Hii 13 tl senin cebinden cikmiyor o zaman güzel. mat zor hic sevmiyorum. ben simdilik derine inmiyorum alan sınavına hazirlanirken coook dibe inmem gerelecek. hatta öyle bi dip ki dibine ulasmak olanaksızİş yerine ait kuzum onda sıkıntı yok ama yemekleri pek güzel değil boşuna para ödeniyor diye sıkıntım
Yani bu saçma sistem olmasaydı 65 almış olacaktım bu da benim için çok güzel bir hesaplama olacaktı o kadar saçmaladılar ki resmen insanlar para yatırsınlar kazanamasınlar tekrar yatırsınlar gibi oldu
Matematik beni mahvediyor onu veremiyorum bir türlü diğerlerini vermeyi deneyeceğim artık bitsin de kurtulayım modundayımEdebiyat çok severim ama sen bayağı derinlere iniyorsundur konularda tabi
Hii 13 tl senin cebinden cikmiyor o zaman güzel. mat zor hic sevmiyorum. ben simdilik derine inmiyorum alan sınavına hazirlanirken coook dibe inmem gerelecek. hatta öyle bi dip ki dibine ulasmak olanaksızbir sürü kitap ve akademik yayinlar almaliyim. bi yandan hazirlanayim diye .bide cokca eski dilden kelime ezberi yapmam lazim. bi ornek yazayim
Allah kolaylik versin canim. youtube dan mat videolari izle mecbur biraz geliştirmelisin. Edebiyat kitaplarından keyf aldim tarih sanat edebi kisilikler hayatlar güzeldi . tarih kadar bogucu mat kadar sıkıcı degil. sicak geldi bi anda kadar verdim :)Evet benim cebimden çıksa zaten o tarz şeyler yemem evden getirirdimBende sevmiyorum ve meslek lisesi mezunuyum yani matematik sıfır keşke muaf olabilsem bu dersten ya bir yöntemi var mı bilemiyorum Allah kolaylık versin canım sevdiğin için mi tercih ettin benim aklım olsaydı matematik olmayan bir bölüm yazardım
Amin inşallah canım sevmediğim bir meslek aslında benimdeAllah kolaylik versin canim. youtube dan mat videolari izle mecbur biraz geliştirmelisin. Edebiyat kitaplarından keyf aldim tarih sanat edebi kisilikler hayatlar güzeldi . tarih kadar bogucu mat kadar sıkıcı degil. sicak geldi bi anda kadar verdim :)
bence çok güzel afiyet olsun,yanlız öğlenki pilavı zamanla azaltırsan daha iyi olurIyi aksamlar genclerrr
Bugun yediklerim bakalim gecerli not var mi bana
7.00 _ 1 adet haslanmis yumurta
3 adet yesil zeytin
3 adet siyah zeytin
2 kucuk kup peynir
azcicik yufka ekmek
11.00_2 adet kuru kayisi
13.15_1 porsiyon kuru fasulye
1 porsiyon pirinc pilavi
1 kase cacik
1 dilim ekmek
15.20_ 1 elma 1 mandalin
18.00 aksam ne yicem bilemiyorum
Akşam az yemişsindir inşallah 1 porsiyon pirinç pilavını diyette olan biri kesinlikle yememeli dayanamıyorsan 1-2 kaşık tamamen bırakmanı öneririm bulgur olsa neyseIyi aksamlar genclerrr
Bugun yediklerim bakalim gecerli not var mi bana
7.00 _ 1 adet haslanmis yumurta
3 adet yesil zeytin
3 adet siyah zeytin
2 kucuk kup peynir
azcicik yufka ekmek
11.00_2 adet kuru kayisi
13.15_1 porsiyon kuru fasulye
1 porsiyon pirinc pilavi
1 kase cacik
1 dilim ekmek
15.20_ 1 elma 1 mandalin
18.00 aksam ne yicem bilemiyorum
kızlar günaydın
herkese hayırlı cumalar dilerim
buda dünkü menüm
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 4 zeytin
* 2 yeşil biber
* 20 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 yumurta
Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 dilim ekmek
* 1 kaşık bulgur pilavı
* 1 porsiyon tas kebap
* 1 kase cacık
Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 muz
* 1 elma
Akşam (saat 19:30)
* 200 gram buğday çorbası
* yoğurtlu karnabahar, brokoli,havuç haşlaması
Son Öğün (saat 21:00)
* 1 kivi
*2 ceviz
Akşam poşete koymuştum domates salatalık kaşar peyniri siyah zeytin bir tutam maydanoz 1 dilim tam buğday ekmeği de yiyince çok doydum 8 buçuk gibi yedim öğlede yemesem olursabah kahvaltı yapmaya alışkın olmayınca zor olur canım,akşamdan kendine kahvaltılık hazırlasan işyerinde yiyemez misin?
öğlen menün yine tavukçorbası ve sotesi bugünkü sote nasıldı?
bu yemeğe kaç lira ödüyosun?
süpersinAkşam poşete koymuştum domates salatalık kaşar peyniri siyah zeytin bir tutam maydanoz 1 dilim tam buğday ekmeği de yiyince çok doydum 8 buçuk gibi yedim öğlede yemesem olur
Akşamın güzel olmuş ben de mercimek çorbası ve brokoli salatası yedim akşam sonra da bir hurmabuda dünkü menüm
* domates/salatalık
* 4 zeytin
* 2 yeşil biber
* 20 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 yumurta
Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 dilim ekmek
* 1 kaşık bulgur pilavı
* 1 porsiyon tas kebap
* 1 kase cacık
Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 muz
* 1 elma
Akşam (saat 19:30)
* 200 gram buğday çorbası
* yoğurtlu karnabahar, brokoli,havuç haşlaması
Son Öğün (saat 21:00)
* 1 kivi
*2 ceviz
Kaşar peyniri acaip tok tutuyor 50 gram fazla geliyor ama azaltmam lazımsüpersin
seninkide gayet güzel olmuş, afiyet olsunAkşamın güzel olmuş ben de mercimek çorbası ve brokoli salatası yedim akşam sonra da bir hurma
evet kaşar hem faydalı değil hemde gereksiz miktarda yağlıKaşar peyniri acaip tok tutuyor 50 gram fazla geliyor ama azaltmam lazım
Hasta olmasın da yoğunluk iyidir çalışmak insanı zinde tutuyorbu aradataydin yok uzun zamandır
canım nasılsın? yoğunsun yine demi,kolay gelsin sana,yoğunlukta sabahları poğaçaları götürmüyon demi
kızlar bugünkü menüm
* domates/salatalık
* 5 zeytin
* 25 gram beyaz peynir
* maydanoz/roka
Öğlen (saat 11:50)
* 300 gram keşkek çorbası (evden kendim getirdim,çünkü işyerinde diğer yemekler makarna ve tatlıydı)
* karnabahar yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?