- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
artık ucuzlaması zor gibi çünkü bitiyo balık,artık hamsi zamanı hamsi yiyeruz daa
kurusun da daha fazla kendini üzme bencede
canım çok teşekkürler :)
evet hamsi kokuyo malesef,ama ben seviyorum işteHamsi de hiç sevmiyorum ya istavrit olabilir bir de çok kokmasalar çinekop ağır değildi evde kızartıyordumTamam kuzum sağol
Hiç mangal denemedim ama kızartması bana çok ağır geliyor istavriti seviyorum bak o olsa rahat yerimevet hamsi kokuyo malesef,ama ben seviyorum işte
aslında biraz yağlanınca mangalını yapıcan offf yemede yanında yat süper oluyo
Hiç mangal denemedim ama kızartması bana çok ağır geliyor istavriti seviyorum bak o olsa rahat yerim
Hiç bilmiyordum kuzum o zaman direk kar yağdıktan sonra hamsi yemeliyim dışarıda bir yer de mangal yapmalıyız o vakitmangalını yememekle çok büyük şey kaçırmışsın, hamsi çıksın bollasın kar suyunu yesin yağlansın,eşine söyle bi mangal yapın bak, normal yediğinin 2 katını rahat yersin
istavritide çok severim
aynen con vaynenHiç bilmiyordum kuzum o zaman direk kar yağdıktan sonra hamsi yemeliyim dışarıda bir yer de mangal yapmalıyız o vakit
aynen con vaynen
şiddetle tavsiye olunur
ooo bu güzel haberBu akşam annemlere gideceğim galiba
Daha belli değil gideceğimiz ama her halukarda annemin elinden tereyağlı yumurta bile bana mis gibi gelirooo bu güzel haber,mis gibi yemekler hazırlıyodur şimdi size balıktan kurtardın hadi yine iyisin
kesinlikle canım,insan büyüdükçe daha iyi anlıyor bazı şeyleri değil mi?Daha belli değil gideceğimiz ama her halukarda annemin elinden tereyağlı yumurta bile bana mis gibi gelirAnne çok çok başka
Evet canım insan yaşadıkça seneler geçince daha da iyi anlıyor bir şeylerikesinlikle canım,insan büyüdükçe daha iyi anlıyor bazı şeyleri değil mi?
bende hafta sonu anneme gidicem inşallah,günü var
evet tehlike ama allahtan 3 çeşit sınırlaması varEvet canım insan yaşadıkça seneler geçince daha da iyi anlıyor bir şeyleri
Gün demek tehlike demek aman dikkat
Gündüz olduğu için neyse ki daha az zararlıevet tehlike ama allahtan 3 çeşit sınırlaması var
annem ne yapacak bilmiyorum ama az az yerim artık
akşamada hafif atlatırım
Gündüz olduğu için neyse ki daha az zararlı
Hareket et bol bol
aynen ben akşama kadar yakarım ki onu
Canım islerin yogun seninde allah kolaylik versinaynen öyle canım. bu hafta iyi hissetmiyorum kendimi. sabahları kalkamıyorum. ölü gibi uyumuşum derler ya öyle oldum. ayılamadım daha. geçen hafta çok yorulmuşum herhalde her gün duruşmam vardı. bu hafta yok ama ofise gidip bi iş yapamadım bu hafta da. bu gidiş böyle devam ederse engelli raporu alıp emekli olup bi köşeye çekilicem herhalde
diyet fena gitmiyor, bizim evin rutini oldu artık. ocakta kemik suyu var, paça çorbası var. akşam ciğer sote salata vardı. kilo vermem takıldı 80-81 gidip geliyo tartı.
sohbete katılamıyorum bazen, beni mazur görün kızlar. bundan sonra tartıyı unuymayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?