♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhabalar. Ben de 81.7 kg yim. Perşembeye kadar dört gün iyiydi. Sonrası her zaman ki gibiydi. Başarısız bir diyet girişimi daha. Ve bugün 44 beden bir pantolon daha aldım. Yavaş yavaş arttı beden. Yazın 42 beden alıyordum şimdi giremiyorum onların içine. Ama bu sefer böyle oldu diye bırakmayacam. Her ne kadar başlayıp bıraksam da gene de başlayacam. Umıt dünyası işte. Belki boğazımı tutarım da devam eder.

ümidini yitirme bende bi zamanlar 46 48 beden giyiyordum 85 kiloydum bekarken ve 1.50 boyla düşün yani ama çok şükür şuan 64.5 kıloyum insAllah ideal kilona ulaşırsın hepimiz ulaşırız bende daha ulaşamadım

Ayni sıklıkta gidememek kotuymus. buralarda bisey farkettim. bi yere gidersen sira sana geliyor davet etmezsen daha cagirilmiyor. cevreden gordugum. ben zaten gitmiyorum da bi yere :)
Sizde de yatiya kalınması kötü taraf..neyse hersy bi kenara senin yapacağın diyecegin bastim amino asiti taş gibiyim olmalı izlemismiydin bunu tv de .
Bide basacan düzenli d viti b 12 sini tamamdir

sabah sabah güldürdün beni, Allahta seni güldürsün
basmışım amino asidi (o sırada karın kaslarını sıkıcan, kollarını kaldırıcan ve hıı yapıcanbiliyorum izlemiştim hatta bi ara ağzımızda çok dolandı bu cümle)
bizim ağzımıza yapışmış laftır,yine gelin, buyrun içeri gelin ama dediğin gibi,herkes aynı değil sen çağırmazsan onlar çağırmıyor, artık kimse kimseye eskisi gibi gitmiyor,önceden istanbul için derdik bu lafları artık heryerde böyle insanlar

senin ayağın nasıl oldu?daha iyisindir inşallah

günaydın kızlar
yerken anlamıyoda yazınca anlıyo insan, ne çok şey yemişim
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı

Ara Öğün (saat 13:45)
* 2 kuru incir
* 1 ceviz

Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 elma
* 1 mandalina

Akşam (saat 18:30)
* 2 kepçe mercimek çorbası
* yarım porsiyon pırasa yemeği
* salata

Son Öğün (saat 22:00)
* 1 kivi

Sabah: YOK (Alerjim nüksedince bir şey yiyesim gelmedi)
Ara; 09:00-11:00- 1 kupa demleme yeşil çay + 1 çay bardağı siyah çay + 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 3 kalori
Öğle; 12:30 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon patates oturtma (patatesleri çok azdı kıyması çoktu) + yarım porsiyondan az bulgur pilavı + 175 ml ayran - 562 kalori (bu kadar değil gibi ama yine öyle yazayım)
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon yoğurtlu kereviz salatası + 2 dilim beyaz ekmek + 2 yemek kaşığı krem peynir - 322 kalori (Nasıl mantıksız bir yemek demeyin ne yiyeceğimi şaşırdım ilaç falan kullanmaya başladım alerjim geçmiyor )

Toplam kalori: 889

Akşamın harika kuzum aslında fazla gibi görünüyor ama zararlı bir şey yok

günaydın fıstık, doktora gittin sanırım,iyi yapmışsın, seninki yiyecekten değil yeni iş ortamından psikolojik sıkıntı gibime geldiilaçlarını kullan bakalım ne olacak
akşamın gerçekten değişik olmuş ama gayet güzel,yanlız sen ekmek yemişsin ona şaşırdım
akşamları salata tarzı şeyler güzel ama yanında bide çorba olursa daha besleyici olur diye düşünüyorum

Yok doktora gitmedim canım dediğin gibi stresten falan da kaynaklanıyor bazı şeylere sinir oluyorumEczaneden aldım önerdiler akşam çok kötü oldum o salatayı zor yaptım da yedim o yüzden başka bir yemek gözüm görmedi bütün sırtım döktü duşa girdim çıplak şekilde oturdum saatlercedoymayınca da ekmek arası krem peynir yedim

Akşamın harika kuzum aslında fazla gibi görünüyor ama zararlı bir şey yok
evet zaten akşam doymadım,kv ler bende, o yaptı yemekleri pırasada çok pirinç vardı, pirincini ayıklıycam diye içinden yarım porsiyon pırasa ancak yemişimdir,kv dede diyoki neden yemedin yemeğini dedim pilava dönmüş nasıl yiyim makarnada vardı ondan yemedim aç aç gezdim

Kötü olmuş kuzum ama pırasanın içindeki pirincin çok zararı yok ki yağda kavrulmamış sonuçta haşlama gibi bir şeyçinliler mi japonlar mı ne yiyor mesela nasıl zayıf düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…