♥haftalık kilo verme yarışması♥

Öğle yemeğin değişik olmuş kuzum ama patatesli yumurtaya bayılırımPazar gün ki kahvaltıya yapacağım

Öğle yemeğin değişik olmuş kuzum ama patatesli yumurtaya bayılırımPazar gün ki kahvaltıya yapacağım
evet canım makarna vardı bide ondan yemedim,kendi yoğurdumdan yedim bide salayı yedim
bu biraz suluydu yani yemek tarzı, normalde kahvaltıya bende yaparım o daha çıtırık susuz olur bu yemek gibiydi

Yag oranin kac canım

yağ oranım %27,500, ağırlık olarakta 16,700 kg yağ varmış

doğum günü benim değil canım, eşimin kuzeninin çocuklarının
Ezbere okumusum
Benim yağ oranim •/•38 küsür
Senin ki iyiymiş. bugn diyetisyen bana kendi yag oranini ve metabolik yaşını atti. Benim yag oranim fazla oldugundn metabolik yas 41 çıkıyor. ama kendisinin metabolik yaşı 12 çıkıyo 65 kilo. Zaten hep kendisiyle ilgilenmekten firsat bulup benimle ilgilenmedi
Benim yağ kilomda 32 kg

üst sınır yanlış bilmiyosam 28,yani zayıflamak yetmiyor önemli olan yağ ağırlığımızı (oranını) azaltmamız
ama başarıcaz
ben metabolik yaşı bilmiyorum onu demedi bana,neden kendiyle ilgileniyoki diyetisyen,çok ilginç

12 metabolik yaş mı olur yaa oda biraz abartmış sanırım kendi kaç yaşındaki ?

kabul ederiz tabi. pazartesi ilk bildirimini yap. her pazartesi bildirim günümüz bildirimleri aksatma.
Başarılar dilerim . menü ve sporlarini da paylaşabilirsin

Ben gercekten yag tulumuyum. insallah indiricez. mart ayinda tekrar ölçüm yaptircam spor merkezinde. zaten bıraktım hic memnun kalmadim. bana ara ogunde yediğini vs cekip atiyor. ama hic bisey sormuyor ilgilenmiyor sadece kendi motivesi icin farkli davranislari var. Iki arkadas daha var. iki ayri diyetisyene giden onlarin ki çok ilgili ciddi hatta ariyip kontrol bile ediyorlar. sogudum zaten bi daha diyetisyen istemiyorm.bi dahakine fisine bak metabolic age yazan

Fişini cekmis orda yaziyor. 65 kiloda yag orani o kadar az ki yasi çok küçük çıkıyor

benimki öyle fiş vermiyo canım,özel değil devlete gidiyorum ya ondan sanırım
seninkinin yaptığı gerçekten çok saçma,benim takip ettiğim bi diyetisyen var ınstagramda paylaşımlarda bulunuyor sadece , oda motive amaçlı, birde kendine giden lerin başarılı sonuçlarını paylaşıyor
mart ayı tekrar ölçüm almak için çok geç her ay gitmelisin derim

Belki de ondandir canim. diyetisyende ki aletle spor salonunda ki alet aynı. spora ara verdim martta baslayacam insallah. diyetisyenede bi daha para vermem.. doktoruna sorarsan söyler bence met. yaşını. gereksiz bir detay diye düşünüyorsa ondan dememistir. evet yasta benden de küçük fazla kendine düşkün baskalarini motive edecek durumu yok :)

Kilo artışından malesef. zayiflayinca tekrar gecer ama daha kilo alacaksin ozel karisim yag filan biseyler kullan. dizlerine hergun bakim.yap mutlaka fayda gorursun. kendimden cevremden biliyrm

spora başlamak için mart çok geç
diyetisyen için birşey diyemem ama spora ayağın iyileşince başla,salonda olmasada evde mutlaka yap bişeyler
instagramde 40kilonasılgider var ece diye bir bayan çok azimli 102 kilodan 66 ya düştü,çok güzel paylaşımları var bide niyetteyim diye bir bayan var onuda takip et

Tabi tabi
Tabi tabi evde Yapacam hani evdeki basit o yuzden lafini etmedim. yanlış hatilamiyrsam
belden 6
göbekten 5
ust bacaktan 1
alt bacaktan yarim cm
koldan 1 cm incelmistim
. evde marta kadar amacim. kol ve üst bacaktan 1 cm daha incelme. göbekten 6 cm ve belden de en az 2 cm incelmeyi hedefliyrm

Granit bende var karacanin. Icinde zar gibi plastik gibi bi tabaka var. zorlama sonucunda görünen. çok şüpheli ürünler. şimdide titanyumlar cikmis. EN IYISI ÇELİK
O gün usudugumu farkettim. Evin derecesini arttirdim ve aksama hic biseyim kalmadi bu kadar hızlı iyi olduğumu bilmem gunduznde başımı egemiyordum bile ..

yağlı kağıtlar icinde sağlikli demiyorlar. hic kullanmadim. ama borcam olayını hatirlattigin icin tsk ederim. bu iyi fikir cam sağlıktir

yağlı kağıtlar icinde sağlikli demiyorlar. hic kullanmadim. ama borcam olayını hatirlattigin icin tsk ederim. bu iyi fikir cam sağlıktir

evet borcamlarım sürekli elimin altındadır,fırına süreceğim herşeyi onlarda hallediyorum
aa yağlı kağıdı hiç duymadım,doğrudur araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…