♥haftalık kilo verme yarışması♥

teşekkür ederim canim sen güzel bakiyorsun. sen daha güzelsin
Kilo versem zayiflasam neler var aklimda
Ipek kirpik cok hafif hacim kazandiran super biseye benziyor. ömrüm olursa ilerde dolgu da yaptirim.
teşekkür ederim canım
inşallah en kısa zamanda hedeflerine ulaşırsın,zayıflamak için bunlar seni dahada gaza getirsin, en kısa zamanda aklındakileri yap

yorumlayan birtek nehirnil111 ciğim olsada ben menümü paylaşıyorum kızlar belki birgün başka yorumlayanlarda olur

sabah
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi

ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)

öğlen yemeğim
nohut yemeği (11:45)
1 kaşık pilav (11:45)
6 kaşık ev yoğurdu (11:45)

Begüşüm inşallah yorumlamaya devam edeceğiz şuanlık biz bize yetmeye çalışıyoruz ne yapalımSabah ki beyaz ekmek fazla gelse de menünü genel olarak beğendim kuzum afiyet şeker olsun nohut acıktırmaz inşallah beni nohutta fasulye de acıktırıyor

biz birbirimize yeteriz kuzum
evet yaa sabah kaçırdım ekmeği biraz,dün günde kaçırınca akşam meyva yemiştim bitek sabaha kurt gibi açtım ondan sebep yedim
benide bu az menüler acıktırıyo mesela ben olsam bu menüde birde çorba isterdim,hatta hergün bi çorba bide sulu yemek olsa ben zaten yoğurdumu getiriyorum bunlar bana yeterdi

Evet kuzum haklısın Beni de acıktırıyor

Öğle; 12:30 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon etli patlıcan yemeği + 175 ml ayran - 348 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Et mi dokundu acaba çok karnım ağrıyor ya

canım etten ziyade aç karnına yediğin yemek dokunmuştur,mercimek patlıcan (hele bide önden kızartıldıysa ) ayran bunlar hep aç karnına dokunacak şeyler,mercimek gaz da yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…