♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayy kıyamam yaa ne fena olmuşsun öylerabbim acil şifalar versin inşallah
yaa nill eczaneden danışıpta ilaç mı alınır kuzucum, doktor kan tahlili falan yapardı belki
neyse sen onu kullan ama geçmezse git artık doktora yoksa gelip ben getirecem zorla seni

Kötü olmuş kuzum ama pırasanın içindeki pirincin çok zararı yok ki yağda kavrulmamış sonuçta haşlama gibi bir şeyçinliler mi japonlar mı ne yiyor mesela nasıl zayıf düşün

öyle olduğunu bilmiyordum ama çok vardı beee,o kadar pirinç mi konur
neyse dün bitti zaten yemek bugün başka yemek yapar zaten

öyle olduğunu bilmiyordum ama çok vardı beee,o kadar pirinç mi konur
neyse dün bitti zaten yemek bugün başka yemek yapar zaten

Canım alerji ilaçları zararlı ilaçlar olmuyor 5 mg bir şey vücuttaki etkiyi azaltıyor daha hafif geçmesini sağlıyor aslında iğnelik durumum ama acile gidecek kadar gücüm yoktu sırada gelmiyor zatenuyku yapıyor ilaç sadece bir de bitkinlik onun dışında birazda olsa iyi geldi çok şükürSağolasın kuzumBende kanda idrarda bir şey çıkmıyor araştırmaya gittim seneler önce yediklerime dikkat etmem not tutmam gerek olduğunda bir de stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum atakları gelince iğne ve ilaçla etkisini geçiriyorum

Pişmiş yemek içinde aşırı bir zararı yok kuzum ye İyi bari kurtulmuşsun inşallah güzel yemek yapar pirinç artıyor azıcık koymak yeter ama bilememiştir

alerji sende önceden de olan bişey o zaman,şimdi anladım,sen nasıl çözeceğini biliyosun,inşallah o ilaç fayda eder ama önce senin kafanı rahatlatman lazım,herşeyi takma kafana konuşmak istersen özelden yaz canım

Geçen anlattığım servisle yemeklerle alakalı gerildim kuzum onun dışında bir şey yok aslında kendim kabullenip kendimi rahatlatmalıyım dediğin gibi

günün ilk yarısı menümü paylaşıyorum

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kivi
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 3 ceviz
* 2 fındık
* 1 dilim ekmek

Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon et sote
* salata

Afiyet olsun kuzum güzel ilerliyorsun Ekmekler gözüme batmıyor artık nedense

Bende sabah yemedim çünkü süt yumurta yüketmeyeceğim bir kaç gün proteinin fazlası da tetikleyebilirmiş

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:50 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon nohur + 175 ml ayran - 469 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 17:00 - 1 ad.sade soda - 2 kalori

sanada afiyet olsun kuzucum
sabahları aç kalıyosun üzülüyorum ama yaa
ekmekler benimde gözüme batmıyor nedense

öncelikle örtmenim smykmy sonra bütün kızlar size bir sorum olacak
alümünyum folyonun ısı ile temasında verdiği zararlar tv lerde bolca yayınlandı,buna göre aklıma bişey takıldı,malum markaların içi alüminyumdan olan cezveleri var ya sonuçta kahve yaparken oda ısı ile temas oluyor o zaman bu cezveden kahve içmek zararlı mıdır? (arkadaşlar ısı ile temas eden alüminyumun vücuda sinsi sinsi girerek evlerden ırak alzaymır ve kan kanseri yaptığı sölenmişti)

bu konuda bilginiz varmı?

zaten sinirlenmeye yer arıyoz,ondan sebep hemende buluyoruz

Beni alerji yapıyor bazı insanlara karşı alerjim var artık

Bir bilgim yok kuzum çokta dikkat edip takılmıyorum bu tarz şeylere çünkü her gün şu zararlı bu yararlı öbürgün aa değilmiş şu zararlı gibi şeyler çıkıyor herşeyin belli başlı zararları var aslında o yüzden çok mahrum kalmadan fazla da abartmadan yiyip içelim dozunda yaşayalım derim

canım zaten alüminyum çok sinsi bir element,tv de çıkan lösemi kız annesinin ona hergün yaptığı alüminyum folyo kaplı tost makinasındaki tosttan yiyerek yakalanmış bu hastalığa,o zaman aklıma takılıyo hergün 1-2 fincan kahve içiyoruz bize neler oluyo acaba diye

Ben nescafe içiyorum sadece Allah korusun kuzum tabi ki dikkat etmek gerek böyle şeylere

Maşallah sana. Gerçekten çok güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü motive olamıyorum. Çok istiyorum zayıflamak ama maalesef çabam hiç yok.

Maşallah sana. Gerçekten çok güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü motive olamıyorum. Çok istiyorum zayıflamak ama maalesef çabam hiç yok.

Saol canım ama ben kiloları diyetler vermedim yani bi kısmını bana abur cubur çok kilo aldırıyor abur cubur azalttım nişanlılık donemim de öyle verdim 75 e kadar ondan sonrasını diyet yaparak verdim en son diyete başladığımda 70 kiloydum şuan 64.5 şükür 5.5 kilo gitti daha da gider insAllah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz inşAllah

nehirnil111 bari sana ithafen yazayım menümü,başka kimseler ilgilenmiyor

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kivi
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 3 ceviz
* 2 fındık
* 1 dilim ekmek

Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon et sote
* salata

Ara Öğün (saat 15:00)
* 3 ceviz
* 2 kuru kayısı

Akşam (saat 20:00)
* 2 kepçe tarhana çorbası
* 5 fırın köfte
* pırasa kavurması
* salata

Son Öğün (saat 21:30)
* 1 mandalina

günaydın nil'ciğim
aynen sana katılıyorum, kimse yazmıyor herkes kilo almaya başladı sanırım

Bence de ama sonra gelir ağlarlar kilo aldım geri döndüm

Evelsigün pırasa yemeği bitti dün kavurmasına mı geçtiniz kız Afiyet olsun canım menülerine harika akşamın da oldukça doyurucu sağlıklı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…