♥haftalık kilo verme yarışması♥

17.10.2016 : 61,00
24.10.2016: 61,20
31.10.2016: 61,60
07.11.2016: 62,60
14.11.2016: 63,60
21.11.2016: 64,80
28.11.2016: 66,00
05.12.2016: 66.10
Hafta sonu yemelerim bana zarar veriyor bir yerlere gitsem iyi olacak ama çok zor

bencede
o kadar kasma kendini,olduğu kadar

Haklısın kuzu
17.10.2016 : 61,00
24.10.2016: 61,20
31.10.2016: 61,60
07.11.2016: 62,60
14.11.2016: 63,60
21.11.2016: 64,80
28.11.2016: 66,00
05.12.2016: 66.10
Hafta sonu yemelerim bana zarar veriyor bir yerlere gitsem iyi olacak ama çok zor

Yürüyüş falan istemiyor mu canım evde sanırım her yediğin yaramaya başlayacak sana

Ben hiç düşkün değilim yaa bana da eşim yardımcı olmaz ama kızımı iyi kötü büyüttüm şimdi daha cesaretliyim
Senin çok zaman olmuş rahatlığa alışmışsın

Bende sorumluluğu alabilirim hatta eminim kendimden iyi bir anne olurum çokta iyi bakarım altından kalkarım arkadaşlarıma yemek listesi hazırlamış insanım ama nedense o ana hazır değilim

Ben hiç düşkün değilim yaa bana da eşim yardımcı olmaz ama kızımı iyi kötü büyüttüm şimdi daha cesaretliyim
Senin çok zaman olmuş rahatlığa alışmışsın
eşim çocuk büyütme işini bana bıraksa yine hallederim ama eve sülalesini toplayacağından eminim
hafta sonu doğum gününde ananesi doğur ben bakarım diyo,kv de sesi çıkmıyo ama onaylar gibi kafa salıyo artık kızdım bende,dedimki artık:
bir evin içinde nasıl olcak o iş, 1-2 günlük bi şey değil ki çocuğun medana gelmesi yıl sürüyo,sen nasıl gelip bakacan,
konuşurken düşünsene dedim

bana diyoki önceden bi evde bakılıyodu nolcak falan demeye getirdi

ayy o öncedenmiş ben öyle bişey istemiyorum,kendim büyütüp bakmak istiyorum büyüklere verdikten sonra nerde kaldı onun hükmü dedim,eşiminde bakmayıp sizlerin eline vereceğinden eminim o yüzden yapmam artık çocuk falan dedim

ee tabi sende haklısın diyo

haklıyım tabi,çocuk yokken bu kadar sık gelenler çocuk olunca tası tarağı toplayıp yerleşir evime gelemem bu yaştan sonra o sıkıntıya

Dün watsonsta lorealin bir rujunu denedim cift uclu bi ucu sabitleyici. ama sabitleyici sürmeden sadece firsacindaki boyaan dudagimin yarisina surdum. sonra aliyim dedim kararsiz kaldim. dudagimi sildim sildim cikmiyo kaldimi dovme gibi. alisveris merkezinde dudaginin yarisi boyali gezdim. aksamda esimin babasi geldi benim dudak hala oyle bastiriyorum sabunluyrm yok kaldi. bide elimin ustunde kaldi çok ugrastim hala tam cikmadi. ayy ne güzel rujlar var. oyle takma makma seylerdense böyle etkili seylere yönelmek daha iyi geldi kirpikte de diplere dogal yağlarla düzenli bakim

Öyle güçlü rujlar var gerçekten ama kayınpederine denk gelmek kötü olmuş tabi

Sizde de bakıcı kültürü yok galiba bizim gibi kuzenim öğretmen eşi polis 2 şehir gezip 2 çocuk büyüttüler çocuklar ne anne ne baba ne anneanne ne babaanne gördü

ne güzel rujmuş öyle tam benlik bir kere sür 3 gün gez

Iyi demişsin :) bazilarinin başka hayatlara dahil olmak için can atiyor olmasi ne tuhaf

Sizde de bakıcı kültürü yok galiba bizim gibi kuzenim öğretmen eşi polis 2 şehir gezip 2 çocuk büyüttüler çocuklar ne anne ne baba ne anneanne ne babaanne gördü
O konuda cok zor.insan bakiciya guvenemiyor. 0+ kresler varmis diye duydum annemden ama emim olamadim. Bugün konuştum ilerde cocuk olursa nasıl olacak vs diye oda öyle dedi. ben senden baskasina birakamam dedim tabi mecburiyet olursa kresi bakiciya tercih ederim. görevlileride sık bogaz ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…