Icinde kek borek vs pisiyordirek ısıyla temas etmediği müddetçe sorun olmaz canım
bende bazi seylere ozellikle dikkat ediyorm. annem bi tencere almis. ici çizilmiş paslar geliyor. atmaya kiyamiyo babamida aldim konuyu masaya yatirip tencereyi atmistik. annemde dikkatli ozenlidir ama o tencereyi icinde ki pasa rağmen atmak istememesinr uzulmustum. yasliligin verdigi durumlar diye dusundugumden ama henuz 51 yasinda genc yani
Sonra cizilen teflonla ilgili program izlemistim oda cook zararlı dikkat ederim. camasir suyu nadiren kullanırim cunku cok etkili kokusu carpiyo insani cif vs idare ediyrm genelde. Cif partikullu güzel temizliyor. Yemekleri kisik ateste pişirmekte kanserojen maddelerin aciga çıkmasını onledigi icin onemli.
Dağınık yazdim kafam kötü büyük basınç var basimda. Grip yada nezle olucam belli
hımm o zaman bilemiyorum canım,ama böreği yaparken altına yağlı kağıt seriyosundur, keki ben kare yada yuvarlak borcamda yapıyorum hatta böreğide tek tek sarma değilde tepsiye döşeyerek yaparsam büyük dikdörgen borcamlar varya onda yapıyorumIcinde kek borek vs pisiyor
Bende pilav ve köfte tarzı yiyecekler dışında herşeyi çelikte yaparım patates kızartmalarımda çeliktedir sadece pilavı teflonda yaparım o da nadir yaparız. Köfte balık kızartmaları falan teflonda yaparım o da nadirdirevet bende etrafımdakilere bakıyorum,teflon,granit,seramik setler dolu evet şık ama zararlarının ne kadar olduğunu hiç bilmiyoruz
sadece pilav ve makarnada kullanmak için bir teflon 1 de granit tencerem var gerisi hep çelik,sulu yemeklerimi çorbalarımı çelikte yaparım,makarna,pilavıda pişirdikten sonra asla o tencerede saklamam çelik tavaya alır öyle dolaba koyarım
köfte,et içinde döküm tavam var,orda yaparım
herşeyden kaçamıyoruz malesef,ama kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıyorum bazı şeylerden, haa bunun sonunda olmaz diye birşey yok,hastalık bulursada oda Allahın takdiri
oyy oyy hastamı oluyosun,aman amangeçmiş olsun canım
bol c vitamini al (kivi,kuşburnu),bide tavuk suyu çorba (malesef tavuğu kullanmak zorundayız)yada tarhana çorbası yap, ıhlamurda çok iyi gelir,bide kendini yorma yat uzan dinlen
günaydın kızlar dünkü tam liste menü
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 yeşil biber
* 30 gram beyaz peynir
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 2 dilim ekmek
Öğlen (saat 11:50)
* 4 tane fırın köfte (içinde havuç ve patlıcanlı)
* 1 kase cacık
* 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
yarım dilim ekmek
Ara Öğün (saat 13:50)
* 1 kupa yeşil çay (limonlu)
*
Ara Öğün (saat 13:50)
* 1 mandalina
* 2 bütün ceviz
* 1 çay bardağı ıhlamur (100 ml)
Akşam (saat 18:00)
* 140 gram tarhana çorbası (1,5 kepçe)
* 100 gram hamsi
* salata
Son Öğün (saat 20:00)
* 6 tane yulaflı bisküvi
diyetisyene liste vericez dedik,akşam bisküvi yedikbu ne perhiz bu ne lahana turşusu nerelerden atayım kendimi, cumartesi akşamıda doğum gününe gidicem yandım ben
fıstık geç kaldın bugün,işer yoğun sanırımBende pilav ve köfte tarzı yiyecekler dışında herşeyi çelikte yaparım patates kızartmalarımda çeliktedir sadece pilavı teflonda yaparım o da nadir yaparız. Köfte balık kızartmaları falan teflonda yaparım o da nadirdirIsıtma kaplarım çeliktir bunlara bile dikkat etmek çok önemli dediğin gibi kuzum
cumartesi doğum günü,pazar gündeyimHarika bir menü yulaflı bisküvi yulaftan mı yoksa bu menünün yanında kaynadı diye mi nedir hiç gözüme batmadı söylemesen dikkat etmezdimDoğum gününde kaçırma iyi gidiyorsun
Evet kuzum millet gitti rahatladım şimdifıstık geç kaldın bugün,işer yoğun sanırım
kızartma için emaye tencereler var tavsiye ederim,yıllardır kullanıyorum çokta memnunum, çelik kirlenince çabuk temzilenmiyo,bide geç ısınıyor bu çok çabuk ısınıyor
bak bu
bunda marka yok diye biliyorum ben 10 sene önce dükkandan almıştım,şimdi n11 gibi sitelerde emaye kızartma tenceresi diye ararsan bulursunEvet kuzum millet gitti rahatladım şimdiHaklısın galiba bunları almakta çok kolay olur öteki türlü uğraş dur hangi markayı tavsiye edersin sıradan bir tencere işimi görür mü
sende baya yoğunsun, biyerlere gidince ikramlarla büyük imtihan oluyoruzFavori yiyeceği sen onu ye1 günde bütün zararlı şeyleri yersen o kadar az kalori alırmışsın her gün almaktan iyidir öyle düşünelim Bende bu akşam doğum günündeyim babamın hafta sonu da bebiş görmeye gideceğiz ama hastaneye diğeri de belki ev görmeye
bunda marka yok diye biliyorum ben 10 sene önce dükkandan almıştım,şimdi n11 gibi sitelerde emaye kızartma tenceresi diye ararsan bulursun
sende baya yoğunsun, biyerlere gidince ikramlarla büyük imtihan oluyoruz
Etrafa bakınayım o zaman kuzum sağol çeliği temizlemek işkence
Benim imtihanla işim olmuyor genelde yiyorum
Avm ye gittiğimde bakacağım onun dışında şuanda evle iş arasında zor gidip geliyorum burada milyoncu var belki bulurum ama kalitesiz de olmasın dedimbak canım, normal dükkanlarda bile var illa internete gerek yok zaten
milyoncuda kesin vardırAvm ye gittiğimde bakacağım onun dışında şuanda evle iş arasında zor gidip geliyorum burada milyoncu var belki bulurum ama kalitesiz de olmasın dedim
İş görmesi önemli olan sadece içi sağlık açısından sıkıntı etmesin diye dedim yoksa illa markalı pahalı birşeye de gerek yokmilyoncuda kesin vardır
valla eline alınca incecik bişey ama bana kalırsa çok iyi iş görüyor,tercih meselesi tabi
yok sağlık açısından sakıncalı olsa zaten kendim kullanmam o konuda hassasım, sende vaktin olursa int. araştır istersenİş görmesi önemli olan sadece içi sağlık açısından sıkıntı etmesin diye dedim yoksa illa markalı pahalı birşeye de gerek yok
Öyle yapayım kuzumyok sağlık açısından sakıncalı olsa zaten kendim kullanmam o konuda hassasım, sende vaktin olursa int. araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?