Cok zor bi surec cocuklar zehir gibi calisiyo allah emeklerini bosa cikarmasin boooll deneme canim ne olursa olsun bol deneme ve deneme analizi.ne kadar cok denerse kendini o kadr iyi gecer snavi insahaklısınız öğretmenim,oğlum bilinçli bir çocuk ona güveniyorum,babamıza pek güvenemiyorum
ben en kısa zamanda eşimle konuşup bu konuyu halletmeliyim
teşekkür ederim
şuanlık deneme hiç çözmedi ama soru bankalarından soru çözüyo,dünde birsürü kitap aldık internetten,aslında dersaneye vermek istiyodum ama 3500 TL istediler,maddi gücüm yetmedi ama seneye 5000 TL te deseler vercemCok zor bi surec cocuklar zehir gibi calisiyo allah emeklerini bosa cikarmasin boooll deneme canim ne olursa olsun bol deneme ve deneme analizi.ne kadar cok denerse kendini o kadr iyi gecer snavi insa
Bayağı erken yemişsin canım afiyet olsun güzel menün maşallah iyi gidiyorsunnehirnil111 yemeğimi yidim
sabah (07:45)
2 zeytin
1 ceviz
1,5 dilim ekmek
1 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
30 gram beyaz peynir
arlarda
2 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)
öğlen yemeğim (11:50)
domates çorbası
ıspanak yemeği
0,5 dilim ekmek
Bayağı erken yemişsin canım afiyet olsun güzel menün maşallah iyi gidiyorsunIhlamur ekledin aralarına hayırdır hasta falan değilsin değil mi
işyerinde öğlen arası 12-12,30 ama bizim yemekler odamıza geliyor,o yüzden erken getiriyolar yemeği,mecbur erken yiyiyorum
yok kuzum hasta değilim,işyerinde çaycı ıhlamur demliyor hergün o getiriyor bende seviyorum içiyorum
aslında bende geç yemek yemeği istiyorum ama işyeri şartları bu şekilde malesefAnladım canım bizde birazdan çıkacağız geç yiyeyim ki akşam geç acıkma olsun diye bekliyorum bende akşam dışarıda yiyebiliriz belki işimizi halletmemiz için gidersekAfiyet olsun canım ıhlamur iyidir bu soğuk havalarda hele mis gibi
İnşallah canım bu yerden pek ümitli değiliz artık çok kazık fiyatlar veriyor bir menü belirlemiş pilav al alma ödeyecekmişiz Müdür tekrar konuşacak olmadı buradakiler bir kadınla anlaşmışlar ondan yiyorlarmış onunla konuşuruz bizdeaslında bende geç yemek yemeği istiyorum ama işyeri şartları bu şekilde malesefsana afiyet olsun inşallah güzel yemek vardır
bu akşam ben evimdeyim inşallah,özledim evimde ailecek vakit geçirmeyi
evet ıhlamur iyi gidiyor
İnşallah canım bu yerden pek ümitli değiliz artık çok kazık fiyatlar veriyor bir menü belirlemiş pilav al alma ödeyecekmişiz Müdür tekrar konuşacak olmadı buradakiler bir kadınla anlaşmışlar ondan yiyorlarmış onunla konuşuruz bizde
İnsanın evi gibi yok değil mi
Boşuna para veriyoruz çünkü ben hiç pilav yemiyorum Müdür de nadir yiyor bazen çorbayı içmiyoruz ama yine de aynı para yazıktır ondan onunda dikkatini çekiyorayy ne uyanık lokantaymış o
neyseki müdürünüz bu konuda duyarlı,uğraşıyor boşvermiyor
evim güzel evim
Sabah; 07:30 - 1 ad.muz - 105 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:45 - yarım porsiyon tavuk sote + yarım porsiyon bulgur pilavı - 255 kalori
Resmen aç kaldım bugünÇorba sevmediğim vardı içemedim köfteli bir yemek söyledim içinden saç çıktı değiştirdim tavuk sote 1 porsiyon koymuştu göre ama yarısı su şaka gibi
İnşallah kuzum sabah kahvaltı yapmadığıma yanarımayy ne biçim lokanta orasıda yaa,böyle gitmiycek gerçekten biran önce müdürünüz bi çare bulur inşallah
nil sana bişey sorcamİnşallah kuzum sabah kahvaltı yapmadığıma yanarım
Özelden mesaj mı yazdın kuzum sanırım görebilir hiç mesajı açtı ya da teslim edildi tarzında bir şey görünüyor munil sana bişey sorcam
snapcatte birine yorum yaptım ama sanırım o beni takip etmiyo,o zaman yorumumu göremez demi
Oyy cok kotu oluyo ya sac cok migde bulandiriciSabah; 07:30 - 1 ad.muz - 105 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:45 - yarım porsiyon tavuk sote + yarım porsiyon bulgur pilavı - 255 kalori
Resmen aç kaldım bugünÇorba sevmediğim vardı içemedim köfteli bir yemek söyledim içinden saç çıktı değiştirdim tavuk sote 1 porsiyon koymuştu göre ama yarısı su şaka gibi
yok bi resim paylaşmış yanında yanıtla yazıyodu oraya yazdımÖzelden mesaj mı yazdın kuzum sanırım görebilir hiç mesajı açtı ya da teslim edildi tarzında bir şey görünüyor mu
menünün beğenmedim8 30 _ simit cay
11.00_2 adet kuru kayisi
3 adet kuru sari uzum
4 adet kucuk kuru dut
13.15_1 porsiyon turlu
1 porsiyon lorlu makarna
1 kase yogurt
2 dilim ekmek
15.20_ 1 elma 1 mandalin
18.00 aksam ne yicem bilemiyorum bakalim ama az yicem insa
Evet özür dilediler falan ama geçti işteOyy cok kotu oluyo ya sac cok migde bulandirici
yok bi resim paylaşmış yanında yanıtla yazıyodu oraya yazdım
mesaj yerine gelince ayşe seni arkadaş olarak ekleyene kadar mesajın beklemede diyor,sanırım görmüyor mesajımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?