süslü sbeden senibegum75
nehirnil111
Kızlar ipek kirpik hakkinda bilginiz var mi güzel bişeye benziyorda henüz arastirmadim.
süslü sbeden senihiç duymadım canım
bence hiç gerek yok sen zaten çok güzelsin
teşekkür ederim canımteşekkür ederim canim sen güzel bakiyorsun. sen daha güzelsin
Kilo versem zayiflasam neler var aklimda
Ipek kirpik cok hafif hacim kazandiran super biseye benziyor. ömrüm olursa ilerde dolgu da yaptirim.
Inşallah hayirlisiyla güzelce huzurlateşekkür ederim canım
inşallah en kısa zamanda hedeflerine ulaşırsın,zayıflamak için bunlar seni dahada gaza getirsin, en kısa zamanda aklındakileri yap
Bilgim yok pek canımbegum75
nehirnil111
Kızlar ipek kirpik hakkinda bilginiz var mi güzel bişeye benziyorda henüz arastirmadim.
100 gram gitti kız
Olsun çok az kaldı 100 gram da 100 gramdı öyle söyleme bende bugün sıkı diyete girdim yemekten sıkıldım100 gram gitti kız
hafta sonu biraz kaçırdım ama yinede bunada şükür
Olsun çok az kaldı 100 gram da 100 gramdı öyle söyleme bende bugün sıkı diyete girdim yemekten sıkıldım
Sağol canım bu sabah kahvaltı yapmadım anca sindiririm diyehadi bakalım beybisi,başarılar dilerim
ne diyosunSağol canım bu sabah kahvaltı yapmadım anca sindiririm diye
Yok kuzum ya su böreği yedim sadece akşam 2 ymk kaşığı pirinç pilavı yedim elma dilim patates yedim köfte yedim kızartma o kadar ama işte yine de gözüme battı herşey cuma günü de annemde gözleme falan yiyincene diyosunokadar mı çok yedin
Begüşüm inşallah yorumlamaya devam edeceğiz şuanlık biz bize yetmeye çalışıyoruz ne yapalımyorumlayan birteknehirnil111 ciğim olsada ben menümü paylaşıyorum kızlar belki birgün başka yorumlayanlarda olur
sabah
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi
ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)
öğlen yemeğim
nohut yemeği (11:45)
1 kaşık pilav (11:45)
6 kaşık ev yoğurdu (11:45)
biz birbirimize yeteriz kuzumBegüşüm inşallah yorumlamaya devam edeceğiz şuanlık biz bize yetmeye çalışıyoruz ne yapalımSabah ki beyaz ekmek fazla gelse de menünü genel olarak beğendim kuzum afiyet şeker olsun nohut acıktırmaz inşallah beni nohutta fasulye de acıktırıyor
Evet kuzum haklısınbiz birbirimize yeteriz kuzum
evet yaa sabah kaçırdım ekmeği biraz,dün günde kaçırınca akşam meyva yemiştim bitek sabaha kurt gibi açtım ondan sebep yedim
benide bu az menüler acıktırıyo mesela ben olsam bu menüde birde çorba isterdim,hatta hergün bi çorba bide sulu yemek olsa ben zaten yoğurdumu getiriyorum bunlar bana yeterdi
canım etten ziyade aç karnına yediğin yemek dokunmuştur,mercimek patlıcan (hele bide önden kızartıldıysaEvet kuzum haklısınBeni de acıktırıyor
Öğle; 12:30 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon etli patlıcan yemeği + 175 ml ayran - 348 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Et mi dokundu acaba çok karnım ağrıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?