♥haftalık kilo verme yarışması♥

inşallah almıyolardır,yerinde sayıyolardır
dün akşam eltim davet etti yemeğe ona geçtik o yüzden böyle oldu yoksa üst üste pırasa yapmazdık
sen naptın alerjilerin nasıl oldu?

inşallah almıyolardır,yerinde sayıyolardır
dün akşam eltim davet etti yemeğe ona geçtik o yüzden böyle oldu yoksa üst üste pırasa yapmazdık
sen naptın alerjilerin nasıl oldu?

Aa eltiye bak sen Güzel olmuş ama menün çok iyi Bende daha iyiyim dün de ilacımı aldım aşırı bir kaşıntım yok

Katılıyorum yediğimiz şeylerin hangisi doğal ki en iyisi her şeyi abartmadan az az yiyip içmek hem kilomuzu da korumuş oluruz
Yemek seçen şunu sevmem bunu yemem diyen biri olamadım ömür boyu bari şu zararlı bu zararlı diye azaltıyım yediklerimi diyorum

17.10.2016 : 61,00
24.10.2016: 61,20
31.10.2016: 61,60
07.11.2016: 62,60
14.11.2016: 63,60
21.11.2016: 64,80
28.11.2016: 66,00
Pazartesi 66 ydım 2 günde gitti hafta sonu fazlalıklarım bu sabah 65.40 ım yine de hafta da +600 gram hiç iyi değil bu gidiş

gerçekten hızlı gidiyosun, neden çok kilo alıyosun canım k.hidrat tan zengin mi besleniyosun? bunu bulup biraz kısıtlamaya git

Canım mesela 1 gününü yazar mısın en azından ne yiyorsun neyi fazla yiyorsun görmüş olursun
Aaa hergün mutlaka uğruyorum yanınıza canım aşk olsun

Evet canım hergün düzenli yürüyorum ama tıkandım nedense bir iki haftadır moraller zero

Bana denk gelmiyor demek kiBir süre sonra yürüyüş yeterli olmaz canım kardiyo tarzı hareketler sporlar yapman gerek bence

Sabahları genellikle giriyorum canım.Akşama doğru iş yoğunlaşıyor=(
Ahh keşke vaktim olsa neler neler yapıcam ama akşamları yürüyüş yapabiliyorum sadece eve gidince.Zaten onu da yapınca diğer işleri yapamıyorum yapsam bile oturduğumda saat 11 oluyor=((

Anlıyorum canım bende zamandan yana şansızım maalesef

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay(demleme)
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon tavuklu türlü + 175 ml ayran - 336 kalori

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay(demleme)
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon tavuklu türlü + 175 ml ayran - 336 kalori
afiyet olsun canım
benim bugünkü öğlen menüm çok kötüydü aksi gibi birazdan da diyetisyene gidicem
ama ıspanak vardı aşırı baharattan yiyemedim,doymayıncada 1 kase daha çorba içtim,bu arada çorba ne çorbası bilmiyorum,içinde eser miktarda şehriye,büyük dilimlenmiş soğan,kırmızı biber ve azcıkta maydanoz vardı uydurmasyon bişeydi galibayine doymayıncada böreği lüplettim

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 1 yeşil biber
* kaşar peyniri

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 dilim ekmek
* 2 kase çorba
* 1 peynirli milföy börek

Diyetisyene niye gidiyorsun canım duraksamayla ilgili mi Kötü olmuş dediğin gibi uydurma saçma bir çorba yapmışlar iyi yine içebilmişsinBörekten bu durumda pek bir şey olmaz gibi çünkü ortada yemek falan yok aslında

geçen senede gidiyodum ben en son mayıstamı ne gitmiştim,ilk başladığımda eylül -ekim falandı galiba 68-69 kiloydum, şimdi biraz zayıfladım ama daha hedefe ulaşamadığımdan gitmek istiyorum hemde, yağ oranım falan değişmiş mi onları kontrol ettirmek istiyorum, işe geri döncem o zaman sonucu yazarım sana

evet çorba değişikti gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…