♥haftalık kilo verme yarışması♥

Anladım kuzum hadi bakalım bence yağ oranında azalma olmuştur öyle tahmin ediyorum bakalım doğru mu çıkacak

Merhaba kızlar
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz peynir
3 yk menemen

Öğlen
bir parca nugget
Az peynir

Anladım kuzum hadi bakalım bence yağ oranında azalma olmuştur öyle tahmin ediyorum bakalım doğru mu çıkacak
keşke diyetisyenim sen olsaydın benimki yağ oranımı aynı çıkardı
en son 29 nisanda gitmişim,kaç aydır neden gelmedin dedi haklı kadın bişey diyemedim
kilo,yağım herşeyim aynı çıktı, bana 15 gün boyunca yediklerini kayıt et 15 gün sonra gel dedi,bugünkü liste felaketti yarından itibaren başlarım yazmaya

Aa demek ki hemen hemen aynı oranlarda yedin kaçamaklarla dengeledin falan yoksa iyi besleniyorsun aslında Git canım ihmal etme

Amin
Heryer istanbul oldu bi görsen insanlara bi haller oldu

Ayağım gecmedi gitti ya özellikle sabahlari aciyor gun ici hafif seyrediyor. bence zaman istiyor

Amin
Heryer istanbul oldu bi görsen insanlara bi haller oldu

Ayağım gecmedi gitti ya özellikle sabahlari aciyor gun ici hafif seyrediyor. bence zaman istiyor

ayağın geçene kadar yorucu şeyler yapma,incinmeler çabuk geçmez dediğin gibi zaman alır biraz sabret ama boğazınada hakim ol emi

ayağın geçene kadar yorucu şeyler yapma,incinmeler çabuk geçmez dediğin gibi zaman alır biraz sabret ama boğazınada hakim ol emi
Sagol canım. dedigin gibi zaten havalarda soğuk evdeyiz artik.
Hakim olmaya calsiyrm. pazartesi 80.200 çıktım. bi önceki haftayi hatirlamiyrm. burada msj olarak vardir ama unuttum.
Pazartesi 79 a inerim kışi seviyrm ya kilo vermek icin moralmen uygun bi mevsim olduğuna inanıyorum :)

Ben nasıl görmemişim bu aktif grubu iyi akşamlar hanımlar beni de aranıza kabul eder misiniz? Çok mağdurum 10 aylık bebişim var hala gitmedi üzerime yapışan 11 kilo. Ben de pek çaba göstermiyorum nedense tam motive oluyorum 1-2 veriyorum hop bi gevşeme al geri aynen.. mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyorum yani ama kızımın doğum gününe kadar vermeliyim hedef tarih 26.01.2017 :) boyum 170, kilom 71 hedef 60

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay(demleme)
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon tavuklu türlü + 175 ml ayran - 336 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 16:30 - 1 ad. maden suyu
Akşam; 20:00 - 1 porsiyon beşamel soslu tavuk gögsü + 1 kupa şekersiz çay + 2 orta boy salatalık turşusu - 276 kalori
Ara; 21:45 - Biraz patates cipsi + 240 ml ıce tea(içim yanmıştı su fayda etmedi)- 225 kalori

Toplam kalori: 967

günaydınlar

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 1 yeşil biber
* kaşar peyniri
* 1 kivi

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 dilim ekmek
* 2 kase çorba
* 1 peynirli milföy börek

Ara Öğün (saat 15:15)
* 2 ceviz
* 1 mandalina

Akşam (saat 20:00)
* 1 kepçe tarhana çorbası
* karnabahar yemeği
* 2 parça et
* 1 kaşık pilav
* salata

Güzel canım afiyet olsun akşam dengelemişsin pilavı da ekmek yerine yedin herhalde

seni seni seniiiii yakalandın,cipsiler yenmiş yine ıce tea lar içilmiş, ıce tea içeceğine demleseydin en güzel karadeniz çayından ya
çok tavuk yiyiyosun nil bende tavuğa savaş açtım resmen

seni seni seniiiii yakalandın,cipsiler yenmiş yine ıce tea lar içilmiş, ıce tea içeceğine demleseydin en güzel karadeniz çayından ya
çok tavuk yiyiyosun nil bende tavuğa savaş açtım resmen

Çay demlemiştim akşam yemeğin yanında 1 kupa içtim hatta ama ben çaycı değilim ki kuzu pazar sabah kahvaltıda 1 bardak içsem yeter düşün soğuk soğuk iyi gitti

Her yerde önüme çıkıyor eve almıştım zamanı geçmeden yapayım dedim beşamel soslu çok seviyorum iş yerinde de yapıyorlar sürekli sanırım etten kıymadan daha ucuz geliyor insanlara1-2 hafta evde pişirmem buzluktaki kıymadan etten kullanmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…