bana da düğünde tek tek takilmisti ondan değil canimBilgim yok pek canımDüğünde takılmıştı bana ipek miydi bilmiyorum tek tek taktılar kısadan uzuna doğru
Makarnaya ben de dayanamıyorum yaaa kızıma yaptıkça yiyesim geliyorBende aramıyorum çok şükür önceki Nil olsa makarna makarna diye ağlardı 2 sene öncesiyle çok fark varArada canım sarımsaklı yoğurtlu mantı ve kola çekmiyor değil
Makarnaya ben de dayanamıyorum yaaa kızıma yaptıkça yiyesim geliyor
Sanırım öyle oldu kuzum bende bilmiyordum bak bunu kızartılmıştı evet demek ki gaz yaptıcanım etten ziyade aç karnına yediğin yemek dokunmuştur,mercimek patlıcan (hele bide önden kızartıldıysa) ayran bunlar hep aç karnına dokunacak şeyler,mercimek gaz da yapar
bana da düğünde tek tek takilmisti ondan değil canim
Bu dedigim cok dogal hafif duran bisey 3 ay kalici. ama vazgcetim gercek kirpiklere zarar veriyormus.
Anladım canım zarar veriyorsa dediğin gibi gerek yok boşverMrb kızlar
Kilom 79.700
Makarnaya ben de dayanamıyorum yaaa kızıma yaptıkça yiyesim geliyor
Bize faydalı yiyecekler zarar veriyor zatenaa evet meyvayı nasıl unuttum
önceden aşırı tatlı çekerdi canım ama öyle kek kurabiye değil,bildiğin baklava,sütlü tatlı vs..ama artık çok çok nadir, önüme konmasa yemem ama arada çikolata yiyesim geliyo ondan kopamadım
hamburgeri yıllaarrr yıllaarr olmuştur yemeyeli
Farkındayım çok da yemiyorum ama benimki hareketsizlik artık markete gitmeye bile üşenir oldum2 bucuk ayda cok fazla kilo artisi. ilk 3 ay cok az yense bile sorun olmazmis. şimdiden ortalama 8 kilo aldin bu gidişle 22 kilo alırsın en az hemde. moral bozmak icin yazmadim daha dikkat et :)
Tavuk suyu çorbaya tercihim kıymalı şehriyeli çorba ya da kemikli et suyuna yayla çorbasıevet bende etrafımdakilere bakıyorum,teflon,granit,seramik setler dolu evet şık ama zararlarının ne kadar olduğunu hiç bilmiyoruz
sadece pilav ve makarnada kullanmak için bir teflon 1 de granit tencerem var gerisi hep çelik,sulu yemeklerimi çorbalarımı çelikte yaparım,makarna,pilavıda pişirdikten sonra asla o tencerede saklamam çelik tavaya alır öyle dolaba koyarım
köfte,et içinde döküm tavam var,orda yaparım
herşeyden kaçamıyoruz malesef,ama kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıyorum bazı şeylerden, haa bunun sonunda olmaz diye birşey yok,hastalık bulursada oda Allahın takdiri
oyy oyy hastamı oluyosun,aman amangeçmiş olsun canım
bol c vitamini al (kivi,kuşburnu),bide tavuk suyu çorba (malesef tavuğu kullanmak zorundayız)yada tarhana çorbası yap, ıhlamurda çok iyi gelir,bide kendini yorma yat uzan dinlen
Bende çok üşengeç bir tipim yaFarkındayım çok da yemiyorum ama benimki hareketsizlik artık markete gitmeye bile üşenir oldum
çok kötü bir huy,yaş aldıkça kafayı sıyırırsın benden söylemesiBende çok üşengeç bir tipim yaÜşengeçlikten çocuk yapmıyorum bak Ben mükemmeliyetçiyim bir de kafayı yerim
Farkındayım ama insanın canı cıkıyor huyu çıkmıyor işte yoksa bende bu halimden hiç memnun değilimçok kötü bir huy,yaş aldıkça kafayı sıyırırsın benden söylemesi
Bazen uykusuzluk da insanda hastaymış psikolojisi yaratıyorGranit bende var karacanin. Icinde zar gibi plastik gibi bi tabaka var. zorlama sonucunda görünen. çok şüpheli ürünler. şimdide titanyumlar cikmis. EN IYISI ÇELİK
O gün usudugumu farkettim. Evin derecesini arttirdim ve aksama hic biseyim kalmadi bu kadar hızlı iyi olduğumu bilmemgunduznde başımı egemiyordum bile ..
katı kuralcı olma, esnek ol,değişmeyen şey yoktur yeterki iste,inadın tutunca direnme koyver gitsinFarkındayım ama insanın canı cıkıyor huyu çıkmıyor işte yoksa bende bu halimden hiç memnun değilim
Katı kuralcı değilim aslında ama her zaman çok daha iyi olmaya oldurmaya çalışıyorum harika olmalı bir iş olacaksa misal tabi ki ortasını da kabulleniyorum ama bir şey alınacaksa misal o kadar araştırma yapıyorum ki bir yere gidilecekse nereleri gezilir araştırıyorum yemek yapılacaksa en iyi tutan tarifi buluyorum falan böyle işlerkatı kuralcı olma, esnek ol,değişmeyen şey yoktur yeterki iste,inadın tutunca direnme koyver gitsin
Kızkardeşim gibi ev aldı araba aldı borçları bahane ederken 37 yaşına geldiFarkındayım ama insanın canı cıkıyor huyu çıkmıyor işte yoksa bende bu halimden hiç memnun değilim
Plancıyız bizde eşimle az bir de nedense evde yeni bir nefese henüz hazır değiliz sorumluluğu gözümüzü korkutuyorKızkardeşim gibi ev aldı araba aldı borçları bahane ederken 37 yaşına geldi
Rahatına düşkünsen çocuk için de en iyi zamanı bekliyorsunKatı kuralcı değilim aslında ama her zaman çok daha iyi olmaya oldurmaya çalışıyorum harika olmalı bir iş olacaksa misal tabi ki ortasını da kabulleniyorum ama bir şey alınacaksa misal o kadar araştırma yapıyorum ki bir yere gidilecekse nereleri gezilir araştırıyorum yemek yapılacaksa en iyi tutan tarifi buluyorum falan böyle işler
Evet tabi ki Rabbim aratmasın herkese istediği zamanda nasip etsinRahatına düşkünsen çocuk için de en iyi zamanı bekliyorsun
bencedeKatı kuralcı değilim aslında ama her zaman çok daha iyi olmaya oldurmaya çalışıyorum harika olmalı bir iş olacaksa misal tabi ki ortasını da kabulleniyorum ama bir şey alınacaksa misal o kadar araştırma yapıyorum ki bir yere gidilecekse nereleri gezilir araştırıyorum yemek yapılacaksa en iyi tutan tarifi buluyorum falan böyle işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?