♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sizde de bakıcı kültürü yok galiba bizim gibi kuzenim öğretmen eşi polis 2 şehir gezip 2 çocuk büyüttüler çocuklar ne anne ne baba ne anneanne ne babaanne gördü

bizde varda eşimin ailesinde yok, bakıcı olsa bile gelir kalır kv.özledim,hasret kaldım,canım torunum....bahaneler bitmez,rahat koymazlar bizi

Ben seviyorum kalabalık aileyi ama aynı evin içinde olması sıkıcı ama ailelerle aynı apartmanı tercih ederdim uyku zamanı herkes evinde olmalı
aynen aynen aynen
o gün ananesine dedim kv. burda otursa gündüz bırakıp akşama alırdım o zaman sorun olmazdı diye (hatta eşime 1 sene öncede dedim annenler gelsin buraya taşınsın o zaman 2.yi yapabilirz dedim bana dediki kiralarını biz verelim o zaman kaldıki şuan oturdukları yerde kira-baktım muhabbet kavgaya doğru gidecek, sustum bende)

bende kalabalığı bende severim ama abartmadan suyunu çıkarmadan görüşülmeli,akşamda vakitlice herkes evine dağılmalı

bizde varda eşimin ailesinde yok, bakıcı olsa bile gelir kalır kv.özledim,hasret kaldım,canım torunum....bahaneler bitmez,rahat koymazlar bizi
Sizin çocuk olduğunda olacakları düşünemiyorum bile Bizim kayınvalide de ben bakarım oğlum yap çocuk diyordu önceden(sanki oğlu tek yapıyor)sonra yanlış söylediğini farketti herhalde annesi de var çalışmıyor ya annesi ya ben bakarıza getirdi ben yorum bile yapmadım Çocuk olduğunda annemin bakmasını isterim ben işteyken yani 1 sene ben bakarım sonra kreş zamanına kadar anneme götürüp getiririz işte bunun içinde araba şart 15 dakikalık mesafede olsa götürüp getirilecek tek minübüslük mesafe değil maalesef bunlar hep ertelememize sebep hazır olmanında dışında

benim kv. bu konuda bana söz hakkı bile vermedi,oğlum ilk okula başladığında kendi kendine geldi çocuğa bakıyorum diye kaldı bizde,eşimde bundan memnun olunca bende sesimi çıkaramadım noluyo neden geliyosun diyemedim,çünkü lafı hemen bizi istemiyosuna getiriyo,kendisi yardımsever ben kv istemeyen gelin konumuna düşüyorum
kesinlikle anneye sorulmalı,istersen biz hazırız mesajı net verilmeli,zorla ben bakarım deniyosa arada tatsızlık oluyo malesef

sizinde bazı konularda bazı şeyleri halletmeniz lazım,herşekilde kabulum demiyosunuz çünkü,eğer plansız olursa sorun yaşarsınız, o yüzden en güzeli planlı yapmak

Emrivakilerden nefret ederim sanırım kayınvalide de anlamıştır bunu çünkü ben oturur hırsımdan ağlarım geçmez de kendimi yerim dünyayı o an herkese zehir edebilirim maşallah sen sakin kalabilmişsin Anne çocuğunu kime emanet edeceğini bilir dediğin gibi şahsen ben kayınvalidenin hiç bir şeyinden emin değilim bu yüzden çocuğumu emanet etmek istemem büyükte konuşmak istemem

Planlı yapmak bize düşüyor gerçekten nasip bakalım bazı şeyler de

bende öyle yaptım dünyayı önce kendime zehir ettim sonra eşime ve oğluma zehir ettim
en sonunda 6 ay hap kullandımda kendime geldim
eskisine göre daha kabul edebilir düzeyde olsamda hala dahada alışamadım bu şekilde gelmelerine,özelliklede benim evimi kendi evleri gibi görmelerine,yol geçen hanına çevirmelerine

kesinlikle planlı yap yoksa çok yıpranırsın,kv.ne bende güvenmiyorum açıkcası

Olan yine bize sonra ailemize oluyor değil mi Bizim kayınvalide artık gelmiyor bize elini ayağını kesti diğer eltime de gitmiyor sanırım biz ara ara gidiyoruz geliyoruz niyeyse değişti o huyubir kaç hafta sonra büyük babanneleri ananneleri anneleri alacağım bizde toplanacaklar bakalım

