- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Eşim çok sever bende ayda yılda canım çekecek ancaEşin de bizim gibi meyveci ne güzel benim eşim yemiyor kızım da zorla
Sabah sabah meyve yiyorsun ya ne diyimbugünün ilk yarısı menüm,akşama gezmelerdeyiz inşallah çok zararlı şeyler yoktur
sabah:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)
öğlen yemeğim (11:45)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata
Sabah sabah meyve yiyorsun ya ne diyimAfiyet olsun canım menün güzel akşama zararlı şeyler yiyip mahvetme sakın
Yemedim henüz çıkacağım birazdan inşallah işime yarar bir şey bulurum bugün abiler gitmeseydi balık söyleyecektik firmayahavalar soğukya c vitamini olsun korusun diye yedim
akşama mafetmem inşallah
sen yedin mi yemek?
tama canım afiyet olsun,inşallah güzel yemekler bulursunYemedim henüz çıkacağım birazdan inşallah işime yarar bir şey bulurum bugün abiler gitmeseydi balık söyleyecektik firmaya
Evet canim. yine de kötü seyler yasasakta güzel getirileri olabiliyor. olgunluk olsun baska insanların halinden anlamak olsun. hayatin gecici fazla takmaya deger olmadigini anlama olsun. ve biliyorsun Dunyanin 4 bir yani zulüm icinde kalsın mukemmelliyetcilik duygusuBir yandan kötü olmuş değişmen canın sıkılmış bu da seni değiştirmiş ama kendine daha iyi yapmışsın yoksa daha da yıpranırdın
Aramıza hoşgeldin listeye ekledim. her pazartesi bildirim günümüzSelam
boyum 1.82, kilom 76.2
hedef kilom 67
yurtdisinda yasiyorum , calisiyorum, sabah ve oglen disarida cok fazla yemek imkanim yok evden goturmeye calisicam.
Diyete dun basladim.
dun yediklerim:
sabah :kepek ekmegine kasar peynirli domatesli marullu sandvic
oglen: arpa sehriyeli tavuklu corba
aksam: izgara tavuk gogus, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve yarim limonlu kivircik salata
yatmadan : orta boy elma
tebrik ederim kızlarHafta birincileri
★★★★★★★★★★★★★★★★★★
★.......1.kardelen2086 -500.........★
★............1.sbeden -500................★
★........... 2.isimsiz965 -300.........★
★...........3.Latrodec -200............★
★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Evet neyse artık başka zamana kaldı akşam balıkçı geldiyse evde yapacağımtama canım afiyet olsun,inşallah güzel yemekler bulursun
balık olsaymış süper olurmuş
Evet canim. yine de kötü seyler yasasakta güzel getirileri olabiliyor. olgunluk olsun baska insanların halinden anlamak olsun. hayatin gecici fazla takmaya deger olmadigini anlama olsun. ve biliyorsun Dunyanin 4 bir yani zulüm icinde kalsın mukemmelliyetcilik duygusu
Sabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 1 ad. zeytin - 112 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay + 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 175 ml ayran - 600 kalori(adama döner koy dedim gitmiş yanına pilav koymuş 2 kaşık yedim döner az gelince)Bu kadar kalori olduğuna ihtimal dahi vermiyorum ama yazayım bari.
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
O zeytini eşimin sandvinçinden tırtıkladım fazla geldigördüm gördüm,1 zeytin gördüm afiyet olsun
bencede o kadar kalori içermez
menün güzel olmuş,eski salataları gözüm arar oldu,bu menüler sana yetmiyodur
Yani en azindan daha dayanıklı hale geliyorEvet neyse artık başka zamana kaldı akşam balıkçı geldiyse evde yapacağım
Olgunlaşıyor insan yaşadıkça değil mi
afiyet olsun canım,bende çıkıyorum şimdi,önce pazara gidicem ordanda arkadaşlara bebek görmeye gidicezO zeytini eşimin sandvinçinden tırtıkladım fazla geldiYetmiyor yetmiyor ama dayanıyorum türk kahvesi içiyorum şimdide
Kolay gelsin canım bizde de bebek görmeler bitmiyor bakalım önümüzde 2 bebek daha varafiyet olsun canım,bende çıkıyorum şimdi,önce pazara gidicem ordanda arkadaşlara bebek görmeye gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?