- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Menun cbuda benim menüm
Sabah (07:45)
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi
ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)
öğlen yemeğim (11:45)
nohut yemeği
1 kaşık pilav
6 kaşık ev yoğurdu
ara öğün
1 mandalina (15:30)
2 kuru kayısı (15:30)
ara öğün
1 muz (17:00)
akşam yemeğim (18:30)
150 gram şehriye çorbası
150 gram kapuska yemeği
3 yemek kaşığı ev yoğurdu
az salata
1 kivi (21:00)
yarım elma (21:00)
Cok begendim menunu canim kapuskaya bayilirim afiyet olsun canimbuda benim menüm
Sabah (07:45)
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi
ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)
nohut yemeği
1 kaşık pilav
6 kaşık ev yoğurdu
ara öğün
1 mandalina (15:30)
2 kuru kayısı (15:30)
ara öğün
1 muz (17:00)
akşam yemeğim (18:30)
150 gram şehriye çorbası
150 gram kapuska yemeği
3 yemek kaşığı ev yoğurdu
az salata
1 kivi (21:00)
yarım elma (21:00)
Vaaayyyyy vayyy vayyyy canimmmDünden sonra 100 gram daha vermisim 79.600 :)
dordunuzu tebrik ediyorum arkadaslarHafta birincileri
★★★★★★★★★★★★★★★★★★
★.......1. @kardelen2086 -500.........★
★............1.sbeden -500................★
★........... 2.isimsiz965 -300.........★
★...........3. @Latrodec -200............★
★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Yok canim sevinmiyorum yolum uzun sana daha varVaaayyyyy vayyy vayyyy canimmmsupersiiiinnnn masallah kiz walla geliyon benim kiloma sen sevin ben uzuleyim halime
Thank you very much my frienddordunuzu tebrik ediyorum arkadaslar
Kesinlikle sıkı olmazsa olmuyor. benimde gobek sisEn iyisi yarin sabah hem tartilayaim hem olculerimi alayim ben bu is ski olmasa olmuyo
dordunuzu tebrik ediyorum arkadaslar
günaydın fıstıkSabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 1 ad. zeytin - 112 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay + 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 175 ml ayran - 600 kalori(adama döner koy dedim gitmiş yanına pilav koymuş 2 kaşık yedim döner az gelince)Bu kadar kalori olduğuna ihtimal dahi vermiyorum ama yazayım bari.
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 16:00 - 1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi - 91 kalori
Akşam; 20:00 - 450 gr tavada barbun balığı + 1 kase yeşil salata + 240 ml liğht kola - 535 kalori
Toplam kalori: 1340
Bu kadar kalori aldığıma inanmıyorum akşam bayağı tıka basa doydum ama öğle menüsü aç kalmıştım neyse öyle yazalım en azından 130 protein resmen protein patlaması yaşadım dün
Sana bir şey söyleyeyim mi yarım kilo yediğimden anla nasıl olduğunugünaydın fıstık
herşey süper kola olmasaymış
bu kadar kalori olduğunu bende sanmıyorumbarbun balığını beğendin mi nasıldı tadı?
buda benim salı günü listem
sabah(07:45)
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
aralarda
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata
aralarda
2 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (13:00)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (15:00)
akşam (arkadaştaydık bu kadarla kalkabildim daha pek çok şey vardı yemedim)(saat 18:00)
2 kaşık patates salatası
1 küçük dilim bisküvi pastası
Sana bir şey söyleyeyim mi yarım kilo yediğimden anla nasıl olduğunuTam zamanı barbunya balığının kesinlikle kaçırmamalısın güvendiğin taze balık veren yerden al hemen yap önümüzdeki hafta tekrar yapacağım çıtır çıtır bu kadar lezzetli bir balık daha yemedim çinekopla yarışır daha da güzel olabilir hatta Kola da midemi bastırsın diye o kadar şiştim ki light diye kandırdım kendimi
Akşam bayağı az yemişsin canım maşallah sana bu kadarla doyup kaldıysanDiğer menülerini zaten beğenmiştim afiyet şeker olsun bu sabah benimde canım bir şey istemeyince aklıma sen geldin muz yedim
Canım mevsimde yedin mi hangi aydaydı yediğinde her balığın lezzeti var ama ayına göre şuanda mesela barbun zamanı geçen haftalarda çinekoptu devri bitti gibi ucuza bulursan yenir yine de palamutunda bitti çoktan yesen çok kötü gelir tadı tat alamazsın bir iki hafta sonra mırlan gelecek hamsiye biraz daha var misal bunları öğrendim inan şimdi bir daha dene önce yağı bolken kızartıyorsun ter düz yaptıktan sonra yağını biraz süzdürüp az yağda iyice kızartıyorsun çıtır çıtır bir balıken sevmediğim balıktır barbun ama sevende çok sever hastası olur, sende sevdin demek afiyet olsun
bugünlerde hamsi bol buralarda bu akşama yemeğim var belki yarına yaparım bende
sorma acımdan öldüm mideme ağrılar girdi aslında meyva yemeyi düşündüm bir önceki gün çok yediğimden frenledim kendimi bide kan hapı olıyorum diye yemek istemedim
Canım mevsimde yedin mi hangi aydaydı yediğinde her balığın lezzeti var ama ayına göre şuanda mesela barbun zamanı geçen haftalarda çinekoptu devri bitti gibi ucuza bulursan yenir yine de palamutunda bitti çoktan yesen çok kötü gelir tadı tat alamazsın bir iki hafta sonra mırlan gelecek hamsiye biraz daha var misal bunları öğrendim inan şimdi bir daha dene önce yağı bolken kızartıyorsun ter düz yaptıktan sonra yağını biraz süzdürüp az yağda iyice kızartıyorsun çıtır çıtır bir balık
Siz bu işi biliyormuşsunuz zaten kuzum söylemeye gerek yok demek ki damak tadıyla alakalıkuzucum eşim balıkçıdır benim kendi balığımızı kendimiz tutarız biz, bu konuda ben değil ama eşim bilgilidir balığın tazesini mevsimini iyi bilir
barbun balığı dip balığı derler,inkumda denize girerken çok gördüm, bıyıklarıyla habire kum karıştırır, dipte yüzdüğünden yosun kokar,o kokusu beni tiksindiriyo işte
hamsi için de kar suyu yemesi lazım derler, yani su soğuyunca hamsi ısınmak için yağlanıyo, bu sayede de lezzetleniyo
kesinlikle damak tadıyla alakalı,olsun balık balıktır sevdiysen ne güzelSiz bu işi biliyormuşsunuz zaten kuzum söylemeye gerek yok demek ki damak tadıyla alakalıAllah Allah ben niye yosun kokusu almadım ki kuzum hemen alırdım oysa ki ama temizlemesi çok zordu pullarını temizle temizle bitiremedim içinde kanı kalınca da acı olurmuş balığın pestilini çıkardım resmen Evet kar suyu gerek ondan henüz zamanı değil ben hiç sevmem hamsi hangi zaman olursa olsun ama eşim için yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?