- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Öğle yemeğin değişik olmuş kuzum ama patatesli yumurtaya bayılırımbugünkü menüm
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 yeşil biber
* 30 gram beyaz peynir
* 1 dilim ekmek
* 1 kivi
* 1 kupa çay (300 ml)
Ara Öğün
* ıhlamur (300 ml) (09:45)
* ıhlamur (100 ml) (11:00)
Öğlen (saat 11:50 )
* yumurtalı patates
* yoğurt
* salata
evet canım makarna vardı bide ondan yemedim,kendi yoğurdumdan yedim bide salayı yedimÖğle yemeğin değişik olmuş kuzum ama patatesli yumurtaya bayılırımPazar gün ki kahvaltıya yapacağım
Anladım canım afiyet olsun güzel menü olmuşevet canım makarna vardı bide ondan yemedim,kendi yoğurdumdan yedim bide salayı yedim
bu biraz suluydu yani yemek tarzı, normalde kahvaltıya bende yaparım o daha çıtırık susuz olur bu yemek gibiydi
Yag oranin kac canımkeşke diyetisyenim sen olsaydınbenimki yağ oranımı aynı çıkardı
en son 29 nisanda gitmişim,kaç aydır neden gelmedin dedihaklı kadın bişey diyemedim
kilo,yağım herşeyim aynı çıktı, bana 15 gün boyunca yediklerini kayıt et 15 gün sonra gel dedi,bugünkü liste felaketti yarından itibaren başlarım yazmaya
O kizmadan önce koca totosuna bacagina baldirina baksin
Yag oranin kac canım
O kizmadan önce koca totosuna bacagina baldirina baksin
Yay burcusun benim kizimin doğum günü de pazar günü
Ezbere okumusumyağ oranım %27,500, ağırlık olarakta 16,700 kg yağ varmış
doğum günü benim değil canım, eşimin kuzeninin çocuklarının
Ezbere okumusum
Benim yağ oranim •/•38 küsür
Senin ki iyiymiş. bugn diyetisyen bana kendi yag oranini ve metabolik yaşını atti. Benim yag oranim fazla oldugundn metabolik yas 41 çıkıyor. ama kendisinin metabolik yaşı 12 çıkıyo 65 kilo. Zaten hep kendisiyle ilgilenmekten firsat bulup benimle ilgilenmedi
Benim yağ kilomda 32 kg
kabul ederiz tabi. pazartesi ilk bildirimini yap. her pazartesi bildirim günümüz bildirimleri aksatma.Ben nasıl görmemişim bu aktif grubuiyi akşamlar hanımlar beni de aranıza kabul eder misiniz? Çok mağdurum 10 aylık bebişim var hala gitmedi üzerime yapışan 11 kilo. Ben de pek çaba göstermiyorum nedense tam motive oluyorum 1-2 veriyorum hop bi gevşeme al geri aynen.. mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyorum yani ama kızımın doğum gününe kadar vermeliyim hedef tarih 26.01.2017 :) boyum 170, kilom 71 hedef 60
Ben gercekten yag tulumuyum. insallah indiricez. mart ayinda tekrar ölçüm yaptircam spor merkezinde. zaten bıraktım hic memnun kalmadim. bana ara ogunde yediğini vs cekip atiyor. ama hic bisey sormuyor ilgilenmiyor sadece kendi motivesi icin farkli davranislari var. Iki arkadas daha var. iki ayri diyetisyene giden onlarin ki çok ilgili ciddi hatta ariyip kontrol bile ediyorlar. sogudum zaten bi daha diyetisyen istemiyorm.bi dahakine fisine bak metabolic age yazanüst sınır yanlış bilmiyosam 28,yani zayıflamak yetmiyor önemli olan yağ ağırlığımızı (oranını) azaltmamız
ama başarıcaz
ben metabolik yaşı bilmiyorum onu demedi bana,neden kendiyle ilgileniyoki diyetisyen,çok ilginç
Fişini cekmis orda yaziyor. 65 kiloda yag orani o kadar az ki yasi çok küçük çıkıyorüst sınır yanlış bilmiyosam 28,yani zayıflamak yetmiyor önemli olan yağ ağırlığımızı (oranını) azaltmamız
ama başarıcaz
ben metabolik yaşı bilmiyorum onu demedi bana,neden kendiyle ilgileniyoki diyetisyen,çok ilginç
12 metabolik yaş mı olur yaa oda biraz abartmış sanırımkendi kaç yaşındaki ?
