sağol canımSadece salata hiç bir zaman önermem zaten canım çorba tavuk et balık tarzı ve salata yoğurt gibi şeyler favorimdir olmadı bir sebze yemeği bile daha sağlıklı
Afiyet olsun canım harika hele akşamınBende akşam dışarıdaydık hamburger yedim
sağol canım
hamsiyi bugün yapacaktım normalde,dün eşim bakmış çok taze almış gelmiş,çokta güzeldi
hee bildim dün dışardaydınız şu pahalı alışveriş merkezinde demiorda yenebilecek en uygun şey hamburger tabi
Ben liseyi 93 te bitirdim muhtemelen aynı yaşlardayız ben de kendime pek güvenmiyorum bu konulardahaklısınız öğretmenim,oğlum bilinçli bir çocuk ona güveniyorum,babamıza pek güvenemiyorum
ben en kısa zamanda eşimle konuşup bu konuyu halletmeliyim
teşekkür ederim
İnşallah bu yıl kazanır da dershaneye de gerek kalmazşuanlık deneme hiç çözmedi ama soru bankalarından soru çözüyo,dünde birsürü kitap aldık internetten,aslında dersaneye vermek istiyodum ama 3500 TL istediler,maddi gücüm yetmedi ama seneye 5000 TL te deseler vercem
amin amin, inşallah hocam emekleri boşa çıkmaz
37 yaşındayım oğlumda 17 yaşındaBen liseyi 93 te bitirdim muhtemelen aynı yaşlardayız ben de kendime pek güvenmiyorum bu konularda
bu sene lise 3,seneye lise 4 seneye gircek sınava ablasıİnşallah bu yıl kazanır da dershaneye de gerek kalmaz
Eşin fikir veriyomuş ya oğluna eşim gibi onun için dedim zaten sen az çok bilinçlisin birilerinden yardım alma konusunda37 yaşındayım oğlumda 17 yaşında
Tamam o zaman daha iyi zaman var yani ben son sınıf zannettimbu sene lise 3,seneye lise 4 seneye gircek sınava ablası
sağol canım geldi geldi,yiyiyorum şimdiSenin yemeğin gelmedi mi daha ben çıkıyım kızım beni bekler afiyet olsun
İnşallah güzeldirsağol canım geldi geldi,yiyiyorum şimdi
güzelİnşallah güzeldir
Canim davet ettigin icin cok tesekkur ederim benm emzirme surecim bitmedi.bitsin bu aklimda insa.mas guzel sonuclar var
ben 7 gün sadece hurma ve yoğurtla yaşayamam ki
ayrıca medine hurması kilosu 45-50 tl, 1 kiloda kaç tane olur bilmiyorum ama bana uygun değilsbeden
Canim olculerin kaçAynen bu sabah ise gelmeden sabahin 6sinda olculerimin hepsini aldim oo yaaaggglaaaar gidecceeeek
Canım Aöfe girmiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum sonuçlar açıklandı baktın mı inşallah iyidirCanim olculerin kaç
Ben 4 yaşındaykenBen liseyi 93 te bitirdim muhtemelen aynı yaşlardayız ben de kendime pek güvenmiyorum bu konularda
aa nasıl sonuçlar kızlarCanım Aöfe girmiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum sonuçlar açıklandı baktın mı inşallah iyidir
Inanilmaz kotu artik. 10 yanlışım yüzünden tam 13 puan kesildi. bide kalan sonucun sadece yuzde 30 u alınacak.Canım Aöfe girmiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum sonuçlar açıklandı baktın mı inşallah iyidir
Inanilmaz kotu artik. 10 yanlışım yüzünden tam 13 puan kesildi. bide kalan sonucun sadece yuzde 30 u alınacak.
Yeni sistemde 4 yanlış bi dogruyu götürüyor. bide eski Türkce zor yani. sosyal medyada insanlar sitem icinde ama geri donmezler bu sistemdem. icin kotusu yaz doneminde 10 dersim var son sinif. 10 dersin hepsini bir anda veremezsem mezun olamiyrm uzuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?