- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Hadi bakalım gazan mübarek olsunuzun zamandır evde pilav yemiyodum,güzel koktu dayanamadım
bide bugünden itibaren diyetisyen için liste yazıcamya son olarak iyice yiyim dedimsporda yapmadım
Hadi bakalım gazan mübarek olsunBende yapamadım yemeği yapmam yemem mutfağı toparlamam anca oldu Bu sabah kahvaltı yapamadım gene abi erken geldi olmadı ben artık 7 de kalkacağım çok istemesem de mecburum gibi
Bende kalkacağım çünkü yetişemiyorumkahvaltı yapsaydın iyiydi tabi ama mecbur kalınca yapıcak bişey yok
bende her sabah 7 de kalkıyorum,baya karanlık oluyo hatta bildiğin gece gibi ama mecburuz işte napalım
Aslında önceki kadar yemiyorum ama yine de artıyor biraz tuza dikkat etmem gerek sanki sabah yediğim peynir de zeytin de tuzluydu meselagerçekten hızlı gidiyosun, neden çok kilo alıyosun canım k.hidrat tan zengin mi besleniyosun? bunu bulup biraz kısıtlamaya git
Canım mesela 1 gününü yazar mısın en azından ne yiyorsun neyi fazla yiyorsun görmüş olursun/QUOTE]
Dün sabah peynir zeytin dereotu maydanoz domates salatalık ekmek bir iki lokma yedim sadece tabağım büyüktü fazlaca dodum
Öğle de 1 tabak köfteli nohut yemeği 1 dilim ekmek akşam makarna cacık 9 gibi küçük bir halka tatlı
Kızım yerken canım çekti akşam abarttım biraz ama her zaman böyle olmuyor tabii önceki gün sadece mercimek çorbası ve mandalina yemiştim akşamda tartıda fark etti gerçi
Spor spor spor yağı ancak spor azaltır spor yapmayınca protein de yağa dönüşüyor bizdekeşke diyetisyenim sen olsaydınbenimki yağ oranımı aynı çıkardı
en son 29 nisanda gitmişim,kaç aydır neden gelmedin dedihaklı kadın bişey diyemedim
kilo,yağım herşeyim aynı çıktı, bana 15 gün boyunca yediklerini kayıt et 15 gün sonra gel dedi,bugünkü liste felaketti yarından itibaren başlarım yazmaya
Benim de diz kapağımda bir sıkıntı var 1 haftadır küt küt ses çıkarıyor katlanıp açılınca hafif de ağrı var kendim ağırlaştım bazem poşetler bazen kızım da eklenince diz arızalandı galibaAmin
Heryer istanbul oldu bi görsen insanlara bi haller oldu
Ayağım gecmedi gitti ya özellikle sabahlari aciyor gun ici hafif seyrediyor. bence zaman istiyor
sporu düzenli olmasada yapmaya çalışıyorum miraycan, yazın da o kadar yüzdüm,demek fayda etmemişSpor spor spor yağı ancak spor azaltır spor yapmayınca protein de yağa dönüşüyor bizde
dizler uzun zamandır bu kiloya alışkın değil ondandırBenim de diz kapağımda bir sıkıntı var 1 haftadır küt küt ses çıkarıyor katlanıp açılınca hafif de ağrı var kendim ağırlaştım bazem poşetler bazen kızım da eklenince diz arızalandı galiba
Sen iyiymişsin ben kızım 2 yaşına gelinceye kadar verememiştim 1,53 boyumla 65 kiloydumBen nasıl görmemişim bu aktif grubuiyi akşamlar hanımlar beni de aranıza kabul eder misiniz? Çok mağdurum 10 aylık bebişim var hala gitmedi üzerime yapışan 11 kilo. Ben de pek çaba göstermiyorum nedense tam motive oluyorum 1-2 veriyorum hop bi gevşeme al geri aynen.. mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyorum yani ama kızımın doğum gününe kadar vermeliyim hedef tarih 26.01.2017 :) boyum 170, kilom 71 hedef 60
Ben de söyleyecektim karışmıyim dedimseni seni seniiiii yakalandın,cipsiler yenmiş yine ıce tea lar içilmiş, ıce tea içeceğine demleseydin en güzel karadeniz çayından ya
çok tavuk yiyiyosun nilbende tavuğa savaş açtım resmen
Ben bizim evde spor yapamıyosam sen sizin evde hiç yapamazsın takma fazla inşallah evin sakinleşince yaparsınuzun zamandır evde pilav yemiyodum,güzel koktu dayanamadım
bide bugünden itibaren diyetisyen için liste yazıcamya son olarak iyice yiyim dedimsporda yapmadım
Ben kahvaltımı işyerinde yaparım evde onu hazırlamak bile zaman alıyor akşamdan hazırlıyorum bazen yani poşete koyuyorumBende kalkacağım çünkü yetişemiyorumGece oluyor dediğin gibi insan kalkamıyor ya
Sağ dizim yaa ara sıra da olsa kızımı kucaklıyorum merdiven de çocuk yoruluyo 4. kata kadar dengesiz tuttum galibadizler uzun zamandır bu kiloya alışkın değil ondandır
Ben de söyleyecektim karışmıyim dedim
Markete gittim 2 kg lık tavuk 17 tl falandı yarım kilo kıyma alıp döndüm hiç olmazsa uzun süre besleniyor dedim
Geçen aldım eşim fırında güzel de yapmıştı kızım yememiş ben tavuğu sevmedim demiş bir de diş arasına girmiş galibaya bilemiyorumda iyice korktum bu tavuktan,hiç yememek değilde kısıtlama getirmek gerek diye düşünüyorum,bana kalsa ayda bir yeter
gerçi artık neye elimizi atsak korkar olduk ama hani tavuğuda bile bile almak istemiyorum açıkcası
bende senin gibi düşünüyorum,tavuk alacağıma kıyma alıyorum,her yemeği kıymalı yapmaya çalışıyorum, arada da köfte falan işte
Ben bizim evde spor yapamıyosam sen sizin evde hiç yapamazsın takma fazla inşallah evin sakinleşince yaparsın
İsabet olmuş şey kötü hani senin ailen de sık gelse sorun değil de hep onunkiler geliyo ya o da alınıyo tabiibenim ev ne zaman sakinler bende bilemiyorum,dün akşam bi kanalda çocuklar duymasının eski bölümü vardı,herkes meltemlerde toplanıyodu hani ipini koparan derler ya harbiden ipini koparan kendini meltemlere atıyodu bende eşime dedim aynı bizim ev,hemen morali bozuldu bi alındı (ama öyle napayım )artık mecbur dedim şaka şaka alınma hemen
İsabet olmuş şey kötü hani senin ailen de sık gelse sorun değil de hep onunkiler geliyo ya o da alınıyo tabii
Ben kahvaltımı işyerinde yaparım evde onu hazırlamak bile zaman alıyor akşamdan hazırlıyorum bazen yani poşete koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?