♥haftalık kilo verme yarışması♥

3 gündür birer simit yiyip senin menüleri de görünce kendimi biraz kısıtlamaya karar verdim ekmek peynir zeytini kısıtlayıp aralara ceviz meyve falan eklemem lazım ana yemekleri abartıp araları da aç olmasam da yiyorum

Ne güzell evde balıkçı var demek keşke bizde de olsa
Eşim balığa gidince evdeki etleri sucukları götürüp yer

Ewet canim buyur sor

benim oğlum lise3de (11.sınıf)
malum seneye üniversite sınavı var
bu sene evde ders çalışmaya çalışıyor ama babamız bu sene 9. ve 10. sınıfı hallet (yani birinci basamağı hallet diyo) o konulara çalış seneye 2.basamağa çalışırsın hazırlanırsın diyo
ama bu senede ağırmış dersler, oğlumda anne bu seneye asılmalıyım 9-10 daha kolay bu sene daha ağır diyo
birbirleriyle çatışıyolar,senin fikrini almak istedim,sence hangisi daha doğru?

9 10 hafif konular var cok zor degil ve ygs kismi.11 ve 12 agir lys kismi.yavrucugun bunun cok iyi farkinda.11 konulari ve 12 konulari zamaninda calisilmasi gereken konular oturmasi icin
9 ve 10 sinif konularini hafif hafif programina ekleyebilir iki haftaya bi konu bitirebilir zaten 9 sinif ve 10.sinif kimya 4 er uniteden olusuyor.azar azar giderek cok yuklenmeden bitirebilir.cani istemiyosa zorlamayin yazin oturup halledebilir temiz kafayla.bunun kararini rehber hocasi ve oglun beraber vermeli performansini deneyebilir acb yurutebilirmiyim diye

haklısınız öğretmenim,oğlum bilinçli bir çocuk ona güveniyorum,babamıza pek güvenemiyorum
ben en kısa zamanda eşimle konuşup bu konuyu halletmeliyim
teşekkür ederim

nehirnil111 yemeğimi yidim

sabah (07:45)
2 zeytin
1 ceviz
1,5 dilim ekmek
1 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
30 gram beyaz peynir

arlarda
2 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)

öğlen yemeğim (11:50)
domates çorbası
ıspanak yemeği
0,5 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…