♥haftalık kilo verme yarışması♥

uzun zamandır evde pilav yemiyodum,güzel koktu dayanamadım
bide bugünden itibaren diyetisyen için liste yazıcamya son olarak iyice yiyim dedimsporda yapmadım
Hadi bakalım gazan mübarek olsun Bende yapamadım yemeği yapmam yemem mutfağı toparlamam anca olduBu sabah kahvaltı yapamadım gene abi erken geldi olmadı ben artık 7 de kalkacağım çok istemesem de mecburum gibi

Hadi bakalım gazan mübarek olsun Bende yapamadım yemeği yapmam yemem mutfağı toparlamam anca olduBu sabah kahvaltı yapamadım gene abi erken geldi olmadı ben artık 7 de kalkacağım çok istemesem de mecburum gibi

kahvaltı yapsaydın iyiydi tabi ama mecbur kalınca yapıcak bişey yok
bende her sabah 7 de kalkıyorum,baya karanlık oluyo hatta bildiğin gece gibi ama mecburuz işte napalım

gerçekten hızlı gidiyosun, neden çok kilo alıyosun canım k.hidrat tan zengin mi besleniyosun? bunu bulup biraz kısıtlamaya git
Aslında önceki kadar yemiyorum ama yine de artıyor biraz tuza dikkat etmem gerek sanki sabah yediğim peynir de zeytin de tuzluydu mesela

Spor spor spor yağı ancak spor azaltır spor yapmayınca protein de yağa dönüşüyor bizde

Amin
Heryer istanbul oldu bi görsen insanlara bi haller oldu

Ayağım gecmedi gitti ya özellikle sabahlari aciyor gun ici hafif seyrediyor. bence zaman istiyor
Benim de diz kapağımda bir sıkıntı var 1 haftadır küt küt ses çıkarıyor katlanıp açılınca hafif de ağrı var kendim ağırlaştım bazem poşetler bazen kızım da eklenince diz arızalandı galiba

Sen iyiymişsin ben kızım 2 yaşına gelinceye kadar verememiştim 1,53 boyumla 65 kiloydum

seni seni seniiiii yakalandın,cipsiler yenmiş yine ıce tea lar içilmiş, ıce tea içeceğine demleseydin en güzel karadeniz çayından ya
çok tavuk yiyiyosun nil bende tavuğa savaş açtım resmen
Ben de söyleyecektim karışmıyim dedim
Markete gittim 2 kg lık tavuk 17 tl falandı yarım kilo kıyma alıp döndüm hiç olmazsa uzun süre besleniyor dedim

uzun zamandır evde pilav yemiyodum,güzel koktu dayanamadım
bide bugünden itibaren diyetisyen için liste yazıcamya son olarak iyice yiyim dedimsporda yapmadım
Ben bizim evde spor yapamıyosam sen sizin evde hiç yapamazsın takma fazla inşallah evin sakinleşince yaparsın

Ben de söyleyecektim karışmıyim dedim
Markete gittim 2 kg lık tavuk 17 tl falandı yarım kilo kıyma alıp döndüm hiç olmazsa uzun süre besleniyor dedim

ya bilemiyorumda iyice korktum bu tavuktan,hiç yememek değilde kısıtlama getirmek gerek diye düşünüyorum,bana kalsa ayda bir yeter
gerçi artık neye elimizi atsak korkar olduk ama hani tavuğuda bile bile almak istemiyorum açıkcası
bende senin gibi düşünüyorum,tavuk alacağıma kıyma alıyorum,her yemeği kıymalı yapmaya çalışıyorum, arada da köfte falan işte

Geçen aldım eşim fırında güzel de yapmıştı kızım yememiş ben tavuğu sevmedim demiş bir de diş arasına girmiş galiba
Kıyma da vardı ben tavuğu yedim kızıma da köfte yaptım o daha önemli

Ben bizim evde spor yapamıyosam sen sizin evde hiç yapamazsın takma fazla inşallah evin sakinleşince yaparsın

benim ev ne zaman sakinler bende bilemiyorum,dün akşam bi kanalda çocuklar duymasının eski bölümü vardı,herkes meltemlerde toplanıyodu hani ipini koparan derler ya harbiden ipini koparan kendini meltemlere atıyodu bende eşime dedim aynı bizim ev,hemen morali bozuldu bi alındı (ama öyle napayım )artık mecbur dedim şaka şaka alınma hemen

İsabet olmuş şey kötü hani senin ailen de sık gelse sorun değil de hep onunkiler geliyo ya o da alınıyo tabii

İsabet olmuş şey kötü hani senin ailen de sık gelse sorun değil de hep onunkiler geliyo ya o da alınıyo tabii

aynen öyle sık gelen onun ailesi olduğu gibi,biz aynı sıklıkta gitmiyoruz hiçbirine
bide şimdi ananesi ameliyat olduya bizde kalıyo,kaynım çağırdı bizdede kal diye yok sağol siz çalışıyosunuz erken yatarsınız falan gibi saçma bahaneler söylüyo,sanki biz çalışmıyoruz,benim evde ne varsa herkes çok seviyo,gelen ayrılamıyo
heee bide eşimin kuzeni var burda onlarında babannesi onlar hiç çağırmadı bile,söylendim bende eşime onlarında babannesi bu iş bitek bizemi düşüyo neden ordada kalmıyo yada onlar almıyo ananeni dedim,biraz tartıştık ama neyse az kaldı pazar günü gidiyolar

Ben kahvaltımı işyerinde yaparım evde onu hazırlamak bile zaman alıyor akşamdan hazırlıyorum bazen yani poşete koyuyorum

Aslında menülerin güzel bir abartı yok hamilesin sonuçta

Benim akşamdan hazırlama ihtimalim olmuyor yumurta haşlaması olmaz süt kaynamaz yulafla mesela olsa yapardım ekmek arası eşime akşamdan hazırlayacağım artık o da rahat 5 dakikamı alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…