♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu dönem sadece 1 taneydi 1 tane yuzunden 230 civari ödeme yaptım. gayette güzel çalıştım. ama eski turkceyle ilgili sorulr zor nasil 50 aldim bilmiyrm. 50 aldim 13 paunda kesildi 37 kaldi
kötü olmuş
sende kolay bölüm seçseydin kız ne zor bölüm okuyosun

aa nasıl sonuçlar kızlar
merak ettim inşallah geçmişsinizdir
nehirnil111 ve sbeden
Canım bu ara sınav bir de finali var bunun ama çok şükür matematik hariç diğer 2 dersim tahmin ettiğimden iyi geldi ben yanlışlarım götürüyor hiç puan alamayacağım dedim ama sanırım yanlış kitapçığa bakmışım götürdüğü halde geçerli not almışım şuan için ama finallerde 50 almam gerek % alındığı için maalesef

Ciddi misin canım çok üzüldümBenim alttan kalan derslerim o yüzden ders yoğunluğum o kadar fazla değil bir kaç dönem uzadı maalesef düğün falanda araya girince salıvermiştim şimdi toparlamaya çalışıyorum. Dediğin gibi 4 yanlış 1 doğruyu götürmesi saçmalığı isyan ettirdi herkesi çok çok mantıksız bir şey uzaktan eğitim için

Sabah; 07:20 - 1 ad.muz - 105 kalori(sabah 7 de uyanınca canım hiç bir şey istemiyor ya )
Ara; 09:00- 1 kupa demlenmiş yeşil çay + 1 kupa şekersiz siyah çay - 2 kalori
Öğle; 13:00 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon mantarlı tavuk sote + 175 ml ayran - 392 kalori

sabah kahvaltı yapmaya alışkın olmayınca zor olur canım,akşamdan kendine kahvaltılık hazırlasan işyerinde yiyemez misin?

öğlen menün yine tavuk çorbası ve sotesibugünkü sote nasıldı?
bu yemeğe kaç lira ödüyosun?

Kahvaltılık hazırlamam olmaz gibi çünkü ben sabahları ya yumurta haşlayıp yiyorum ya yulaflı süt içiyorum bunları iş yerine getirme ihtimalimde yok kendimi zorlayıp sabah zaman yaratıp hazırlamam gerekPilav olmasa da bu menüye ayran hariç 13 TL ödüyorum ayran 1,5 TL ekleniyor pilav alsam yine aynı ödeyecektimSote güzeldi mantar sevdiğim için aldım diğer çorba ezogelindi onu hiç sevmiyorum

o zaman sabahları böyle devam etcen başka çare yok
yulaflı dediğin şey,hani lifalif vardıya ondan demi?
13 mü ayy çokmuş gerçekten
ezogeline bayılırım

o zaman sabahları böyle devam etcen başka çare yok
yulaflı dediğin şey,hani lifalif vardıya ondan demi?
13 mü ayy çokmuş gerçekten
ezogeline bayılırım

Evet o canım Ben mercimek severim ezogelin boğazımı yakıyorÇok bize de öyle geliyor yanında salatası yok yoğurdu yok ayran bile + para düşünporsiyonları da ufak öyle doluca değil suyu daha fazla geliyor ele

ezogelin baharatlıya ondan dır
her ezogelin aynı olmaz ama bi kere dene en azından
etrafta ızgara köfte yapan biyer yokmu ,yemek kötü olunca arada öyle birşey yesen?

Ben her sinavda sıklarimi aliyorum sinav sonucu beklememk icin :) 10 yanlis 10 doğru vardi 37 düştü yazan 37
Anladım canım bende sorularıma bakmıştım sanırım yanlış kitapçığa bakmışım yanlışlarım doğrularımı götürmüştü elimde sıfıra yakın bir şey vardı ama sanırım yanlışmış sonucum farklı geldi 2 dersten de 56.25 almışım kaç yanlış yapmışım kaç doğrumu götürmüş bu durumda
ezogelin baharatlıya ondan dır
her ezogelin aynı olmaz ama bi kere dene en azından
etrafta ızgara köfte yapan biyer yokmu ,yemek kötü olunca arada öyle birşey yesen?
Öyle bir yer maalesef yok cafe tarzı bir yer var o da çok pahalıdır diye düşünüyorum bir de çiğköfteci börekçi poğaçacı falan var o da olmaz. Müdür olduğunda yemek beğenmezsek balık hazırlatırız diye konuştuk ama bir kaç zamandır tek yiyorum

Bende cok uzattim yoksa 2014 te bitiyrdu. bölümün neydi

Cok oduyosun cidden. bi ayran ne ki 1.5
Genelde yemekler is yerine ait olur keske öyle olsaydi

13 doğru 7 yanlış yapmışsın canim. her bir yanlış notundan 1.25 puan kesilmesine sebep oluyor. yani kesilmesi icin 4 yanlış yapman beklenmiyor. 1 yanlis olsa sadece onuda kesiyorlar. ben bundan bilmedigim sorulari cevaplamicam.. bu arada 56.25 puanin 56 olarak degerlendirilcek yuzde 30 alinirken .. 56.75 olsa bile 0.75 puan çöpe atiliyor kayda alınmıyor bu haksizlik çünkü 34.75 le dersten kalabiliyorsun. bunu yuvarlamiyrlar. ama kusuratli puanlarimizida degerlendirmeye almiyorlar. karışık uzunca bi yazı oldu :)
Bunu yazarken haberde gordum arakanli musluman aileye ait bir yaşlarında ciplak bebege asker elindeki aletle elektirik vere vere aglatiyordu. cok üzüldüm isim sisti anne babasi yaşıyor mu bilmem yaşıyorlarsa da evlatlarini koruyamiyrlar diye cigerleri yaniyordur

Cok oduyosun cidden. bi ayran ne ki 1.5
Genelde yemekler is yerine ait olur keske öyle olsaydi
İş yerine ait kuzum onda sıkıntı yok ama yemekleri pek güzel değil boşuna para ödeniyor diye sıkıntım
Yani bu saçma sistem olmasaydı 65 almış olacaktım bu da benim için çok güzel bir hesaplama olacaktı o kadar saçmaladılar ki resmen insanlar para yatırsınlar kazanamasınlar tekrar yatırsınlar gibi oldu
Zormuş :) bana göre değil ben dalginim hesapta yanlış cikar :)
Edbiyat

Matematik beni mahvediyor onu veremiyorum bir türlü diğerlerini vermeyi deneyeceğim artık bitsin de kurtulayım modundayımEdebiyat çok severim ama sen bayağı derinlere iniyorsundur konularda tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…