herkese günaydın, pazartesi günkü menüm
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* 30 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon nohut temeği
* 2 kaşık pirinç pilavı
* kayısı kompostosunun tanlerinden 4 tane
Ara Öğün (saat 15:50)
* 1 mandalina
* yarım elma
Akşam (saat 19:00)
* 150 gram ezogelin çorbası
* 150 kuru fasulye
* 1 su bardağı ayran
* biraz turşu
Son Öğün (saat 21:00)
* 2 kivi
afiyet olsun menün gayet güzel ama o sütlaç kilo vermeni engelliyo biliyosunAfiyet olsun canım ben öğlen sende akşam yemişsin kuru fasulyeyiBende akşam etli patates yemeği yaptım cacıkla onu yedim sonrada dayanamadım fırın sütlaç yedim o kadar
afiyet olsun menün gayet güzel ama o sütlaç kilo vermeni engelliyo biliyosun
benim bugün bitek çorbam kaldı, başka yemeğim yokhamsi mi yapsam ki yine ayyy her akşam her akşam ne zor şey bu yemek işi
oo gezenti oldun kız iyice, gez gez ilerde ararsın bu günleriniSabahta kahvaltı yapamadım evde erken geldi abi simit almış yedim simitbizim yemek var dünden sonrada arkadaşlarımızın yanına gideceğiz sanırım yarında bir arkadaşımızın çocuğunu evini görmeye gideceğiz çaya geliriz dedik bakalım bu hafta da böyle geçiyor Hamsi yap kuzum bizim havalar kötü ya balıkçımız gelmiyor kaç gündür yoksa dün akşam alacaktım annemleri çağıracaktım
Ararım gibi geliyor bana da kuzu ne yapayım bir zamanlar düğünler bitmiyordu şimdi de bebek görmeler bitmiyor daha bir tane var eşimin iş arkadaşının gidip göreceğiz göremedik ne zamandıroo gezenti oldun kız iyice, gez gez ilerde ararsın bu günlerini
görün görün,böyle şeyler güzeldirArarım gibi geliyor bana da kuzu ne yapayım bir zamanlar düğünler bitmiyordu şimdi de bebek görmeler bitmiyor daha bir tane var eşimin iş arkadaşının gidip göreceğiz göremedik ne zamandır
İş bitmiyor ki onun dışında bana zaman kalacak inşallah Aöf sınavım ve spor içingörün görün,böyle şeyler güzeldir,kışın başka türlü vakit geçmiyor yoksa,gerçi düzenli spora vakit kalmıyor böylede ama olsun kalan zamanlardada spor yaparız tabi o günlerdede gelen olmazsa ve yorgun olmazsak
Afiyet olsun canım yine ideal devam ediyorsunbugünkü menüm
Sabah (saat 07:45)
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* 1 yumurta
* 2 dilim ekmek
* bide ekmeğin üzerine 2-3 çatal labne peynir sürdüm
Öğlen (saat 11:50)
* et sote
* salata
* 1 dilim ekmek
evet ideal ama doyadım nedense yani çok aç değilim ama acıkacak gibi bir midem varAfiyet olsun canım yine ideal devam ediyorsunBende gidip yemeğimi yiyeyim bari
Az olmuş gibi evet Begüş ne çektik beevet ideal ama doyadım nedense yani çok aç değilim ama acıkacak gibi bir midem var
sorma yaa ne çektik beee,ben alışkınımda sende bana benzedin ona üzülüyorumAz olmuş gibi evet Begüş ne çektik be
Benim bugün ki menüm sağlamsorma yaa ne çektik beee,ben alışkınımda sende bana benzedin ona üzülüyorum
Amin canimMerhaba kızlar milletçe başımız sağolsun.. Umarım buna yapanlar hakettikleri bulurlar... ALLAH Sabir versin şehitlerimizin ailelerine de insAllah..
sbeden kilo bildirimimide yapıyım 63.9
Benim bugün ki menüm sağlam
Sabah; 09:00 - 1 ad.simit + 1 kupa şekersiz çay - 278 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase mercimek çorbası + 3 ad.izmir köfte + 1 porsiyon bulgur pilavı - 553 kalori (bu fatsecret çok mu kalori yazıyor anlamadım ama neyse karnım tok)
Simit amorti oldu neyse uzun zamandır yemiyordum çayla iyi gittioo baya sağlam olmuş gerçekten,afiyet olsun
öğlen bizdede bulgur vardı ama kokusundan belli aşırı baharatlıydı yemedim bende
benimde aklım midemde ne yesem diye beynime sinyal yolluyo yaa
:) gözün aydin canim sevindim senin adinaMerhaba arkadaşlar. Sınavlara hazırlanıyorum bu aralar giremiyorummm umarım gidiyodur kilocuklarrsbeden kilom 69.2 bu haftaa artık 60 lar grubundayımmm holleyyy Ayrıca hafta birincisi olabilirim galibaa bu hafta bayağı kilo verdimmm
bugünlerde midem iyi değil,sabahları yine ağzımdan kan gelmeye başladı,sanırım yemek borumdaki yara azdı yineSimit amorti oldu neyse uzun zamandır yemiyordum çayla iyi gittiAkşama nasipse etli patatesim var yarım porsiyon yarım kase de cacık içeceğim daha da bir şey yemem az boğazımı tutayım Beynine sende kahve sinyali yolla belki keser sade soda da işe yarıyor
Aa çok geçmiş olsun kuzum bu denli bilmiyordum bence doktora gitmelisin Allah korusunbugünlerde midem iyi değil,sabahları yine ağzımdan kan gelmeye başladı,sanırım yemek borumdaki yara azdı yine
o yüzden,çay,kahve,soda yani asitli şeyler içmek istemiyorum,gerçi dün dayanamadım akşam azcık turşu yedim ama daha yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?