Yemeği temizliği hiç bir şeyi bana göre değil aklı da gidiyor geliyor Allah korusun sağlıklı bir çocuk yetiştireceğini düşünmüyorum Sen bile güvenmiyorsun bak

çocuk bakımı aklı başında birine göre,iyi eğitim verip iyi yetiştirmeli,sadece gözüyle bakıp korumak değildir yetiştirmekte büyük mesele
aman boşver gelmesin,ayağı alışınca su yolu yapıyolar ooo bikaç hafta sonra evde cümbüş var desene,ayy çok şükür ben kurtardım, inşallah birdaha böyle yoğunluk yaşamam (AMİN)
ya aslında gelsinlere gitsinler sorun değil ama benimkiler gelince gitmiyo kalıyo o sorun yoksa ben severim gelip gitmeyi,bunlar kantarın topuzunun ayarını kaçırınca banada keçiler geliyo
psikolojim nasıl etkilendiyse artık bu sabah uyandım kv.hala solanda uyuyo sanıyorum, serseme çevirmişler beni,sonra ayılıp kendime gelip gittiklerini anlayınca güldüm kendi kendime içime huzur doldu

Bir daha gelmezler inşallah kalmaya dediğin gibi gidilip gelinmeleri herkes sever ama dozunu ayarlamak önemliBizimki de kalmaya başlamıştı bir aralar psikolojisi iyi değildi biz hafta içi kalmaması gerektiğini güzelce ima ettik bir daha yapamadıDaha 1 senelik evli bile değildik yahu nedir bu kayınvalidelerin gelip eve yerleşme isteği

Sanslisin benim eşim olsa kal derdi annesine
Ayy bende kv olcam ama oglumun evinde de öyle kalamam bu nedir yaa nasıl rahat ediyolar anlamıyorum yok yok bana evim olsun başka yer istemem
Benim kv eltimde kalamiyo bendeki gibi ama onlar daha yeni tabi

Benim kayınvalide de eltimlerde rahatça kalabiliyor şuanda biraz daha uzak duruyorlar birbirlerine ama en baştan tavizi vermişler senelerce onlarda sürekli kaldı gece yarıları evine döndü sabah erkenden giderdi falan oradan alıştı bize de eltimlerle kötü olduğunda yapmak istedi ama mesafe koyduk şimdi ikimize de pek yapamıyor arada kaldığını eltimde duydum ama ondan da uzak duruyor önceden kavga ettikleri için sanırım

İncelemediyse farketmez doğru erkekler bizim gibi değilNasıl değiştin neler yaptın ki merak ettim şimdi
Bekarliktan gelecek planlarım kili kirk yararcasinaydi ve hersey mükemmel olmaliydi.. fakat evlendiğim gunden itibaren farkli sehir ve gereksiz insanlarin verdigi bol sıkıntı stres tatsizlik derken degisiverdim

Öğle; 12:30 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon etli patlıcan yemeği + 175 ml ayran - 348 kalori
Ara;14:00 - 1 ad.maden suyu
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 2 ad.kızartma köfte + yarım porsiyon pirinç pilavı + 2 ymk kaşığı yoğurt (pilav zararlıydı biliyorum ama başka bir şey hazırlayacak zamanım yoktu yiyip dışarı çıktık hemen pilavı da çöpe dökmek istemedim) - 293 kalori

Toplam kalori: 643

Akşam karnım guruldayarak uyudum resmen ama sabah tartıda eksiyi görmedim bilemiyorum parmaklarımda şiş gerçi Bugün protein ağırlıklı besleneceğiz şişkinlik giderici çaylar falan yapacağım

Bekarliktan gelecek planlarım kili kirk yararcasinaydi ve hersey mükemmel olmaliydi.. fakat evlendiğim gunden itibaren farkli sehir ve gereksiz insanlarin verdigi bol sıkıntı stres tatsizlik derken degisiverdim
Bir yandan kötü olmuş değişmen canın sıkılmış bu da seni değiştirmiş ama kendine daha iyi yapmışsın yoksa daha da yıpranırdın

günaydın canım
akşam köfte pilav güzel olmuş afiyet olsun,sinemada patlak yedin mi acaba ben onu merak ettim hangi filme gittiniz?
ben akşam karnım gruldayarak yatıyorum ama 2 aydır yerimde sayıyorum,hemen eksileri göstermiyo tartılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…