güveç ve cacık güzel de trileçe nerden çıktı kız yineAkşamı bayağı az makarnayla kapatmışsın çok iyi olmuşBende akşam güvecimi yedim cacığımı içtim 1 dilimde trileçe yedim
Eşim duramıyor ki alayım mı diyor çok sevdiğinden bende dayanamıyorumgüveç ve cacık güzel de trileçe nerden çıktı kız yine
aa haberim yoktu bundan canım,çok geçmiş olsun,neden olduki yaa, bu yeni işyerine alışamadın dahabegum75 alerjim devam ediyor bütün vücudum kabarmış durumda sürekli kaşınıyorum bugün 3.gün akşam iğne vurduracağım olmadı vücudum bir şeye alerji oldu
aa haberim yoktu bundan canım,çok geçmiş olsun,neden olduki yaa, bu yeni işyerine alışamadın dahaondan mıki
psikolojik olabilir canımSağol canım ya yediğim bir şey dokundu ya da farketmeden psikolojik bir şeyi kafama taktım vücut tepki gösteriyor mahvoldum resmen 2 gündür bugün hala devam ediyor kaşınıyorum akşam doktora gideceğim devam ederse
Çok stres yaptım sinirlerim bozuldu resmen sinirliyim bugünpsikolojik olabilir canımhay allah,sen ihmal etme bugün git doktora canım,geçmesini bekleme beklerken daha çok psikolojin bozulur
kendini unutmadaBen bu hafta tartıyı unuttum ya
Afiyet şeker olsun Begüşüm güzel menü sabah beyaz peynir görebilirdim aslındanehirnil111 bugünkü menüm canım
hiçbirşeye sinirlenme kendine zarar,sen bize lazımsın
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber
Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:55 )
* yarım porsiyon yayla çorbası
* 1 porsiyon kıymalı patates yemeği
* piyaz
aynen öyle canım. bu hafta iyi hissetmiyorum kendimi. sabahları kalkamıyorum. ölü gibi uyumuşum derler ya öyle oldum. ayılamadım daha. geçen hafta çok yorulmuşum herhalde her gün duruşmam vardı. bu hafta yok ama ofise gidip bi iş yapamadım bu hafta da. bu gidiş böyle devam ederse engelli raporu alıp emekli olup bi köşeye çekilicem herhalde
diyet fena gitmiyor, bizim evin rutini oldu artık. ocakta kemik suyu var, paça çorbası var. akşam ciğer sote salata vardı. kilo vermem takıldı 80-81 gidip geliyo tartı.
sohbete katılamıyorum bazen, beni mazur görün kızlar. bundan sonra tartıyı unuymayacağım inşallah
Afiyet şeker olsun Begüşüm güzel menü sabah beyaz peynir görebilirdim aslındaSağol kuzum inşallah sakin olmaya çalışacağım geçti biraz sinirlerim ama vücudum aynı gibi
Aslında yememişsin yazarken fazla gibi görünse de tek tük şeylerpeynir yoktu nil'im,akşam iş çıkışı peynirciye gidip alıcam,bide iştahımn pek yoktu (bu iştahımın yok hali ben yemedim sanıyodum ama yazarken ammada yemişim dedim)
canım psikolojik şeyler kolay kolay geçmez kafam rahat sanırsın ama vücudun bunu algılaması zaman alır o yüzden,ben rahatım bunlar niye geçmiyo diyede kafana takarsan dahada çoğalırlar,sen kafana takma ama doktorada bi görün
bugünkü menüne beğendim canımSabah; 07:50 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon izmir köfte + 175 ml ayran - 409 kalori
Akşama eğer balıkçı geldiyse balık istiyorum faydalanalım çinekopun son zamanları diye ama bakalım
begum75
aynen öyle yerken minnak minnak,yazarken roman oluyo sankiAslında yememişsin yazarken fazla gibi görünse de tek tük şeyler
Evet sanırım kafama herşeyi takıyorum insanlara gereksiz değer veriyorum önemsiyorum
bugünkü menüne beğendim canıminşallah tadlarıda güzelmiştir.
bende dün eşime bu akşam için çinekop alalım dedim,kilosu 10 liradan 20 liraya çıkmış,o zaman gerek yok boşver dedim,yakın zamanda hamsi bollar bol bol hamsi yeriz derim
aynen öyle yerken minnak minnak,yazarken roman oluyo sanki
ayy kimseye fazla değer vermeye gelmiyo herkes ederi kadar,heleki huyunu suyunu biliyosan hiç uğraşma
artık ucuzlaması zor gibi çünkü bitiyo balık,artık hamsi zamanı hamsi yiyeruz daaEvet ya çok zam gelmiş ya da dediğin gibi biraz daha bekleyeyim haftaya daha uygun başka bir cins alırızEvet canım ama huyum kurusun iyilik yapma canavarı gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?