geçti bor un pazarı yakında sizide kaybedecekler haberi yokEvet özür dilediler falan ama geçti işte
Sanırım görmez kuzum arkadaşları dışında birinden yorum almakta istememiş olabilir sen o kişiyi eklemek mi istiyorsun peki yanlışlıkla mı oldu
Bu menü olmamış ama kuzu sabah simit öğle makarna fazla kaçmış gibi akşam çok az yemekten ziyade sağlıklı protein ağırlıklı ya da salata tarzı yersen anca dengelersin gibi8 30 _ simit cay
11.00_2 adet kuru kayisi
3 adet kuru sari uzum
4 adet kucuk kuru dut
13.15_1 porsiyon turlu
1 porsiyon lorlu makarna
1 kase yogurt
2 dilim ekmek
15.20_ 1 elma 1 mandalin
18.00 aksam ne yicem bilemiyorum bakalim ama az yicem insa
Sen eğer onun snaplerini görüyorsun arkadaş olarak eklisinizdir birbirinizde canım facebook gibi düşün eklediğiniz an illa diğerinin de tekrar eklemesine gerek olmuyor yanlış bilmiyorsan böyle olmalıgeçti bor un pazarı yakında sizide kaybedecekler haberi yok
yok canım yorum yaptığım kişi tadıdık bir kişi,bilerek yaptım o bende ekli ama sanırım o beni eklememiş
ben onunkini görüyorum evet, bugünde sınava giriyomuşta başarılar dilerim diye yazdım ama işte bişey yazmayınca acaba görmüyomuki dedimSen eğer onun snaplerini görüyorsun arkadaş olarak eklisinizdir birbirinizde canım facebook gibi düşün eklediğiniz an illa diğerinin de tekrar eklemesine gerek olmuyor yanlış bilmiyorsan böyle olmalı
Ekleme gibi bir durum söz konusu değil kuzum öyle olsa senin onun snaplerini göremezsin onda başka bir durum vardır özel mesajlarla ilgiliben onunkini görüyorum evet, bugünde sınava giriyomuşta başarılar dilerim diye yazdım ama işte bişey yazmayınca acaba görmüyomuki dedim
ama işte ayşe seni arkadaş olarak ekleyene kadar sohbet mesajın beklemede diyo sanırım görmedi,neyse yapacak bişey yok
hımm akşam oğluma sorayım bakalım o ne diyecekEkleme gibi bir durum söz konusu değil kuzum öyle olsa senin onun snaplerini göremezsin onda başka bir durum vardır özel mesajlarla ilgili
Öyledir canım sen yine de sor bakalımhımm akşam oğluma sorayım bakalım o ne diyecek
Aynen oylr oldu yaza yaza duzrnlicez bakalimmenünün beğenmedim
sabah simit,öğlen makarna ve 2 dilim ekmek yiyerek çok k.hidrat almışsın
bide ara öğündede k.hidrat alıcaksın,bunları dengelemelisin
Tesekkur ederim caaanim bakalim dyzenlicez aksama salata turu bise yerim mecburBu menü olmamış ama kuzu sabah simit öğle makarna fazla kaçmış gibi akşam çok az yemekten ziyade sağlıklı protein ağırlıklı ya da salata tarzı yersen anca dengelersin gibi
öğlen az yemişsin canımAra öğün
1 adet bisküvi
2 tane hurma
Öğle menü
Yarim tabak bulgur pilavı
3 4 tane salatalik turşusu
Yarim dilim ekmek
salata çorbaTesekkur ederim caaanim bakalim dyzenlicez aksama salata turu bise yerim mecbur
Tamam canim sagol bakalim aksam yedikten sonra yazarimsalata çorba
salata köfte/et
salata balık
bunlar olabilir
Mısır gevreği çok yararlı bir şey değil onun yerine yulaf yemeni öneririm canımMerhabalar,
bugun yediklerimi yaziyorum:
sabah: light sutlu bir kase misir gevregi
ogle : somon fumeli kivircikli cavdar ekmegine ufak sandvic, yanina sekersiz neskafe
aksamustu: 1 avuc badem
aksam : yayla corbasi, yarim dilim cavdar ekmegi, tavuklu turlu yemegi (tavuk gogus, kirmizi biber, patates) 2 yemek kasigi yogurt.
ve bol su tabiki :)
Mısır gevreği çok yararlı bir şey değil onun yerine yulaf yemeni öneririm canımÖğlen sandviç yerine balık salata yesen daha yararlı olur şekersiz nescafe benimde kurtarıcım Akşam ki menün güzel afiyet olsun
Sadece salata hiç bir zaman önermem zaten canım çorba tavuk et balık tarzı ve salata yoğurt gibi şeyler favorimdir olmadı bir sebze yemeği bile daha sağlıklıtesekkur ederimm :)
oglen salata yersem sadece aksama asiri acikmis oluyorum bu sefer fazla yiyorumm.. belki izgara tavukla salata olabilir oglen daha tok tutar heralde..
sabah (07:45)
2 zeytin
1 ceviz
1,5 dilim ekmek
1 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
30 gram beyaz peynir
2 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)
öğlen yemeğim (11:45)
domates çorbası
ıspanak yemeği
0,5 dilim ekmek
ara öğünde (13:40)
2 kuru kayısı
1 ceviz
1kupa yeşil çay (300ml)
ara öğünde (15:40)
2 kuru kayısı
1 ceviz
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml)
akşam yemeğim (19:00)
salata
150 gram hamsi tava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?