tamam tamam şimdi gördüm,afiyet olsun canımYukarıda belirttim kuzumAlerjim çoğaldı neden anlamadım o yüzden yemekte yoğurtlu ayranlı bir şeyler yemek içmek istedim olmadı ara öğün için marketten yoğurt alacağım
Sağol kuzum biraz diyeti sıkı tutmam lazım hiç içimde istek hırs yok bunun için spora başlasam iyi olacaktamam tamam şimdi gördüm,afiyet olsun canım
evet sende bende sporu düzene koyamadıkSağol kuzum biraz diyeti sıkı tutmam lazım hiç içimde istek hırs yok bunun için spora başlasam iyi olacak
Bir başlasak yeniden eksileri göreceğiz ama işteevet sende bende sporu düzene koyamadık
Merhabalar. Ben de 81.7 kg yim. Perşembeye kadar dört gün iyiydi. Sonrası her zaman ki gibiydi. Başarısız bir diyet girişimi daha. Ve bugün 44 beden bir pantolon daha aldım. Yavaş yavaş arttı beden. Yazın 42 beden alıyordum şimdi giremiyorum onların içine. Ama bu sefer böyle oldu diye bırakmayacam. Her ne kadar başlayıp bıraksam da gene de başlayacam. Umıt dünyası işte. Belki boğazımı tutarım da devam eder.
Bana zaten hiç yaramaz ne su içerim ne terlerim kış bana bol kilo ile döner
Maaşallah sanaümidini yitirme bende bi zamanlar 46 48 beden giyiyordum 85 kiloydum bekarken ve 1.50 boyla düşün yani ama çok şükür şuan 64.5 kıloyum insAllah ideal kilona ulaşırsın hepimiz ulaşırız bende daha ulaşamadım
Ayni sıklıkta gidememek kotuymus. buralarda bisey farkettim. bi yere gidersen sira sana geliyor davet etmezsen daha cagirilmiyor. cevreden gordugum. ben zaten gitmiyorum da bi yere :)günaydınsbeden cim, kilom: 61,0
annemle aynı şehirde değiliz zaten,ama yakınız, otobüsle 1 saat sürüyo,kendine ait aracın varsa 30 dk da gidersin.
çevremde çok insan var ama çalışırken bu kadar yoğun görüşmek bazen çok yoruyo beni,
çünkü bana gelen kişilere aynı sıklıkta gidemiyoruz benim ev merkezi toplanma yeri gibi,herkesin aklına gelen ilk toplanma evi benim ev, hal böyle olunca ne gelen giden bitiyo nede işdün akşam bizle birlikte 8 kişiydik evde yine, neyseki bugün iş var diye 11 de gittiler
Maaşallah sana
Ayni sıklıkta gidememek kotuymus. buralarda bisey farkettim. bi yere gidersen sira sana geliyor davet etmezsen daha cagirilmiyor. cevreden gordugum. ben zaten gitmiyorum da bi yere :)
Sizde de yatiya kalınması kötü taraf..neyse hersy bi kenara senin yapacağın diyecegin bastim amino asiti taş gibiyim olmalıizlemismiydin bunu tv de .
Bide basacan düzenli d viti b 12 sini tamamdir
Akşamın harika kuzum aslında fazla gibi görünüyor ama zararlı bir şey yokgünaydın kızlar
yerken anlamıyoda yazınca anlıyo insan, ne çok şey yemişim
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı
Ara Öğün (saat 13:45)
* 2 kuru incir
* 1 ceviz
Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 elma
* 1 mandalina
Akşam (saat 18:30)
* 2 kepçe mercimek çorbası
* yarım porsiyon pırasa yemeği
* salata
Son Öğün (saat 22:00)
* 1 kivi
günaydın fıstık, doktora gittin sanırım,iyi yapmışsın, seninki yiyecekten değil yeni iş ortamından psikolojik sıkıntı gibime geldiSabah: YOK (Alerjim nüksedince bir şey yiyesim gelmedi)
Ara; 09:00-11:00- 1 kupa demleme yeşil çay + 1 çay bardağı siyah çay + 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 3 kalori
Öğle; 12:30 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon patates oturtma (patatesleri çok azdı kıyması çoktu) + yarım porsiyondan az bulgur pilavı + 175 ml ayran - 562 kalori (bu kadar değil gibi ama yine öyle yazayım)
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon yoğurtlu kereviz salatası + 2 dilim beyaz ekmek + 2 yemek kaşığı krem peynir - 322 kalori (Nasıl mantıksı bir yemek demeyin ne yiyeceğimi şaşırdım ilaç falan kullanmaya başladım alerjim geçmiyor )
Toplam kalori: 889
günaydın fıstık, doktora gittin sanırım,iyi yapmışsın, seninki yiyecekten değil yeni iş ortamından psikolojik sıkıntı gibime geldiilaçlarını kullan bakalım ne olacak
akşamın gerçekten değişik olmuş ama gayet güzel,yanlız sen ekmek yemişsin ona şaşırdım
akşamları salata tarzı şeyler güzel ama yanında bide çorba olursa daha besleyici olur diye düşünüyorum
evet zaten akşam doymadım,kv ler bende, o yaptı yemekleri pırasada çok pirinç vardı, pirincini ayıklıycam diye içinden yarım porsiyon pırasa ancak yemişimdir,kv dede diyoki neden yemedin yemeğini dedim pilava dönmüş nasıl yiyimAkşamın harika kuzum aslında fazla gibi görünüyor ama zararlı bir şey yok
Kötü olmuş kuzum ama pırasanın içindeki pirincin çok zararı yok ki yağda kavrulmamış sonuçta haşlama gibi bir şeyevet zaten akşam doymadım,kv ler bende, o yaptı yemekleri pırasada çok pirinç vardı, pirincini ayıklıycam diye içinden yarım porsiyon pırasa ancak yemişimdir,kv dede diyoki neden yemedin yemeğini dedim pilava dönmüş nasıl yiyimmakarnada vardı ondan yemedim aç aç gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?