♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım etten ziyade aç karnına yediğin yemek dokunmuştur,mercimek patlıcan (hele bide önden kızartıldıysa ) ayran bunlar hep aç karnına dokunacak şeyler,mercimek gaz da yapar
Sanırım öyle oldu kuzum bende bilmiyordum bak bunu kızartılmıştı evet demek ki gaz yaptı Soda içeceğim
bana da düğünde tek tek takilmisti ondan değil canim
Bu dedigim cok dogal hafif duran bisey 3 ay kalici. ama vazgcetim gercek kirpiklere zarar veriyormus.

Mrb kızlar

Kilom 79.700
Anladım canım zarar veriyorsa dediğin gibi gerek yok boşver

Tebrik ederim
Makarnaya ben de dayanamıyorum yaaa kızıma yaptıkça yiyesim geliyor

Hafta sonu yiyecektim bak nasip olmadı neyse biraz daha yemeden durayım ben en iyisi

Bize faydalı yiyecekler zarar veriyor zaten
Bende de yok pizza hamburger kola cips bu dönemde rahatım o yüzden kendimi kısıtlanmış hissetmiyorum

2 bucuk ayda cok fazla kilo artisi. ilk 3 ay cok az yense bile sorun olmazmis. şimdiden ortalama 8 kilo aldin bu gidişle 22 kilo alırsın en az hemde. moral bozmak icin yazmadim daha dikkat et :)
Farkındayım çok da yemiyorum ama benimki hareketsizlik artık markete gitmeye bile üşenir oldum

Tavuk suyu çorbaya tercihim kıymalı şehriyeli çorba ya da kemikli et suyuna yayla çorbası

Bazen uykusuzluk da insanda hastaymış psikolojisi yaratıyor

katı kuralcı olma, esnek ol,değişmeyen şey yoktur yeterki iste,inadın tutunca direnme koyver gitsin
Katı kuralcı değilim aslında ama her zaman çok daha iyi olmaya oldurmaya çalışıyorum harika olmalı bir iş olacaksa misal tabi ki ortasını da kabulleniyorum ama bir şey alınacaksa misal o kadar araştırma yapıyorum ki bir yere gidilecekse nereleri gezilir araştırıyorum yemek yapılacaksa en iyi tutan tarifi buluyorum falan böyle işler

Rahatına düşkünsen çocuk için de en iyi zamanı bekliyorsun

bencede
o kadar kasma kendini,olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…