♥haftalık kilo verme yarışması♥

Benimde hafta sonu aof sınavım var. basarilar dilerim canim

Gecmis olsun canim. bazen proteinden de oluyor.

Sağol canım benim sana da başarılar dilerim inşallah güzel geçer Yediğim balıktan şüpheleniyor bozuk olabilir tiksindim sonunu bırakmıştım sonraki gün mantar yedim ondan olabilir bir de kuyruk yağı ağır geliyor ustaya sordum koymamış ama bilemedim bir şeyden tiksinsem bile kabarıyor hemen vücut

Aaa baya perişan olmussun
Cok cok gecmis olsun

Teşekkürler canim ayagimin ustunde küçük bi yerde aci var basinca gecmedi gitti
insallah bir kac gune gecerde haftaya spora baslarm . sen nasilsin yine bir hafta sonuna girerken
tam geçmeden başlama canım, kalıcı hasar olur allah korusun,
bu arada spr yapamıyorum diye,beslnemeni salma,pazartesi geliyo ona göre
ben yarın çalışmıyorum birazdan çıkıcam anneme gidicem annemin günü var yarın

Oo mantar ve balık. bu ikisinden biridr kesin. balik bayatsa bide :/

Tamam.. canim..
Annenle ayni şehirde olmadigini düşünmüştum nedense her firsatta güzel vakit gecir. Bazen sana cok yoruldugun icin endise ve uzuntumuzu dile getiridk.ama ne düşünüyorum simdi biliyr musun. Belki yoruluyorsun ama isleyen demir pas tutmaz. Herkesin hayatinda zorluklar var. çevrende dolu dolu insan sohbet muhabbet boldur. imrendim sana bi an.
Insan biriktirmekte güzel benim hayatimda bi kac kisi var o kadar. cennete gitsem yine yanliz kalırım neyse ilerde biriktiririm inşallah guzel guzel
pek bisey yemiyorum. diyetisyeninkileri bile yiyemiyrm istah yok. bir hafta once regl bitti. 2 gündür azicik kanama var. karnimda agri var. ondan istahszm.

Gidiyimde bir bardak
Limon elma tarcin karabiber zerdecal kayisi karanfilli suyumdan iceyim.

Yarina daha iyi olursun

Senin rahatsızlıgn ve benzerlerinde insanin ne tadi ne tuzu kalıyor. yipratici .. şekerli icecekler tuket yada tatli ye insani atom yapiyo iyi geliyor :)

İnşallah canım Dün çok sinirli agresiftim sürekli kaşınmak sinir bozucuydu sonunda iyice etkilendim ama bugün moralim iyi

iyi akşamlar bu sabah tartıldığımda 74,9 u gördüm ufakta olsa bir yol katetmişim galiba.ama iki gündür karışık bir beslenme oldu benim için inşallah yarın güzel olacak

sabah : yok

öğle 13:30 komşudaydım pasta poğaça vardı ama yemedim canım da hiç istemedi
sadece salata çeşitlerinden üçer çatal aldım o kadar iki bardak da siyah çay (şekersiz)

akşam 17:15
1 tabak ciğer
1,5 dilim kepekli ekmek
4 tane kızarmış biber
bol salata

su pek içmedim şimdi yeşil çay içeceğim sonra suya devam

Ay cok gecmis olsun canim ya alerji kasinti cok zor neyse gecmis dedigin gibi suphelendigin seyler varsa dikkat et
Iyiyim bende cok sukur ya isten ciktim eve gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…