O yoğunlukta normaldirBen bu hafta tartıyı unuttum ya
Benimde hafta sonu aof sınavım var. basarilar dilerim canim
Gecmis olsun canim. bazen proteinden de oluyor.
Aaa baya perişan olmussunGünaydın canım dün akşam acilde iğne vurdular çok şiddetlendi kollarım sırtım her yerim kızardı kaşındı çok fena kabardı yüzüme kadar çıktı mide bulantısı ve nefes darlığı yapınca direk acillik oldumİğneden sonra direk uyudum zaten şuanda bir durum yok gibi bir kaç yiyecekten şüpheleniyorum daha dikkat edeceğim hafif atlatmaya çalışacağım zaten midem almıyor pek şuan Sen nasılsın
Sağol canımcım daha iyiyim çok şükür hafif ateş ve mide hassaslığı var onun dışında kabarma kaşınma kızarma falan yok gibi şuanlıkAaa baya perişan olmussun
Cok cok gecmis olsun
Teşekkürler canim ayagimin ustunde küçük bi yerde aci var basinca gecmedi gitti
tam geçmeden başlama canım, kalıcı hasar olur allah korusun,Teşekkürler canim ayagimin ustunde küçük bi yerde aci var basinca gecmedi gitti
insallah bir kac gune gecerde haftaya spora baslarm . sen nasilsin yine bir hafta sonuna girerken
Oo mantar ve balık. bu ikisinden biridr kesin. balik bayatsa bide :/Sağol canım benim sana da başarılar dilerim inşallah güzel geçerYediğim balıktan şüpheleniyor bozuk olabilir tiksindim sonunu bırakmıştım sonraki gün mantar yedim ondan olabilir bir de kuyruk yağı ağır geliyor ustaya sordum koymamış ama bilemedim bir şeyden tiksinsem bile kabarıyor hemen vücut
Bilemedim ki yapmış olabilir canım mahvetti 3 gündür beni dün akşam hele nefesim daraldıOo mantar ve balık. bu ikisinden biridr kesin. balik bayatsa bide :/
Yarina daha iyi olursunSağol canımcım daha iyiyim çok şükür hafif ateş ve mide hassaslığı var onun dışında kabarma kaşınma kızarma falan yok gibi şuanlık
Senin rahatsızlıgn ve benzerlerinde insanin ne tadi ne tuzu kalıyor. yipratici .. şekerli icecekler tuket yada tatli ye insani atom yapiyo iyi geliyor :)Bilemedim ki yapmış olabilir canım mahvetti 3 gündür beni dün akşam hele nefesim daraldı
Tamam.. canim..tam geçmeden başlama canım, kalıcı hasar olur allah korusun,
bu arada spr yapamıyorum diye,beslnemeni salma,pazartesi geliyo ona göre
ben yarın çalışmıyorum birazdan çıkıcam anneme gidicem annemin günü var yarın
Yarina daha iyi olursun
Senin rahatsızlıgn ve benzerlerinde insanin ne tadi ne tuzu kalıyor. yipratici .. şekerli icecekler tuket yada tatli ye insani atom yapiyo iyi geliyor :)
Ay cok gecmis olsun canim ya alerji kasinti cok zor neyse gecmis dedigin gibi suphelendigin seyler varsa dikkat etGünaydın canım dün akşam acilde iğne vurdular çok şiddetlendi kollarım sırtım her yerim kızardı kaşındı çok fena kabardı yüzüme kadar çıktı mide bulantısı ve nefes darlığı yapınca direk acillik oldumİğneden sonra direk uyudum zaten şuanda bir durum yok gibi bir kaç yiyecekten şüpheleniyorum daha dikkat edeceğim hafif atlatmaya çalışacağım zaten midem almıyor pek şuan Sen nasılsın
tamam canim cok severim zatenMandalina da iyi. c vitamini yag yakimini arttırıyor diye biliyrm. en azindan nefsi dindirmek adina bi seçenek
Cok gecmis olsun canim favorilere aldim o mesaji :) mecburrn dikkat etmem lazim yoksa yukselise geciyorincittim canim..tamam ilerde unutmazsan denersin. ataga geçtin sanki bu ara
Masallahİnşallah canımDün çok sinirli agresiftim sürekli kaşınmak sinir bozucuydu sonunda iyice etkilendim ama bugün moralim iyi
aynen bi dikkat etmiyim 5 6 kilo birden firliyorumCok gecmis olsun canim favorilere aldim o mesaji :) mecburrn dikkat etmem lazim yoksa yukselise geciyor
Ewet mubarek bi biraksako cosuyoruzMasallah
aynen bi dikkat etmiyim 5 6 kilo birden firliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?