- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet zamanı geldiğinde mangalını deneyeceğim inşallah kuzum aklımda unutur muyum hiç belki öyle severum dakesinlikle damak tadıyla alakalı,olsun balık balıktır sevdiysen ne güzel
bende hamsiye bayılırum daasen mangalınıda mutlaka dene unutma
uyyyEvet zamanı geldiğinde mangalını deneyeceğim inşallah kuzum aklımda unutur muyum hiç belki öyle severum da
Bizim babannemiz var eşimin babannesi tam laz ve arada lazca konuşuyor hele şivesi çok tatlı
ayy benimde var tanıdıklarım,çok tatlı oluyolar gerçekten bende bayılıyorum bu şiveyeBizim babannemiz var eşimin babannesi tam laz ve arada lazca konuşuyor hele şivesi çok tatlı
Memleketine gittiğimde bayıldım resmen herkes öyle konuşuyorayy benimde var tanıdıklarım,çok tatlı oluyolar gerçekten bende bayılıyorum bu şiveye
Manavın önünden hep baka baka geçiyorum her meyveden almaya çalışıyorum gözüm kalmasın diye 2 şer 3 er tane kızımla bana yetiyo zatenTrabzon hurması çekti canım ne zamandır yemedim çok severim kendilerini
3 gündür birer simit yiyip senin menüleri de görünce kendimi biraz kısıtlamaya karar verdim ekmek peynir zeytini kısıtlayıp aralara ceviz meyve falan eklemem lazım ana yemekleri abartıp araları da aç olmasam da yiyorumbugünün ilk yarısı menüm,akşama gezmelerdeyiz inşallah çok zararlı şeyler yoktur
sabah:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)
öğlen yemeğim (11:45)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata
Yetisirsen iyi kotek yicem deseneYok canim sevinmiyorum yolum uzun sana daha varhizli zayiflayamiyorum şimdilik sen sevinmeye devam et ve adim adim ilerlee yoksa yetişirsem
Yetiyor yiyorsunuz kuzum ne güzelManavın önünden hep baka baka geçiyorum her meyveden almaya çalışıyorum gözüm kalmasın diye 2 şer 3 er tane kızımla bana yetiyo zaten
Thank you very much my friend
Next week for you
Ne güzell evde balıkçı var demek keşke bizde de olsakuzucum eşim balıkçıdır benim kendi balığımızı kendimiz tutarız biz, bu konuda ben değil ama eşim bilgilidir balığın tazesini mevsimini iyi bilir
barbun balığı dip balığı derler,inkumda denize girerken çok gördüm, bıyıklarıyla habire kum karıştırır, dipte yüzdüğünden yosun kokar,o kokusu beni tiksindiriyo işte
hamsi için de kar suyu yemesi lazım derler, yani su soğuyunca hamsi ısınmak için yağlanıyo, bu sayede de lezzetleniyo
Aynen bu sabah ise gelmeden sabahin 6sinda olculerimin hepsini aldim oo yaaaggglaaaar gidecceeeekKesinlikle sıkı olmazsa olmuyor. benimde gobek sis
Aaayy insa insallahsaol canıminsAllah beraber daha nice kilolar vermeyeee
Ewet canim buyur sor
Ewet canim buyur sor
9 10 hafif konular var cok zor degil ve ygs kismi.11 ve 12 agir lys kismi.yavrucugun bunun cok iyi farkinda.11 konulari ve 12 konulari zamaninda calisilmasi gereken konular oturmasi icin
9 ve 10 sinif konularini hafif hafif programina ekleyebilir iki haftaya bi konu bitirebilir zaten 9 sinif ve 10.sinif kimya 4 er uniteden olusuyor.azar azar giderek cok yuklenmeden bitirebilir.cani istemiyosa zorlamayin yazin oturup halledebilir temiz kafayla.bunun kararini rehber hocasi ve oglun beraber vermeli performansini deneyebilir acb yurutebilirmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?