♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet özür dilediler falan ama geçti işte

Sanırım görmez kuzum arkadaşları dışında birinden yorum almakta istememiş olabilir sen o kişiyi eklemek mi istiyorsun peki yanlışlıkla mı oldu
geçti bor un pazarı yakında sizide kaybedecekler haberi yok

yok canım yorum yaptığım kişi tadıdık bir kişi,bilerek yaptım o bende ekli ama sanırım o beni eklememiş

Bu menü olmamış ama kuzu sabah simit öğle makarna fazla kaçmış gibi akşam çok az yemekten ziyade sağlıklı protein ağırlıklı ya da salata tarzı yersen anca dengelersin gibi

geçti bor un pazarı yakında sizide kaybedecekler haberi yok

yok canım yorum yaptığım kişi tadıdık bir kişi,bilerek yaptım o bende ekli ama sanırım o beni eklememiş
Sen eğer onun snaplerini görüyorsun arkadaş olarak eklisinizdir birbirinizde canım facebook gibi düşün eklediğiniz an illa diğerinin de tekrar eklemesine gerek olmuyor yanlış bilmiyorsan böyle olmalı

Sen eğer onun snaplerini görüyorsun arkadaş olarak eklisinizdir birbirinizde canım facebook gibi düşün eklediğiniz an illa diğerinin de tekrar eklemesine gerek olmuyor yanlış bilmiyorsan böyle olmalı
ben onunkini görüyorum evet, bugünde sınava giriyomuşta başarılar dilerim diye yazdım ama işte bişey yazmayınca acaba görmüyomuki dedim
ama işte ayşe seni arkadaş olarak ekleyene kadar sohbet mesajın beklemede diyo sanırım görmedi,neyse yapacak bişey yok

Ekleme gibi bir durum söz konusu değil kuzum öyle olsa senin onun snaplerini göremezsin onda başka bir durum vardır özel mesajlarla ilgili

Ara öğün
1 adet bisküvi
2 tane hurma

Öğle menü
Yarim tabak bulgur pilavı
3 4 tane salatalik turşusu
Yarim dilim ekmek

Merhabalar,

bugun yediklerimi yaziyorum:
sabah: light sutlu bir kase misir gevregi
ogle : somon fumeli kivircikli cavdar ekmegine ufak sandvic, yanina sekersiz neskafe
aksamustu: 1 avuc badem
aksam : yayla corbasi, yarim dilim cavdar ekmegi, tavuklu turlu yemegi (tavuk gogus, kirmizi biber, patates) 2 yemek kasigi yogurt.

ve bol su tabiki :)

Mısır gevreği çok yararlı bir şey değil onun yerine yulaf yemeni öneririm canım Öğlen sandviç yerine balık salata yesen daha yararlı olur şekersiz nescafe benimde kurtarıcımAkşam ki menün güzel afiyet olsun

tesekkur ederimm :)
oglen salata yersem sadece aksama asiri acikmis oluyorum bu sefer fazla yiyorumm.. belki izgara tavukla salata olabilir oglen daha tok tutar heralde..

sabah (07:45)
2 zeytin
1 ceviz
1,5 dilim ekmek
1 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
30 gram beyaz peynir

2 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)

öğlen yemeğim (11:45)
domates çorbası
ıspanak yemeği
0,5 dilim ekmek

ara öğünde (13:40)
2 kuru kayısı
1 ceviz
1kupa yeşil çay (300ml)

ara öğünde (15:40)
2 kuru kayısı
1 ceviz
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml)

akşam yemeğim (19:00)
salata
150 gram hamsi tava

tesekkur ederimm :)
oglen salata yersem sadece aksama asiri acikmis oluyorum bu sefer fazla yiyorumm.. belki izgara tavukla salata olabilir oglen daha tok tutar heralde..
Sadece salata hiç bir zaman önermem zaten canım çorba tavuk et balık tarzı ve salata yoğurt gibi şeyler favorimdir olmadı bir sebze yemeği bile daha sağlıklı

Afiyet olsun canım harika hele akşamınBende akşam dışarıdaydık hamburger yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…