♥haftalık kilo verme yarışması♥

bugünün ilk yarısı menüm,akşama gezmelerdeyiz inşallah çok zararlı şeyler yoktur

sabah:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez

1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)

öğlen yemeğim (11:45)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata

Sabah sabah meyve yiyorsun ya ne diyim Afiyet olsun canım menün güzel akşama zararlı şeyler yiyip mahvetme sakın

Bir yandan kötü olmuş değişmen canın sıkılmış bu da seni değiştirmiş ama kendine daha iyi yapmışsın yoksa daha da yıpranırdın
Evet canim. yine de kötü seyler yasasakta güzel getirileri olabiliyor. olgunluk olsun baska insanların halinden anlamak olsun. hayatin gecici fazla takmaya deger olmadigini anlama olsun. ve biliyorsun Dunyanin 4 bir yani zulüm icinde kalsın mukemmelliyetcilik duygusu

Aramıza hoşgeldin listeye ekledim. her pazartesi bildirim günümüz
Gece yatmadan once mandalina da iyi bir seçenek

tama canım afiyet olsun,inşallah güzel yemekler bulursun
balık olsaymış süper olurmuş
Evet neyse artık başka zamana kaldı akşam balıkçı geldiyse evde yapacağım

Olgunlaşıyor insan yaşadıkça değil mi

Sabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 1 ad. zeytin - 112 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay + 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 175 ml ayran - 600 kalori(adama döner koy dedim gitmiş yanına pilav koymuş 2 kaşık yedim döner az gelince)Bu kadar kalori olduğuna ihtimal dahi vermiyorum ama yazayım bari.
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

gördüm gördüm,1 zeytin gördümafiyet olsun
bencede o kadar kalori içermez
menün güzel olmuş,eski salataları gözüm arar oldu,bu menüler sana yetmiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…