kızlar yeni listem,sanki diğer günlerden farkı yok gibi
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 yeşil biber
* 30 gram beyaz peynir
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 2 dilim ekmek
Öğlen (saat 11:45)
* 4 tane fırın köfte (içinde havuç ve patlıcanlı)
* 1 kase cacık
* 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
* yarım dilim ekmek
Menünü güzel nasıl değiştirebilirsin diye düşündüm sabah biberi yemeyebilirsin ekmeğini 1 dilime düşürebilirsin ya da ekmek yerine haşlanmış yumurta ekleyebilirsinÖğlen ekmeksiz de doyarsın kendine hakim ol bende oldum mesela bugün yarım dilim yedim
Afiyet olsun canım evet akşamları ekmek yesen de yemesen de makarna pilavı tamamen kes derimsalatalık,domates,biber,bunlar yağsız tuzsuz olduğu için listede pek bi + / - değeri yok en azından kalori açısından,
zaten biberleri görsen öyle inceciktiki 3 ü bi serçe parmağı anca eder
sabah yumurta yersem peynir yemem yasak
ekmeği normalde hep 1 dilim yerdim diyet psikolojisimi dir bilemedim 2 dilim yiyiverdim akşama pilav/makarna/ekmek ten birini yemem artık,yarın sabahta 1dilim yerim
öğlen o yarım dilimi yemeyebilirdim evet ama yemek çok lezzetliydi dayanamadım suyuna bandım(ama bahane değil tabi)
yok canım zaten yemiyorum listelerimi hatırlarsanAfiyet olsun canım evet akşamları ekmek yesen de yemesen de makarna pilavı tamamen kes derimçok mu acımasızım
Bende aramıyorum çok şükür önceki Nil olsa makarna makarna diye ağlardı 2 sene öncesiyle çok fark varyok canım zaten yemiyorum listelerimi hatırlarsanbaya bir aradan sonra dün akşam 1 kaşık yedim sadece ama artık yemem,normaldede pek aramam
Bende aramıyorum çok şükür önceki Nil olsa makarna makarna diye ağlardı 2 sene öncesiyle çok fark varArada canım sarımsaklı yoğurtlu mantı ve kola çekmiyor değil
mantıyı çok severim ama biri aklıma düşürmese hiçç aklıma gelmez, kola,çekirdek,çerez bunlarda aynı şekilde
bana çorba,sulu yemek,ayran,salata olcak bunları severim illada yerimyazında dondurma
aa evet meyvayı nasıl unuttumNe güzel aslında sağlıklı şeyleri çekiyor canın bir de meyve meselaBenimkiler hep sağlıksız çok zararlı pizza, hamburger, makarna, börek, cips, çekirdek gibi
aa evet meyvayı nasıl unuttum
önceden aşırı tatlı çekerdi canım ama öyle kek kurabiye değil,bildiğin baklava,sütlü tatlı vs..ama artık çok çok nadir, önüme konmasa yemem ama arada çikolata yiyesim geliyo ondan kopamadım
hamburgeri yıllaarrr yıllaarr olmuştur yemeyeli
imrenme imrenme sonuçta benim halimde ortada,yemiyorumda noluyo,sen yine ideal kilondasın ya ben takıldım kaldımBende hamurcuyum nerede bir hamur işi orada ben kendimi zor durduruyorumDondurma yerim tatlıdan da şekerpare ve sütlü tatlılar favorim trileçemi zaten biliyorsun Ne güzel ya imrendim sana
imrenme imrenme sonuçta benim halimde ortada,yemiyorumda noluyo,sen yine ideal kilondasın ya ben takıldım kaldım
evet sağlık açısından daha iyi olabilir,malum yaşımda var, bu tatlı ve hamurişi olaylarını yaş ilerledikçe bitirmek gerekiyor yoksa tehlikeliKiloyla da alakası yok ama daha sağlıklı vücudun için ne güzel kilo bir şekilde verilecek elbet
2 bucuk ayda cok fazla kilo artisi. ilk 3 ay cok az yense bile sorun olmazmis. şimdiden ortalama 8 kilo aldin bu gidişle 22 kilo alırsın en az hemde. moral bozmak icin yazmadim daha dikkat et :)sbeden
17.10.2016 : 61,00
24.10.2016: 61,20
31.10.2016: 61,60
07.11.2016: 62,60
14.11.2016: 63,60
21.11.2016: 64,80
28.11.2016: 66,00
2 haftadır ne yedim bilmiyorum şaşırdım şimdi bakınca birer kilodan fazla almışım sanki biraz dikkat etsem iyi olacak
Aaa cezvelerden haberim yok ama aliminyum folyoda burada balık ve yemek pisiriyorlar firinlarda istege gore bu yuzden esimle büyük tartışmamiz olmustu. illa alimnymda balık istemisti firincida pisirtip grtirecekti neyse ki engel oldum.öncelikle örtmenim @smykmy sonra bütün kızlar size bir sorum olacak
alümünyum folyonun ısı ile temasında verdiği zararlar tv lerde bolca yayınlandı,buna göre aklıma bişey takıldı,malum markaların içi alüminyumdan olan cezveleri var ya sonuçta kahve yaparken oda ısı ile temas oluyor o zaman bu cezveden kahve içmek zararlı mıdır? (arkadaşlar ısı ile temas eden alüminyumun vücuda sinsi sinsi girerek evlerden ırak alzaymır ve kan kanseri yaptığı sölenmişti)
bu konuda bilginiz varmı?
direk ısıyla temas etmediği müddetçe sorun olmaz canımAaa cezvelerden haberim yok ama aliminyum folyoda burada balık ve yemek pisiriyorlar firinlarda istege gore bu yuzden esimle büyük tartışmamiz olmustu. illa alimnymda balık istemisti firincida pisirtip grtirecekti neyse ki engel oldum.
Benimde aklıma tepsilerim geliyor. iki tane alüminyum tepsim var onlarda zarar veriyorsa ben onlari atip çelik tepsi almaya hazirim. alüminyum sinsi bi düşman
evet sağlık açısından daha iyi olabilir,malum yaşımda var, bu tatlı ve hamurişi olaylarını yaş ilerledikçe bitirmek gerekiyor yoksa tehlikeli
bi tanıdğımızın kalbinde 7 damarı tıkalıydı,20 senedir tanıyorum ağzına ne tatlı ne hamur işi sayılıdır yediği yanlız tek tip besleniyo işte,oda pilav/makarna+kola/komposto/sarı gazoz/sade gazoz
kahvlatı pek yapmaz sulu yemek nadir yer
canım zaten alüminyum çok sinsi bir element,tv de çıkan lösemi kız annesinin ona hergün yaptığı alüminyum folyo kaplı tost makinasındaki tosttan yiyerek yakalanmış bu hastalığa,o zaman aklıma takılıyo hergün 1-2 fincan kahve içiyoruz bize neler oluyo acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?