♥haftalık kilo verme yarışması♥

kolay gelsin sana
sabahın klasik ama güzel
bulgur faydalı zaten yemen iyi olmuş ama menüde yine tavuk var

Him bir porsiyon cok diyosunuz ikinizde tamam azaltayim insa.bu arada aksam ayranli corba ve turplu havuc salatasi yedim dun aksam

9.00 _ simit cay (kahvalti yapmaya zamanim olmadi)
11.00_2 adet kuru kayisi

13.15_1 porsiyon eksili kofte
1 porsiyon makarna
1 tane tulumba
1 dilim ekmek

15.20_ kuru dut erik 3 5 tane
Eve ulasinca insa ne yiyecegimi yazarim canlar

6 da kalktim kahvaltimi yaptim ise gidiyorum sizden firca yiyecegimi bildigim icin simit falan almayayim bugun dedim

Günaydın canım
Çorba içerek iyi yapmış sın başka birşey yemedin demi
Simitte yeme bosver, bidaha kendine kahvaltı koy işyerinde ye daha iyi olur
İyi dersler
Is yerinde oyle kahvalti yapamam herhalde ya domates zeytin peynir alip gelemem

Aksam cay icerken 2 3 tane cips yedim esim normalde cok nadir alir uzun zamandir yemedim ya
Tamam hazirim hepiniz dovebilirsiniz sbeden okursa yapacagi

Him bir porsiyon cok diyosunuz ikinizde tamam azaltayim insa.bu arada aksam ayranli corba ve turplu havuc salatasi yedim dun aksam

Aksam cay icerken 2 3 tane cips yedim esim normalde cok nadir alir uzun zamandir yemedim ya
Tamam hazirim hepiniz dovebilirsiniz sbeden okursa yapacagi

Canım porsiyonundan geçtim hiç yememen lazım biz söyledik ama sen gene makarna yemişsin 1 porsiyon sence bu diyet liste mi menüne baktığında sağlıklı bir yiyecek görebildin mi ? Kaç kiloydun kaç kilo vermek istiyorsun üzgünüm ama bu şekilde kilo vermez hatta bozduğunda fazlasını alırsınZayıflamak istiyorsan bu acı gerçekleri yüzüne çarpmalıyım silkelen kuzumBenimde spor yapmam lazım yoksa eski halime döneceğim kendime bunu itiraf ettim

Son düzenleme:
Tamam canım dikkat edicem cok haklısın sozum yok zaten kızacagınızı biliyodum.menulerimi yazmaya devam etcem

Eeweettt bugun yediklerim

6.30_ 1 adet haslanmis yumurta
4 siyah zeytin
1 kucuk dilim peynir
avuc ici buyuklugunde yufka ekmek
11.00_2 adet kuru kayisi

13.00_1 porsiyon etli bezelye yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

16.00_ 1 elma 1 mandalin
17.00_ 4 tane altinbasak lifli biskvi
Aksam daha yiyemedim eve ulasinca artik az kaldi

Ben de 53.8 54.0 arasında gidip geliyorum bakalım yarın ne olacak.. Gayet mutlu ve motiveyim aynada zayıf bir kız görüyorum bakalım 50 kiloyu gördüğümde ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…