♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah
Çeyrek yufka
1 parca peynir
1 buçuk domates
2 tane biber

Ara
2 hurma

Öğlen
1 çeyrek yufka
1 parca peynir
1 kase menemen

aksam
1 tabak bulgur pilavı
3 4 tane küçük salatalik tursusu
1 kase yoğurt

Menun c
Cok begendim menunu canim kapuskaya bayilirim afiyet olsun canim

dordunuzu tebrik ediyorum arkadaslar

Sabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 1 ad. zeytin - 112 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay + 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 175 ml ayran - 600 kalori(adama döner koy dedim gitmiş yanına pilav koymuş 2 kaşık yedim döner az gelince)Bu kadar kalori olduğuna ihtimal dahi vermiyorum ama yazayım bari.
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 16:00 - 1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi - 91 kalori
Akşam; 20:00 - 450 gr tavada barbun balığı + 1 kase yeşil salata + 240 ml liğht kola - 535 kalori

Toplam kalori: 1340

Bu kadar kalori aldığıma inanmıyorum akşam bayağı tıka basa doydum ama öğle menüsü aç kalmıştım neyse öyle yazalım en azından 130 protein resmen protein patlaması yaşadım dün

günaydın fıstık
herşey süper kola olmasaymış
bu kadar kalori olduğunu bende sanmıyorum barbun balığını beğendin mi nasıldı tadı?

buda benim salı günü listem

sabah(07:45)
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez

aralarda
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)

öğlen yemeğim (11:45)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata

aralarda
2 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (13:00)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (15:00)

akşam (arkadaştaydık bu kadarla kalkabildim daha pek çok şey vardı yemedim)(saat 18:00)
2 kaşık patates salatası
1 küçük dilim bisküvi pastası

günaydın fıstık
herşey süper kola olmasaymış
bu kadar kalori olduğunu bende sanmıyorum barbun balığını beğendin mi nasıldı tadı?
Sana bir şey söyleyeyim mi yarım kilo yediğimden anla nasıl olduğunu Tam zamanı barbunya balığının kesinlikle kaçırmamalısın güvendiğin taze balık veren yerden al hemen yap önümüzdeki hafta tekrar yapacağım çıtır çıtır bu kadar lezzetli bir balık daha yemedim çinekopla yarışır daha da güzel olabilir hattaKola da midemi bastırsın diye o kadar şiştim ki light diye kandırdım kendimi

Akşam bayağı az yemişsin canım maşallah sana bu kadarla doyup kaldıysanDiğer menülerini zaten beğenmiştim afiyet şeker olsun bu sabah benimde canım bir şey istemeyince aklıma sen geldin muz yedim

en sevmediğim balıktır barbun ama sevende çok sever hastası olur, sende sevdin demek afiyet olsun
bugünlerde hamsi bol buralarda bu akşama yemeğim var belki yarına yaparım bende
sorma acımdan öldüm mideme ağrılar girdi aslında meyva yemeyi düşündüm bir önceki gün çok yediğimden frenledim kendimi bide kan hapı olıyorum diye yemek istemedim

Canım mevsimde yedin mi hangi aydaydı yediğinde her balığın lezzeti var ama ayına göre şuanda mesela barbun zamanı geçen haftalarda çinekoptu devri bitti gibi ucuza bulursan yenir yine de palamutunda bitti çoktan yesen çok kötü gelir tadı tat alamazsın bir iki hafta sonra mırlan gelecek hamsiye biraz daha var misal bunları öğrendim inan şimdi bir daha dene önce yağı bolken kızartıyorsun ter düz yaptıktan sonra yağını biraz süzdürüp az yağda iyice kızartıyorsun çıtır çıtır bir balık

kuzucum eşim balıkçıdır benim kendi balığımızı kendimiz tutarız biz, bu konuda ben değil ama eşim bilgilidir balığın tazesini mevsimini iyi bilir
barbun balığı dip balığı derler,inkumda denize girerken çok gördüm, bıyıklarıyla habire kum karıştırır, dipte yüzdüğünden yosun kokar,o kokusu beni tiksindiriyo işte
hamsi için de kar suyu yemesi lazım derler, yani su soğuyunca hamsi ısınmak için yağlanıyo, bu sayede de lezzetleniyo

Siz bu işi biliyormuşsunuz zaten kuzum söylemeye gerek yok demek ki damak tadıyla alakalıAllah Allah ben niye yosun kokusu almadım ki kuzum hemen alırdım oysa ki ama temizlemesi çok zordu pullarını temizle temizle bitiremedim içinde kanı kalınca da acı olurmuş balığın pestilini çıkardım resmenEvet kar suyu gerek ondan henüz zamanı değil ben hiç sevmem hamsi hangi zaman olursa olsun ama eşim için yapacağım

kesinlikle damak tadıyla alakalı,olsun balık balıktır sevdiysen ne güzel
bende hamsiye bayılırum daasen mangalınıda mutlaka dene unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…