♥haftalık kilo verme yarışması♥

buda benim menüm

Sabah (07:45)
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi

ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)

öğlen yemeğim (11:45)
nohut yemeği
1 kaşık pilav
6 kaşık ev yoğurdu

ara öğün
1 mandalina (15:30)
2 kuru kayısı (15:30)

ara öğün
1 muz (17:00)

akşam yemeğim (18:30)
150 gram şehriye çorbası
150 gram kapuska yemeği
3 yemek kaşığı ev yoğurdu
az salata

1 kivi (21:00)
yarım elma (21:00)

Yok yemedik canım akşam yediklerimle kapattım akşamıDağ 2 filmine gittik bayıldık ağladık yeri geldi güldük harika bir yapımdı emeği geçenin ellerine sağlık Rabbim askerlerimizi polislerimizi bizleri korusun. Amin

geçen oğlumda önce 1 i izledi sonra 2sine gitti, oda beğenmişti filmi
rabbim vatanımızı koruyan bütün asker,polis lerimizi korusun,yarımcısı olsun.

Günaydınn..İşlerin yoğunluğundan dolayı siteye giremedim 1 haftadır maaleseff.Kilo bildirimini de kaçırdım ama ben yine de yazayımm sbeden güncel kilom 70.2

Selam
boyum 1.82, kilom 76.2
hedef kilom 67

yurtdisinda yasiyorum , calisiyorum, sabah ve oglen disarida cok fazla yemek imkanim yok evden goturmeye calisicam.

Diyete dun basladim.
dun yediklerim:
sabah :kepek ekmegine kasar peynirli domatesli marullu sandvic
oglen: arpa sehriyeli tavuklu corba
aksam: izgara tavuk gogus, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve yarim limonlu kivircik salata
yatmadan : orta boy elma

Bugun yediklerimde:

sabah: 2 yumurtadan yesil soganli ve azicik beyaz peynirli omlet, 1 dilim kepek ekmegi, 3 tane cherry domates.
oglen: sebze corbasi (domatesli) , dunden kalan izgara tavuklu kepek ekmegine sandvic
aksam da somonlu salata yemeyi planliyorum

aralarda sekersiz 2 cay ve 1 kahve iciyorum , bol su iciyorum.

Allah yardımcın olsun canım ben sadece eşimin emrivakilerine dayanamıyorum sen de amir çok

Ayyy canım geçmiş olsun zor vallaa

Harika gittiğini söylemiş miydim Yalnız çok meyve yiyorsun sen ya

Çalışmıyor olsak neyse de çalışınca kötü oluyor akşam eve gidip uzanmak istiyosun yemeğin yoksa 2 yumurta kırar yersin hele de sakinliğe alışınca kalabalık sıkıyo insanı

İlkler biraz acemi oluyo her halde ikinciye yapamıyolar kayınvalideler

Çalışmıyor olsak neyse de çalışınca kötü oluyor akşam eve gidip uzanmak istiyosun yemeğin yoksa 2 yumurta kırar yersin hele de sakinliğe alışınca kalabalık sıkıyo insanı

İlkler biraz acemi oluyo her halde ikinciye yapamıyolar kayınvalideler
Evet çok işkence insana yazık günah yani herkes kendi evinde mutlu huzurlu olsun canımKalabalı k sevmiyorum eşimle tek olmayı sevim bu keyfimiz bozulacak diye çocuğu bile erteliyoruz insanlar gelecek aileler iç içe olacak düşün
varya bu kendimi kısmış halim daha yersem çok yerim hatta çoğu zaman evdekilere yapıyorum kendim yemiyorum

Maşallah kuzum sağlıklı ama Eşime de 1 porsiyon koysan akşam yapıyorum bazen 1 elma 1 mandalina portakal kivi muz falan hepsini süpürüyor

Harika gittiğini söylemiş miydim Yalnız çok meyve yiyorsun sen ya
begum75 çok yiyorsa ben ne yapıyorum acaba akşam kızıma meyve yedireyim dedim birer dilim elma armut yedi ikimiz yarım elma yarım armut yedik büyüüük bir trabzon hurması kestim bir lokma bile yemedi hepsini yedim tatlı tatlı

Eşin de bizim gibi meyveci ne güzel benim eşim yemiyor kızım da zorla

Trabzon hurması çekti canım ne zamandır yemedim çok severim kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…