♥haftalık kilo verme yarışması♥

herkese günaydın, pazartesi günkü menüm

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* 30 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı pekmez

Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon nohut temeği
* 2 kaşık pirinç pilavı
* kayısı kompostosunun tanlerinden 4 tane

Ara Öğün (saat 15:50)
* 1 mandalina
* yarım elma

Akşam (saat 19:00)
* 150 gram ezogelin çorbası
* 150 kuru fasulye
* 1 su bardağı ayran
* biraz turşu

Son Öğün (saat 21:00)
* 2 kivi

Afiyet olsun canım ben öğlen sende akşam yemişsin kuru fasulyeyiBende akşam etli patates yemeği yaptım cacıkla onu yedim sonrada dayanamadım fırın sütlaç yedim o kadar

Afiyet olsun canım ben öğlen sende akşam yemişsin kuru fasulyeyiBende akşam etli patates yemeği yaptım cacıkla onu yedim sonrada dayanamadım fırın sütlaç yedim o kadar
afiyet olsun menün gayet güzel ama o sütlaç kilo vermeni engelliyo biliyosun
benim bugün bitek çorbam kaldı, başka yemeğim yokhamsi mi yapsam ki yineayyy her akşam her akşam ne zor şey bu yemek işi

afiyet olsun menün gayet güzel ama o sütlaç kilo vermeni engelliyo biliyosun
benim bugün bitek çorbam kaldı, başka yemeğim yokhamsi mi yapsam ki yineayyy her akşam her akşam ne zor şey bu yemek işi

Sabahta kahvaltı yapamadım evde erken geldi abi simit almış yedim simit bizim yemek var dünden sonrada arkadaşlarımızın yanına gideceğiz sanırım yarında bir arkadaşımızın çocuğunu evini görmeye gideceğiz çaya geliriz dedik bakalım bu hafta da böyle geçiyor Hamsi yap kuzum bizim havalar kötü ya balıkçımız gelmiyor kaç gündür yoksa dün akşam alacaktım annemleri çağıracaktım

oo gezenti oldun kız iyice, gez gez ilerde ararsın bu günlerini

Ararım gibi geliyor bana da kuzu ne yapayım bir zamanlar düğünler bitmiyordu şimdi de bebek görmeler bitmiyor daha bir tane var eşimin iş arkadaşının gidip göreceğiz göremedik ne zamandır
görün görün,böyle şeyler güzeldir,kışın başka türlü vakit geçmiyor yoksa,gerçi düzenli spora vakit kalmıyor böylede ama olsun kalan zamanlardada spor yaparız tabi o günlerdede gelen olmazsa ve yorgun olmazsak

İş bitmiyor ki onun dışında bana zaman kalacak inşallah Aöf sınavım ve spor için Haftaya da kuzenim gelecek şehir dışından biraz yoğun olacağız gibi gibi sonraki hafta yıl başı bir yerden acaba gençler bir arada bizde mi toplansak diyorum sonra vazgeçiyorum

bugünkü menüm

* 3 zeytin
* 3 ceviz
* 1 yumurta
* 2 dilim ekmek
* bide ekmeğin üzerine 2-3 çatal labne peynir sürdüm

Öğlen (saat 11:50)
* et sote
* salata
* 1 dilim ekmek

bugünkü menüm

* 3 zeytin
* 3 ceviz
* 1 yumurta
* 2 dilim ekmek
* bide ekmeğin üzerine 2-3 çatal labne peynir sürdüm

Öğlen (saat 11:50)
* et sote
* salata
* 1 dilim ekmek
Afiyet olsun canım yine ideal devam ediyorsunBende gidip yemeğimi yiyeyim bari

sorma yaa ne çektik beee,ben alışkınımda sende bana benzedin ona üzülüyorum
Benim bugün ki menüm sağlam

Sabah; 09:00 - 1 ad.simit + 1 kupa şekersiz çay - 278 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase mercimek çorbası + 3 ad.izmir köfte + 1 porsiyon bulgur pilavı - 553 kalori (bu fatsecret çok mu kalori yazıyor anlamadım ama neyse karnım tok)

oo baya sağlam olmuş gerçekten,afiyet olsun
öğlen bizdede bulgur vardı ama kokusundan belli aşırı baharatlıydı yemedim bende
benimde aklım midemde ne yesem diye beynime sinyal yolluyo yaa

oo baya sağlam olmuş gerçekten,afiyet olsun
öğlen bizdede bulgur vardı ama kokusundan belli aşırı baharatlıydı yemedim bende
benimde aklım midemde ne yesem diye beynime sinyal yolluyo yaa
Simit amorti oldu neyse uzun zamandır yemiyordum çayla iyi gitti Akşama nasipse etli patatesim var yarım porsiyon yarım kase de cacık içeceğim daha da bir şey yemem az boğazımı tutayımBeynine sende kahve sinyali yolla belki keser sade soda da işe yarıyor

:) gözün aydin canim sevindim senin adina

bugünlerde midem iyi değil,sabahları yine ağzımdan kan gelmeye başladı,sanırım yemek borumdaki yara azdı yine
o yüzden,çay,kahve,soda yani asitli şeyler içmek istemiyorum,gerçi dün dayanamadım akşam azcık turşu yedim ama daha yemem

Aa çok geçmiş olsun kuzum bu denli bilmiyordum bence doktora gitmelisin Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…