Ben gercekten yag tulumuyum. insallah indiricez. mart ayinda tekrar ölçüm yaptircam spor merkezinde. zaten bıraktım hic memnun kalmadim. bana ara ogunde yediğini vs cekip atiyor. ama hic bisey sormuyor ilgilenmiyor sadece kendi motivesi icin farkli davranislari var. Iki arkadas daha var. iki ayri diyetisyene giden onlarin ki çok ilgili ciddi hatta ariyip kontrol bile ediyorlar. sogudum zaten bi daha diyetisyen istemiyorm.bi dahakine fisine bak metabolic age yazan
Belki de ondandir canim. diyetisyende ki aletle spor salonunda ki alet aynı. spora ara verdim martta baslayacam insallah. diyetisyenede bi daha para vermem.. doktoruna sorarsan söyler bence met. yaşını. gereksiz bir detay diye düşünüyorsa ondan dememistir. evet yasta benden de küçük fazla kendine düşkün baskalarini motive edecek durumu yok :)benimki öyle fiş vermiyo canım,özel değil devlete gidiyorum ya ondan sanırım
seninkinin yaptığı gerçekten çok saçma,benim takip ettiğim bi diyetisyen var ınstagramda paylaşımlarda bulunuyor sadece , oda motive amaçlı, birde kendine giden lerin başarılı sonuçlarını paylaşıyor
mart ayı tekrar ölçüm almak için çok geç her ay gitmelisin derim
Kilo artışından malesef. zayiflayinca tekrar gecer ama daha kilo alacaksin ozel karisim yag filan biseyler kullan. dizlerine hergun bakim.yap mutlaka fayda gorursun. kendimden cevremden biliyrmBenim de diz kapağımda bir sıkıntı var 1 haftadır küt küt ses çıkarıyor katlanıp açılınca hafif de ağrı var kendim ağırlaştım bazem poşetler bazen kızım da eklenince diz arızalandı galiba
spora başlamak için mart çok geçBelki de ondandir canim. diyetisyende ki aletle spor salonunda ki alet aynı. spora ara verdim martta baslayacam insallah. diyetisyenede bi daha para vermem.. doktoruna sorarsan söyler bence met. yaşını. gereksiz bir detay diye düşünüyorsa ondan dememistir. evet yasta benden de küçük fazla kendine düşkün baskalarini motive edecek durumu yok :)
Tabi tabi evde Yapacam hani evdeki basit o yuzden lafini etmedim. yanlış hatilamiyrsamspora başlamak için mart çok geç
diyetisyen için birşey diyemem ama spora ayağın iyileşince başla,salonda olmasada evde mutlaka yap bişeyler
instagramde 40kilonasılgider var ece diye bir bayan çok azimli 102 kilodan 66 ya düştü,çok güzel paylaşımları var bide niyetteyim diye bir bayan var onuda takip et
Granit bende var karacanin. Icinde zar gibi plastik gibi bi tabaka var. zorlama sonucunda görünen. çok şüpheli ürünler. şimdide titanyumlar cikmis. EN IYISI ÇELİKevet bende etrafımdakilere bakıyorum,teflon,granit,seramik setler dolu evet şık ama zararlarının ne kadar olduğunu hiç bilmiyoruz
sadece pilav ve makarnada kullanmak için bir teflon 1 de granit tencerem var gerisi hep çelik,sulu yemeklerimi çorbalarımı çelikte yaparım,makarna,pilavıda pişirdikten sonra asla o tencerede saklamam çelik tavaya alır öyle dolaba koyarım
köfte,et içinde döküm tavam var,orda yaparım
herşeyden kaçamıyoruz malesef,ama kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıyorum bazı şeylerden, haa bunun sonunda olmaz diye birşey yok,hastalık bulursada oda Allahın takdiri
oyy oyy hastamı oluyosun,aman amangeçmiş olsun canım
bol c vitamini al (kivi,kuşburnu),bide tavuk suyu çorba (malesef tavuğu kullanmak zorundayız)yada tarhana çorbası yap, ıhlamurda çok iyi gelir,bide kendini yorma yat uzan dinlen
yağlı kağıtlar icinde sağlikli demiyorlar. hic kullanmadim. ama borcam olayını hatirlattigin icin tsk ederim. bu iyi fikir cam sağlıktirhımm o zaman bilemiyorum canım,ama böreği yaparken altına yağlı kağıt seriyosundur, keki ben kare yada yuvarlak borcamda yapıyorum hatta böreğide tek tek sarma değilde tepsiye döşeyerek yaparsam büyük dikdörgen borcamlar varya onda yapıyorum
yağlı kağıtlar icinde sağlikli demiyorlar. hic kullanmadim. ama borcam olayını hatirlattigin icin tsk ederim. bu iyi fikir cam sağlıktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?