günaydın canım
akşam köfte pilav güzel olmuş afiyet olsun,sinemada patlak yedin mi acaba ben onu merak ettimhangi filme gittiniz?
ben akşam karnım gruldayarak yatıyorum ama 2 aydır yerimde sayıyorum,hemen eksileri göstermiyo tartılar
geçen oğlumda önce 1 i izledi sonra 2sine gitti, oda beğenmişti filmiYok yemedik canım akşam yediklerimle kapattım akşamıDağ 2 filmine gittik bayıldık ağladık yeri geldi güldük harika bir yapımdı emeği geçenin ellerine sağlık Rabbim askerlerimizi polislerimizi bizleri korusun. Amin
geçen oğlumda önce 1 i izledi sonra 2sine gitti, oda beğenmişti filmi
rabbim vatanımızı koruyan bütün asker,polis lerimizi korusun,yarımcısı olsun.
Allah yardımcın olsun canım ben sadece eşimin emrivakilerine dayanamıyorum sen de amir çokbenim kv. bu konuda bana söz hakkı bile vermedi,oğlum ilk okula başladığında kendi kendine geldi çocuğa bakıyorum diye kaldı bizde,eşimde bundan memnun olunca bende sesimi çıkaramadım noluyo neden geliyosun diyemedim,çünkü lafı hemen bizi istemiyosuna getiriyo,kendisi yardımsever ben kv istemeyen gelin konumuna düşüyorum
kesinlikle anneye sorulmalı,istersen biz hazırız mesajı net verilmeli,zorla ben bakarım deniyosa arada tatsızlık oluyo malesef
sizinde bazı konularda bazı şeyleri halletmeniz lazım,herşekilde kabulum demiyosunuz çünkü,eğer plansız olursa sorun yaşarsınız, o yüzden en güzeli planlı yapmak
Ayyy canım geçmiş olsun zor vallaa
çocuk bakımı aklı başında birine göre,iyi eğitim verip iyi yetiştirmeli,sadece gözüyle bakıp korumak değildir yetiştirmekte büyük mesele
aman boşver gelmesin,ayağı alışınca su yolu yapıyolarooo bikaç hafta sonra evde cümbüş var desene,ayy çok şükür ben kurtardım, inşallah birdaha böyle yoğunluk yaşamam (AMİN)
ya aslında gelsinlere gitsinler sorun değil ama benimkiler gelince gitmiyo kalıyo o sorun yoksa ben severim gelip gitmeyi,bunlar kantarın topuzunun ayarını kaçırınca banada keçiler geliyo
psikolojim nasıl etkilendiyse artık bu sabah uyandım kv.hala solanda uyuyo sanıyorum, serseme çevirmişler beni,sonra ayılıp kendime gelip gittiklerini anlayınca güldüm kendi kendime içime huzur doldu
Harika gittiğini söylemiş miydimbuda benim menüm
Sabah (07:45)
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi
ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)
öğlen yemeğim (11:45)
nohut yemeği
1 kaşık pilav
6 kaşık ev yoğurdu
ara öğün
1 mandalina (15:30)
2 kuru kayısı (15:30)
ara öğün
1 muz (17:00)
akşam yemeğim (18:30)
150 gram şehriye çorbası
150 gram kapuska yemeği
3 yemek kaşığı ev yoğurdu
az salata
1 kivi (21:00)
yarım elma (21:00)
Çalışmıyor olsak neyse de çalışınca kötü oluyor akşam eve gidip uzanmak istiyosun yemeğin yoksa 2 yumurta kırar yersin hele de sakinliğe alışınca kalabalık sıkıyo insanıBir daha gelmezler inşallah kalmaya dediğin gibi gidilip gelinmeleri herkes sever ama dozunu ayarlamak önemliBizimki de kalmaya başlamıştı bir aralar psikolojisi iyi değildi biz hafta içi kalmaması gerektiğini güzelce ima ettik bir daha yapamadı Daha 1 senelik evli bile değildik yahu nedir bu kayınvalidelerin gelip eve yerleşme isteği
Sanslisin benim eşim olsa kal derdi annesine
Ayy bende kv olcam ama oglumun evinde de öyle kalamam bu nedir yaa nasıl rahat ediyolar anlamıyorum yok yok bana evim olsun başka yer istemem
Benim kv eltimde kalamiyo bendeki gibi ama onlar daha yeni tabi
İlkler biraz acemi oluyo her halde ikinciye yapamıyolar kayınvalidelerBenim kayınvalide de eltimlerde rahatça kalabiliyor şuanda biraz daha uzak duruyorlar birbirlerine ama en baştan tavizi vermişler senelerce onlarda sürekli kaldı gece yarıları evine döndü sabah erkenden giderdi falan oradan alıştı bize de eltimlerle kötü olduğunda yapmak istedi ama mesafe koyduk şimdi ikimize de pek yapamıyor arada kaldığını eltimde duydum ama ondan da uzak duruyor önceden kavga ettikleri için sanırım
varya bu kendimi kısmış halim daha yersem çok yerim hatta çoğu zaman evdekilere yapıyorum kendim yemiyorumHarika gittiğini söylemiş miydimYalnız çok meyve yiyorsun sen ya
ikinciler biraz daha uyanık ee nede olsa yeni nesil onlarİlkler biraz acemi oluyo her halde ikinciye yapamıyolar kayınvalideler
Çalışmıyor olsak neyse de çalışınca kötü oluyor akşam eve gidip uzanmak istiyosun yemeğin yoksa 2 yumurta kırar yersin hele de sakinliğe alışınca kalabalık sıkıyo insanı
Evet çok işkence insana yazık günah yani herkes kendi evinde mutlu huzurlu olsun canımİlkler biraz acemi oluyo her halde ikinciye yapamıyolar kayınvalideler
varya bu kendimi kısmış halim daha yersem çok yerim hatta çoğu zaman evdekilere yapıyorum kendim yemiyorum
Harika gittiğini söylemiş miydimYalnız çok meyve yiyorsun sen ya
Aynenn aynennn gözüm kaldı o elma ve armutta ha bir de mandalina vardı tabaktavarya bu kendimi kısmış halim daha yersem çok yerim hatta çoğu zaman evdekilere yapıyorum kendim yemiyorum
Eşin de bizim gibi meyveci ne güzel benim eşim yemiyor kızım da zorlaEvet çok işkence insana yazık günah yani herkes kendi evinde mutlu huzurlu olsun canımKalabalı k sevmiyorum eşimle tek olmayı sevim bu keyfimiz bozulacak diye çocuğu bile erteliyoruz insanlar gelecek aileler iç içe olacak düşün
Maşallah kuzum sağlıklı amaEşime de 1 porsiyon koysan akşam yapıyorum bazen 1 elma 1 mandalina portakal kivi muz falan hepsini süpürüyor
Trabzon hurması çekti canım ne zamandır yemedim çok severim kendilerinibegum75 çok yiyorsa ben ne yapıyorum acaba akşam kızıma meyve yedireyim dedim birer dilim elma armut yedi ikimiz yarım elma yarım armut yedik büyüüük bir trabzon hurması kestim bir lokma bile yemedi hepsini yedim tatlı tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?