- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın canım dün akşam acilde iğne vurdular çok şiddetlendi kollarım sırtım her yerim kızardı kaşındı çok fena kabardı yüzüme kadar çıktı mide bulantısı ve nefes darlığı yapınca direk acillik oldumnehirnil111 nasilsin kasinti stres sinir noldu caanım hayrolsun
Isyerinde son zamanlarda biseyden tiksindiysende olabilir canım
günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı,sağlık dolu,huzurlu cumalar dilerim
Günaydın canım dün akşam acilde iğne vurdular çok şiddetlendi kollarım sırtım her yerim kızardı kaşındı çok fena kabardı yüzüme kadar çıktı mide bulantısı ve nefes darlığı yapınca direk acillik oldumİğneden sonra direk uyudum zaten şuanda bir durum yok gibi bir kaç yiyecekten şüpheleniyorum daha dikkat edeceğim hafif atlatmaya çalışacağım zaten midem almıyor pek şuan Sen nasılsın
sağol canım benim
çok geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine,yediklerini kotrol et bakalım neymiş sana dokunan
ama bi doktora gidip alerji testi yaptırmanda fayda var canım,ihmal etme
dünkü menümüde yazayımda eksik kalmasın
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kivi
Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:55 )
* yarım porsiyon yayla çorbası
* 1 porsiyon kıymalı patates yemeği
* piyaz
Ara Öğün (saat 15:25)
* 1 büyük su bardağı ayran
* 1 dilim ekmek
Akşam (saat 18:30)
* 2 dilim ekmek
* peynir,zeytin
* kaşar peyniri
* biber
* 2 tatlı kaşığı pekmez
Son Öğün (saat 20:00)
* yarım elma
* yarım kivi
Sağol Begüşüm inşallah gideceğim şüphelendiğim şeyleri yemeyeceğim hafif yemeliyim
Akşamın az geldi bana doydun mu kuzum
Afiyet olsun canım sağlıklı bir akşam olmuşdoydum doydum,ekmek 2 dilimdi ama içinde yediklerim baya fazlaydı,doyurdu beni
Sabah; Yok (Mide bulantısından yiyemedim)
Ara; 09:00 - 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:40 - 1 kase domates çorbası + 1 porsiyon arnavut çiğeri + 175 ml ayran - 485 kalori
Ara; 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 16:00 - 1 ad.soda
Akşama yoğurtlu kereviz salatası yapacağım nasipse
Senin menün esas harika bayıldım canım afiyet olsunöğlen menün çok güzel,afiyet olsun
akşam sadece kereviz salatası az değil mi kuzucumkaşıntıların nasıl oldu?daha iyisin inşallah
benim listede şu şekilde
Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 yeşil biber
* 1 kivi
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 2 ceviz
* 3 fındık
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* ezogelin çorbası
* pırasa yemeği
* 1 büyük su bardağı ayran
* 2 kuru incir
regl de varya hep üst üste geldi canım,hal mi kalır insanda hafta sonu dinlenirsin inşallah
Mandalina da iyi. c vitamini yag yakimini arttırıyor diye biliyrm. en azindan nefsi dindirmek adina bi seçenekEve gittigimde gec yemek yedigim icin cok kalori oluyo en hafif corbayls gecistiricem ve bol su
incittim canim..tamam ilerde unutmazsan denersin. ataga geçtin sanki bu araNoldu sana hayr olsun ayagini mi incittin canim
ustteki tarifi yapiyodum eskiden ama simdi yapamam ki bunlari ben icersem kizimda zayiflar bir ay sonra insa biraktirirsam o zaman yapabilirim favorilere alcam canim
Ik ben driken melk demiştim. ben süt icerimIk drink melk
ne demek istedin burda anlayamadim
Ik ben niet perfeckt tweetalig maar ik doe me best voor het nederlands
Ben Fransizca konusuyorum aslinda ama Flamanca (flemenkce degil aslinda turkiye oyle deniliyo) bilmek zorundayim isim geregi
Super degilim ama idare ediyorum
Flamancanin neyine merak sardin kiz :)
Dunyada 3 ulkenin konustugu (hatta 2.5) bi dil
Benimde hafta sonu aof sınavım var. basarilar dilerim canimYapacağım canım tabi de işlerimi bir yoluna koysam dün çamaşırlarımı askıdan aldım mesela onları katlamam gerek ütü işimi halletmem gerek annemler de bir akşam bekliyorlar oturmaya hafta sonu Aöf sınavım var hangisine neye yetişeyim bilemedim
başarılarBenimde hafta sonu aof sınavım var. basarilar dilerim canim
Tek sevdigim is bu siraladiklarin. eskiden beri keyf alirm kafadan kirik miyim neçamaşırı yıkamak ve asmak=1 gün
kuruması =1 gün
toplamak =1 gün
katlamak =1 gün
yani çamaşır diyip geçme ne zahmetle yıkanıp,asılıp,toplanıp,katlanıp,yerine konuyoo,ayyy yazarken bile bi kıyafeti 1 hafta giyesim geldi ne zor iş gerçekten
daha bunun ütüsü var
bu akşam katla ütüyede biraz başla istersen, parça parça yaparsın olduğu kadar kasma kendini
Gecmis olsun canim. bazen proteinden de oluyor.begum75 alerjim devam ediyor bütün vücudum kabarmış durumda sürekli kaşınıyorum bugün 3.gün akşam iğne vurduracağım olmadı vücudum bir şeye alerji oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?