- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bebişten mi acaba oluyor canımsbeden
17.10.2016 : 61,00
24.10.2016: 61,20
31.10.2016: 61,60
07.11.2016: 62,60
14.11.2016: 63,60
21.11.2016: 64,80
28.11.2016: 66,00
2 haftadır ne yedim bilmiyorum şaşırdım şimdi bakınca birer kilodan fazla almışım sanki biraz dikkat etsem iyi olacak
Bir abi var iş yerinde adam hiç baharat yiyemiyor fındık fıstık ceviz her şeye alerjisi var yer yemez hastanelik sonrasında yoğurt ekmek le atlatıyor alışmış artık bol su da benim fikrimBugün öyle besleneyim bakalım yoğurt ayran belki iyi gelir
Yok canım yaa bebiş daha 300 gram bile olmadı ya yağ ya ödem ben de bilemedim ama hareketsizim kabızlık da varBebişten mi acaba oluyor canım
Bol su herşeye iyi bugün bol su içeceğim bir şeye çok fena alerji oldum ama bilemiyorumBir abi var iş yerinde adam hiç baharat yiyemiyor fındık fıstık ceviz her şeye alerjisi var yer yemez hastanelik sonrasında yoğurt ekmek le atlatıyor alışmış artık bol su da benim fikrim
Ödem var bence şişkinlik oldu yoksa 2 haftada olması çok zor kuzumYok canım yaa bebiş daha 300 gram bile olmadı ya yağ ya ödem ben de bilemedim ama hareketsizim kabızlık da var
oyy maşallahİyiyim çarşamba kontrolümüz vardı maaşallah iyi büyümüş bebişimiz
tahmini doğum tarihi 30 Nisandı 20 sinde de alabiliriz dedi doktorumuz
Bu arada ben de iyi büyüdüm daha 4 buçuk ay olmadı ama 9 kilo aldım maalesef
Yani bir buçuk ayda 5 kilo normal değil bir ayda 2 buçuk, 15 günde de 2 buçuk kilo almışım gibiÖdem var bence şişkinlik oldu yoksa 2 haftada olması çok zor kuzum
Tabi normal değil canım son aylar kilo alınıyor diye biliyorum sen biraz dikkat et bir de hava güzel olduğunda dışarı çıkmaya yürümeye çalış derimYani bir buçuk ayda 5 kilo normal değil bir ayda 2 buçuk, 15 günde de 2 buçuk kilo almışım gibi
Hafta sonları evdeyiz kızımla en fazla 1-2 saat dışarıya çıktık otobüse bindik yorulmasın diye
Hem fazla hareket etmiyoruz hem de daha fazla yiyoruz bu hafta içi takip edicem bakalım dikkat edeyim biraz akşamları geç saatte meyve yiyoruz az yiyim
kızlar 1 aralıkta rebiülevvel ayına girecegiz. Peygamber efendimiz (s.a.v) bu ayda dünyaya gelmiştir. 11 aralık pazar günü mevlit kandilidir. Peygamber efendimiz buyuruyor ki: ''kim bu aya girildiğini birbirine haber verirse onu cennetine alması için kıyamete kadar Allaha dua edeceğim...''
İyi m sukur canım, duruşmadan çıktım, yoldayım anneme gidiyorum kahvaltiya. Pazara çıkmam lazım bugün. Buroya da gitmem lazim.. oyy ayaküstü bir suru şey saydim yineNasılsın canım
İnşallah o günler de gelir canım kolay gelsin şimdidenİyi m sukur canım, duruşmadan çıktım, yoldayım anneme gidiyorum kahvaltiya. Pazara çıkmam lazım bugün. Buroya da gitmem lazim.. oyy ayaküstü bir suru şey saydim yine
Buroda oturup size yazdığım günleri özledim ..
Afiyet olsun canım güzel beğendim menünümenümü paylaşayım kızlar
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı
sağol teşekkür ederim,sen ne yedin bugün?Afiyet olsun canım güzel beğendim menünü
Yukarıda belirttim kuzumsağol teşekkür ederim,sen ne yedin bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?