosttan rica ederek yaptırıyorhay allah bu kötü oldu, artık adama söyleye söyleye yemek yapmayı öğretirsiniz
ayy öyle olmaz ki ama sen para kazanıyosun ordan,insanlar karını doyuruyo,ordan burdan eşten dosttan yardım alarak nereye kadarAdam yapmıyormuş ki oranın sahibi adam henüz aşçı oturtamamış 15-16 aydır çalıştırıyormuş şuanda eşten dosttan rica ederek yaptırıyorZamanım olsa ben yemek yaparım he güzel iş kişi başı 10 TL rahat alıyor
Artık abiyle gitmiyorum kendim gidiyorum bir yere kadar bırakıyorlar en geç 7 de evdeyim kuzum o işi çözdüm biraz karanlıkta otobüs beklemek durumunda kalıyorum tek başına ama idare ediyoruz. Sabahları sağlam yemeye çalışacağım ve dediğin gibi ara öğün ekleyeceğim buna da alışırız herhaldeayy öyle olmaz ki ama sen para kazanıyosun ordan,insanlar karını doyuruyo,ordan burdan eşten dosttan yardım alarak nereye kadar
canım sabahları güçlü ye,gerekirse akşamdan yanına almak için kahvaltılık birşeyler ayarla ve ara öğün bulundur,hatta 2 ara öğün bile yapabilirsin, 8 de evde oluyorum diyosun ne zaman yemek yapıcan ne zaman yiycen
7 bile geç canım yaaArtık abiyle gitmiyorum kendim gidiyorum bir yere kadar bırakıyorlar en geç 7 de evdeyim kuzum o işi çözdüm biraz karanlıkta otobüs beklemek durumunda kalıyorum tek başına ama idare ediyoruz. Sabahları sağlam yemeye çalışacağım ve dediğin gibi ara öğün ekleyeceğim buna da alışırız herhalde
Sağol canım tabi zor yemeği yap ye kaldır akşam direk bayıldım ne spora ne evdeki işlere zamanım yetmedi saat 10 olmuştu mesela7 bile geç canım yaaAllah sana kolaylık versin
seni çok iyi anlıyorum ben erken çıkmama rağmen oturduğum da saat 8 -8,30 oluyo ki halim kalmıyo,sana çok daha zorSağol canım tabi zor yemeği yap ye kaldır akşam direk bayıldım ne spora ne evdeki işlere zamanım yetmedi saat 10 olmuştu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?