- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Anladım kuzum hadi bakalım bence yağ oranında azalma olmuştur öyle tahmin ediyorum bakalım doğru mu çıkacakgeçen senede gidiyodum ben en son mayıstamı ne gitmiştim,ilk başladığımda eylül -ekim falandı galiba 68-69 kiloydum, şimdi biraz zayıfladım ama daha hedefe ulaşamadığımdan gitmek istiyorum hemde, yağ oranım falan değişmiş mi onları kontrol ettirmek istiyorum, işe geri döncem o zaman sonucu yazarım sana
evet çorba değişikti gerçekten
keşke diyetisyenim sen olsaydınAnladım kuzum hadi bakalım bence yağ oranında azalma olmuştur öyle tahmin ediyorum bakalım doğru mu çıkacak
keşke diyetisyenim sen olsaydınbenimki yağ oranımı aynı çıkardı
en son 29 nisanda gitmişim,kaç aydır neden gelmedin dedihaklı kadın bişey diyemedim
kilo,yağım herşeyim aynı çıktı, bana 15 gün boyunca yediklerini kayıt et 15 gün sonra gel dedi,bugünkü liste felaketti yarından itibaren başlarım yazmaya
evet yaa kaçamak ve kısıtlama+spor anca yediklerimi dengelemişimAa demek ki hemen hemen aynı oranlarda yedin kaçamaklarla dengeledin falan yoksa iyi besleniyorsun aslındaGit canım ihmal etme
Aminsabah sabah güldürdün beni, Allahta seni güldürsün
basmışım amino asidi (o sırada karın kaslarını sıkıcan, kollarını kaldırıcan ve hıı yapıcanbiliyorum izlemiştim hatta bi ara ağzımızda çok dolandı bu cümle)
bizim ağzımıza yapışmış laftır,yine gelin, buyrun içeri gelin ama dediğin gibi,herkes aynı değil sen çağırmazsan onlar çağırmıyor, artık kimse kimseye eskisi gibi gitmiyor,önceden istanbul için derdik bu lafları artık heryerde böyle insanlar
senin ayağın nasıl oldu?daha iyisindir inşallah
Amin
Heryer istanbul oldu bi görsen insanlara bi haller oldu
Ayağım gecmedi gitti ya özellikle sabahlari aciyor gun ici hafif seyrediyor. bence zaman istiyor
Kendini ölç bakalım bu şekilde takibe alınca daha iyi olacak eminimevet yaa kaçamak ve kısıtlama+spor anca yediklerimi dengelemişim
ufff gidicem evet yarından itibaren daha mantıklı ve ölçülü yemeliyim
hep birlikte öğrenmiş oluruz inşallahKendini ölç bakalım bu şekilde takibe alınca daha iyi olacak eminim
Hayırlı akşamlar kuzumhep birlikte öğrenmiş oluruz inşallah
ben çıkıyorum,yarın görüşmek üzere
Sagol canım. dedigin gibi zaten havalarda soğuk evdeyiz artik.ayağın geçene kadar yorucu şeyler yapma,incinmeler çabuk geçmez dediğin gibi zaman alır biraz sabret ama boğazınada hakim ol emi
Kiyamam ya insa duzelir cok basmamaya calis dicem cocukla biraz zorAmin
Heryer istanbul oldu bi görsen insanlara bi haller oldu
Ayağım gecmedi gitti ya özellikle sabahlari aciyor gun ici hafif seyrediyor. bence zaman istiyor
Güzel canım afiyet olsun akşam dengelemişsin pilavı da ekmek yerine yedin herhaldegünaydınlar
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 1 yeşil biber
* kaşar peyniri
* 1 kivi
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 dilim ekmek
* 2 kase çorba
* 1 peynirli milföy börek
Ara Öğün (saat 15:15)
* 2 ceviz
* 1 mandalina
Akşam (saat 20:00)
* 1 kepçe tarhana çorbası
* karnabahar yemeği
* 2 parça et
* 1 kaşık pilav
* salata
seni seni seniiiii yakalandın,cipsiler yenmiş yine ıce tea lar içilmiş, ıce tea içeceğine demleseydin en güzel karadeniz çayından yaSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay(demleme)
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon tavuklu türlü + 175 ml ayran - 336 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 16:30 - 1 ad. maden suyu
Akşam; 20:00 - 1 porsiyon beşamel soslu tavuk gögsü + 1 kupa şekersiz çay + 2 orta boy salatalık turşusu - 276 kalori
Ara; 21:45 - Biraz patates cipsi + 240 ml ıce tea(içim yanmıştı su fayda etmedi)- 225 kalori
Toplam kalori: 967
Güzel canım afiyet olsun akşam dengelemişsin pilavı da ekmek yerine yedin herhalde
seni seni seniiiii yakalandın,cipsiler yenmiş yine ıce tea lar içilmiş, ıce tea içeceğine demleseydin en güzel karadeniz çayından ya
çok tavuk yiyiyosun nilbende tavuğa savaş açtım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?