♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hii 13 tl senin cebinden cikmiyor o zaman güzel. mat zor hic sevmiyorum. ben simdilik derine inmiyorum alan sınavına hazirlanirken coook dibe inmem gerelecek. hatta öyle bi dip ki dibine ulasmak olanaksız bir sürü kitap ve akademik yayinlar almaliyim. bi yandan hazirlanayim diye .bide cokca eski dilden kelime ezberi yapmam lazim. bi ornek yazayim

Evet benim cebimden çıksa zaten o tarz şeyler yemem evden getirirdimBende sevmiyorum ve meslek lisesi mezunuyum yani matematik sıfır keşke muaf olabilsem bu dersten ya bir yöntemi var mı bilemiyorumAllah kolaylık versin canım sevdiğin için mi tercih ettin benim aklım olsaydı matematik olmayan bir bölüm yazardım

Allah kolaylik versin canim. youtube dan mat videolari izle mecbur biraz geliştirmelisin. Edebiyat kitaplarından keyf aldim tarih sanat edebi kisilikler hayatlar güzeldi . tarih kadar bogucu mat kadar sıkıcı degil. sicak geldi bi anda kadar verdim :)

Amin inşallah canım sevmediğim bir meslek aslında benimdeBende çok severim türkçe edebiyat genelde iyidir benimde

Son düzenleme:
Iyi aksamlar genclerrr
Bugun yediklerim bakalim gecerli not var mi bana
7.00 _ 1 adet haslanmis yumurta
3 adet yesil zeytin
3 adet siyah zeytin
2 kucuk kup peynir
azcicik yufka ekmek
11.00_2 adet kuru kayisi

13.15_1 porsiyon kuru fasulye
1 porsiyon pirinc pilavi
1 kase cacik
1 dilim ekmek

15.20_ 1 elma 1 mandalin
18.00 aksam ne yicem bilemiyorum

bence çok güzel afiyet olsun,yanlız öğlenki pilavı zamanla azaltırsan daha iyi olur

buda dünkü menüm

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 4 zeytin
* 2 yeşil biber
* 20 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 yumurta

Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 dilim ekmek
* 1 kaşık bulgur pilavı
* 1 porsiyon tas kebap
* 1 kase cacık

Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 muz
* 1 elma

Akşam (saat 19:30)
* 200 gram buğday çorbası
* yoğurtlu karnabahar, brokoli,havuç haşlaması

Son Öğün (saat 21:00)
* 1 kivi
*2 ceviz

Akşam az yemişsindir inşallah 1 porsiyon pirinç pilavını diyette olan biri kesinlikle yememeli dayanamıyorsan 1-2 kaşık tamamen bırakmanı öneririm bulgur olsa neyse
kızlar günaydın
herkese hayırlı cumalar dilerim

Hayırlı cumalar Begüşüm afiyet olsun harika bir menü

Akşam poşete koymuştum domates salatalık kaşar peyniri siyah zeytin bir tutam maydanoz 1 dilim tam buğday ekmeği de yiyince çok doydum 8 buçuk gibi yedim öğlede yemesem olur

Akşamın güzel olmuş ben de mercimek çorbası ve brokoli salatası yedim akşam sonra da bir hurma

kızlar bugünkü menüm

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 5 zeytin
* 25 gram beyaz peynir
* maydanoz/roka

Öğlen (saat 11:50)
* 300 gram keşkek çorbası (evden kendim getirdim,çünkü işyerinde diğer yemekler makarna ve tatlıydı)
* karnabahar yemeği

nehirnil111 canım nerelerdesin?
sabah bi göründün gittin yine yoğunsun demi

Afiyet olsun canım sağlıklı bir menüyle yine karşımızdasın

Sorma çok yoğunum defter işlerini hallediyorum faturaları hallediyorum Kasım ayını kapatıyorum ama hiçte canım istemiyorBende bugün şöyle yedim

Sabah; 07:20 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupadan şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + yarım porsiyon bulgur pilavı - 394 kalori (porsiyonları çok az o yüzden bulgur çıktığında yiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…