♥haftalık kilo verme yarışması♥

aa haberim yoktu bundan canım,çok geçmiş olsun,neden olduki yaa, bu yeni işyerine alışamadın daha ondan mıki

Sağol canım ya yediğim bir şey dokundu ya da farketmeden psikolojik bir şeyi kafama taktım vücut tepki gösteriyor mahvoldum resmen 2 gündür bugün hala devam ediyor kaşınıyorum akşam doktora gideceğim devam ederse

psikolojik olabilir canımhay allah,sen ihmal etme bugün git doktora canım,geçmesini bekleme beklerken daha çok psikolojin bozulur

nehirnil111 bugünkü menüm canım
hiçbirşeye sinirlenme kendine zarar,sen bize lazımsın

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber

Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:55 )
* yarım porsiyon yayla çorbası
* 1 porsiyon kıymalı patates yemeği
* piyaz

kendini unutmada karabatak gibi oldun sende taydin
nasılsın iyimisin? diyet nasıl gidiyor?

aynen öyle canım. bu hafta iyi hissetmiyorum kendimi. sabahları kalkamıyorum. ölü gibi uyumuşum derler ya öyle oldum. ayılamadım daha. geçen hafta çok yorulmuşum herhalde her gün duruşmam vardı. bu hafta yok ama ofise gidip bi iş yapamadım bu hafta da. bu gidiş böyle devam ederse engelli raporu alıp emekli olup bi köşeye çekilicem herhalde

diyet fena gitmiyor, bizim evin rutini oldu artık. ocakta kemik suyu var, paça çorbası var. akşam ciğer sote salata vardı. kilo vermem takıldı 80-81 gidip geliyo tartı.

sohbete katılamıyorum bazen, beni mazur görün kızlar. bundan sonra tartıyı unuymayacağım inşallah

Afiyet şeker olsun Begüşüm güzel menü sabah beyaz peynir görebilirdim aslında Sağol kuzum inşallah sakin olmaya çalışacağım geçti biraz sinirlerim ama vücudum aynı gibi

canım sağlığın herşeyden önemli,meslek olarak yoğun çalışan birisin bide üstüne hastalıklar kolay değil hiçbiri,
bu yoğunlukta ve düzensizlikte kilonun takılması normaldir,iyi tarafından bakarsak;sağlıklı şeyler yediğin sürece ve kilo almadıkça sorun yok canım,herşeyden önce sağlığın gerisi boş
sohbetide kafana takma zaten nehirnil111 ve benden başka kimse kalmadı,bizde öylee arada geyik döndürüyoruz işte

Sabah; 07:50 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon izmir köfte + 175 ml ayran - 409 kalori

Akşama eğer balıkçı geldiyse balık istiyorum faydalanalım çinekopun son zamanları diye ama bakalım

begum75

Afiyet şeker olsun Begüşüm güzel menü sabah beyaz peynir görebilirdim aslında Sağol kuzum inşallah sakin olmaya çalışacağım geçti biraz sinirlerim ama vücudum aynı gibi

peynir yoktu nil'im,akşam iş çıkışı peynirciye gidip alıcam,bide iştahımn pek yoktu (bu iştahımın yok hali ben yemedim sanıyodum ama yazarken ammada yemişim dedim )

canım psikolojik şeyler kolay kolay geçmez kafam rahat sanırsın ama vücudun bunu algılaması zaman alır o yüzden,ben rahatım bunlar niye geçmiyo diyede kafana takarsan dahada çoğalırlar,sen kafana takma ama doktorada bi görün

Aslında yememişsin yazarken fazla gibi görünse de tek tük şeyler

Evet sanırım kafama herşeyi takıyorum insanlara gereksiz değer veriyorum önemsiyorum

bugünkü menüne beğendim canım inşallah tadlarıda güzelmiştir.
bende dün eşime bu akşam için çinekop alalım dedim,kilosu 10 liradan 20 liraya çıkmış,o zaman gerek yok boşver dedim,yakın zamanda hamsi bollar bol bol hamsi yeriz derim

Aslında yememişsin yazarken fazla gibi görünse de tek tük şeyler

Evet sanırım kafama herşeyi takıyorum insanlara gereksiz değer veriyorum önemsiyorum
aynen öyle yerken minnak minnak,yazarken roman oluyo sanki
ayy kimseye fazla değer vermeye gelmiyo herkes ederi kadar,heleki huyunu suyunu biliyosan hiç uğraşma

aynen öyle yerken minnak minnak,yazarken roman oluyo sanki
ayy kimseye fazla değer vermeye gelmiyo herkes ederi kadar,heleki huyunu suyunu biliyosan hiç uğraşma

Evet ya çok zam gelmiş ya da dediğin gibi biraz daha bekleyeyim haftaya daha uygun başka bir cins alırız Evet canım ama huyum kurusun iyilik yapma canavarı gibiyim

Evet ya çok zam gelmiş ya da dediğin gibi biraz daha bekleyeyim haftaya daha uygun başka bir cins alırız Evet canım ama huyum kurusun iyilik yapma canavarı gibiyim
artık ucuzlaması zor gibi çünkü bitiyo balık,artık hamsi zamanı hamsi yiyeruz daa
kurusun da daha fazla kendini üzme bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…