♥haftalık kilo verme yarışması♥

haklısınız öğretmenim,oğlum bilinçli bir çocuk ona güveniyorum,babamıza pek güvenemiyorum
ben en kısa zamanda eşimle konuşup bu konuyu halletmeliyim
teşekkür ederim
Cok zor bi surec cocuklar zehir gibi calisiyo allah emeklerini bosa cikarmasin boooll deneme canim ne olursa olsun bol deneme ve deneme analizi.ne kadar cok denerse kendini o kadr iyi gecer snavi insa

Cok zor bi surec cocuklar zehir gibi calisiyo allah emeklerini bosa cikarmasin boooll deneme canim ne olursa olsun bol deneme ve deneme analizi.ne kadar cok denerse kendini o kadr iyi gecer snavi insa
şuanlık deneme hiç çözmedi ama soru bankalarından soru çözüyo,dünde birsürü kitap aldık internetten,aslında dersaneye vermek istiyodum ama 3500 TL istediler,maddi gücüm yetmedi ama seneye 5000 TL te deseler vercem
amin amin, inşallah hocam emekleri boşa çıkmaz

Bayağı erken yemişsin canım afiyet olsun güzel menün maşallah iyi gidiyorsunIhlamur ekledin aralarına hayırdır hasta falan değilsin değil mi

Bayağı erken yemişsin canım afiyet olsun güzel menün maşallah iyi gidiyorsunIhlamur ekledin aralarına hayırdır hasta falan değilsin değil mi

işyerinde öğlen arası 12-12,30 ama bizim yemekler odamıza geliyor,o yüzden erken getiriyolar yemeği,mecbur erken yiyiyorum
yok kuzum hasta değilim,işyerinde çaycı ıhlamur demliyor hergün o getiriyor bende seviyorum içiyorum

Anladım canım bizde birazdan çıkacağız geç yiyeyim ki akşam geç acıkma olsun diye bekliyorum bende akşam dışarıda yiyebiliriz belki işimizi halletmemiz için gidersekAfiyet olsun canım ıhlamur iyidir bu soğuk havalarda hele mis gibi

aslında bende geç yemek yemeği istiyorum ama işyeri şartları bu şekilde malesefsana afiyet olsun inşallah güzel yemek vardır
bu akşam ben evimdeyim inşallah,özledim evimde ailecek vakit geçirmeyi
evet ıhlamur iyi gidiyor

İnşallah canım bu yerden pek ümitli değiliz artık çok kazık fiyatlar veriyor bir menü belirlemiş pilav al alma ödeyecekmişiz Müdür tekrar konuşacak olmadı buradakiler bir kadınla anlaşmışlar ondan yiyorlarmış onunla konuşuruz bizde

İnsanın evi gibi yok değil mi

ayy ne uyanık lokantaymış o
neyseki müdürünüz bu konuda duyarlı,uğraşıyor boşvermiyor
evim güzel evim

Sabah; 07:30 - 1 ad.muz - 105 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:45 - yarım porsiyon tavuk sote + yarım porsiyon bulgur pilavı - 255 kalori

Resmen aç kaldım bugünÇorba sevmediğim vardı içemedim köfteli bir yemek söyledim içinden saç çıktı değiştirdim tavuk sote 1 porsiyon koymuştu göre ama yarısı su şaka gibi

ayy ne biçim lokanta orasıda yaa,böyle gitmiycek gerçekten biran önce müdürünüz bi çare bulur inşallah

Oyy cok kotu oluyo ya sac cok migde bulandirici

Özelden mesaj mı yazdın kuzum sanırım görebilir hiç mesajı açtı ya da teslim edildi tarzında bir şey görünüyor mu
yok bi resim paylaşmış yanında yanıtla yazıyodu oraya yazdım
mesaj yerine gelince ayşe seni arkadaş olarak ekleyene kadar mesajın beklemede diyor,sanırım görmüyor mesajımı

menünün beğenmedim
sabah simit,öğlen makarna ve 2 dilim ekmek yiyerek çok k.hidrat almışsın
bide ara öğündede k.hidrat alıcaksın,bunları dengelemelisin

Oyy cok kotu oluyo ya sac cok migde bulandirici
Evet özür dilediler falan ama geçti işte
yok bi resim paylaşmış yanında yanıtla yazıyodu oraya yazdım
mesaj yerine gelince ayşe seni arkadaş olarak ekleyene kadar mesajın beklemede diyor,sanırım görmüyor mesajımı

Sanırım görmez kuzum arkadaşları dışında birinden yorum almakta istememiş olabilir sen o kişiyi eklemek mi istiyorsun peki yanlışlıkla mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…