Yok doktora gitmedim canım dediğin gibi stresten falan da kaynaklanıyor bazı şeylere sinir oluyorumEczaneden aldım önerdiler akşam çok kötü oldum o salatayı zor yaptım da yedim o yüzden başka bir yemek gözüm görmedi bütün sırtım döktü duşa girdim çıplak şekilde oturdum saatlerce doymayınca da ekmek arası krem peynir yedim
Kötü olmuş kuzum ama pırasanın içindeki pirincin çok zararı yok ki yağda kavrulmamış sonuçta haşlama gibi bir şeyçinliler mi japonlar mı ne yiyor mesela nasıl zayıf düşün
ayy kıyamam yaa ne fena olmuşsun öylerabbim acil şifalar versin inşallah
yaa nill eczaneden danışıpta ilaç mı alınır kuzucum, doktor kan tahlili falan yapardı belki
neyse sen onu kullan ama geçmezse git artık doktora yoksa gelip ben getirecem zorla seni
öyle olduğunu bilmiyordum ama çok vardı beee,o kadar pirinç mi konur
neyse dün bitti zaten yemek bugün başka yemek yapar zaten
alerji sende önceden de olan bişey o zaman,şimdi anladım,sen nasıl çözeceğini biliyosun,inşallah o ilaç fayda eder ama önce senin kafanı rahatlatman lazım,herşeyi takma kafana konuşmak istersen özelden yaz canımCanım alerji ilaçları zararlı ilaçlar olmuyor 5 mg bir şey vücuttaki etkiyi azaltıyor daha hafif geçmesini sağlıyor aslında iğnelik durumum ama acile gidecek kadar gücüm yoktu sırada gelmiyor zatenuyku yapıyor ilaç sadece bir de bitkinlik onun dışında birazda olsa iyi geldi çok şükür Sağolasın kuzum Bende kanda idrarda bir şey çıkmıyor araştırmaya gittim seneler önce yediklerime dikkat etmem not tutmam gerek olduğunda bir de stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum atakları gelince iğne ve ilaçla etkisini geçiriyorum
Pişmiş yemek içinde aşırı bir zararı yok kuzum yeİyi bari kurtulmuşsun inşallah güzel yemek yapar pirinç artıyor azıcık koymak yeter ama bilememiştir
alerji sende önceden de olan bişey o zaman,şimdi anladım,sen nasıl çözeceğini biliyosun,inşallah o ilaç fayda eder ama önce senin kafanı rahatlatman lazım,herşeyi takma kafana konuşmak istersen özelden yaz canım
Afiyet olsun kuzum güzel ilerliyorsungünün ilk yarısı menümü paylaşıyorum
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kivi
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 3 ceviz
* 2 fındık
* 1 dilim ekmek
Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon et sote
* salata
sanada afiyet olsun kuzucumAfiyet olsun kuzum güzel ilerliyorsunEkmekler gözüme batmıyor artık nedense
Bende sabah yemedim çünkü süt yumurta yüketmeyeceğim bir kaç gün proteinin fazlası da tetikleyebilirmiş
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:50 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon nohur + 175 ml ayran - 469 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 17:00 - 1 ad.sade soda - 2 kalori
sanada afiyet olsun kuzucum
sabahları aç kalıyosun üzülüyorum ama yaa
ekmekler benimde gözüme batmıyor nedense
zaten sinirlenmeye yer arıyoz,ondan sebep hemende buluyoruzAslında peynir zeytin falan yiyecektim ama abi çok dengesiz bu sabahta erkenden geldi o yüzden hazırlayamadan çıktım ona da sinirlendim
Gözümüz aşina oldu sanırım
zaten sinirlenmeye yer arıyoz,ondan sebep hemende buluyoruz
öncelikle örtmenimsmykmy sonra bütün kızlar size bir sorum olacak
alümünyum folyonun ısı ile temasında verdiği zararlar tv lerde bolca yayınlandı,buna göre aklıma bişey takıldı,malum markaların içi alüminyumdan olan cezveleri var ya sonuçta kahve yaparken oda ısı ile temas oluyor o zaman bu cezveden kahve içmek zararlı mıdır? (arkadaşlar ısı ile temas eden alüminyumun vücuda sinsi sinsi girerek evlerden ırak alzaymır ve kan kanseri yaptığı sölenmişti)
bu konuda bilginiz varmı?
canım zaten alüminyum çok sinsi bir element,tv de çıkan lösemi kız annesinin ona hergün yaptığı alüminyum folyo kaplı tost makinasındaki tosttan yiyerek yakalanmış bu hastalığa,o zaman aklıma takılıyo hergün 1-2 fincan kahve içiyoruz bize neler oluyo acaba diyeBeni alerji yapıyor bazı insanlara karşı alerjim var artık
Bir bilgim yok kuzum çokta dikkat edip takılmıyorum bu tarz şeylere çünkü her gün şu zararlı bu yararlı öbürgün aa değilmiş şu zararlı gibi şeyler çıkıyor herşeyin belli başlı zararları var aslında o yüzden çok mahrum kalmadan fazla da abartmadan yiyip içelim dozunda yaşayalım derim
Ben nescafe içiyorum sadececanım zaten alüminyum çok sinsi bir element,tv de çıkan lösemi kız annesinin ona hergün yaptığı alüminyum folyo kaplı tost makinasındaki tosttan yiyerek yakalanmış bu hastalığa,o zaman aklıma takılıyo hergün 1-2 fincan kahve içiyoruz bize neler oluyo acaba diye
Maşallah sana. Gerçekten çok güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü motive olamıyorum. Çok istiyorum zayıflamak ama maalesef çabam hiç yok.ümidini yitirme bende bi zamanlar 46 48 beden giyiyordum 85 kiloydum bekarken ve 1.50 boyla düşün yani ama çok şükür şuan 64.5 kıloyum insAllah ideal kilona ulaşırsın hepimiz ulaşırız bende daha ulaşamadım
Maşallah sana. Gerçekten çok güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü motive olamıyorum. Çok istiyorum zayıflamak ama maalesef çabam hiç yok.
günaydın nil'ciğim
aynen sana katılıyorum, kimse yazmıyor herkes kilo almaya başladı sanırım
nehirnil111 bari sana ithafen yazayım menümü,başka kimseler ilgilenmiyor
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kivi
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 3 ceviz
* 2 fındık
* 1 dilim ekmek
Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon et sote
* salata
Ara Öğün (saat 15:00)
* 3 ceviz
* 2 kuru kayısı
Akşam (saat 20:00)
* 2 kepçe tarhana çorbası
* 5 fırın köfte
* pırasa kavurması
* salata
Son Öğün (saat 21:30)
* 1 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?