♥haftalık kilo verme yarışması♥

sağol canım
hamsiyi bugün yapacaktım normalde,dün eşim bakmış çok taze almış gelmiş,çokta güzeldi
hee bildim dün dışardaydınız şu pahalı alışveriş merkezinde demiorda yenebilecek en uygun şey hamburger tabi

Afiyet olsun canım tazesi iyidir Aslında her çeşit yemek var ama hepsi de zararlı hesaplı olanda Burger dediğimiz gibi

haklısınız öğretmenim,oğlum bilinçli bir çocuk ona güveniyorum,babamıza pek güvenemiyorum
ben en kısa zamanda eşimle konuşup bu konuyu halletmeliyim
teşekkür ederim
Ben liseyi 93 te bitirdim muhtemelen aynı yaşlardayız ben de kendime pek güvenmiyorum bu konularda

İnşallah bu yıl kazanır da dershaneye de gerek kalmaz

37 yaşındayım oğlumda 17 yaşında
Eşin fikir veriyomuş ya oğluna eşim gibi onun için dedim zaten sen az çok bilinçlisin birilerinden yardım alma konusunda
Ben de kızımı özel okula göndericem deyince eşim diyo ya biz özel okulda mı okuduk diye okumadık da ne oldu

bugünün ilk yarı menüsü,ikindide elma getirdim elma yiycem
akşamada çok güzel brokoli,karnıbahar,havuç haşlama yaptım,sarımsaklı,sirkeli,birazda yağ döktüm
bide buğday çorbası var,öğlenki gibi bide tas kebap var,bundan belki yemem

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 4 zeytin
* 2 yeşil biber
* 20 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 yumurta

Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 dilim ekmek
* 1 kaşık bulgur pilavı
* 1 porsiyon tas kebap
* 1 kase cacık

Canım Aöfe girmiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum sonuçlar açıklandı baktın mı inşallah iyidir
Inanilmaz kotu artik. 10 yanlışım yüzünden tam 13 puan kesildi. bide kalan sonucun sadece yuzde 30 u alınacak.
Yeni sistemde 4 yanlış bi dogruyu götürüyor. bide eski Türkce zor yani. sosyal medyada insanlar sitem icinde ama geri donmezler bu sistemdem. icin kotusu yaz doneminde 10 dersim var son sinif. 10 dersin hepsini bir anda veremezsem mezun olamiyrm uzuyo

sen halledersin,üzülmebu dönemden ders bırakmamaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…