ben de iki kilo aldım 3,5 ayda. bulantı yüzünden karbonhidrat ağırlıklı beslenmek zorunda kalıyorum. resmen vejeteryan oldumcanım hoşgeldin,nasılsın?nasıl gidiyor?
benim kilom aynı son 4 kaldı takıldım,gitmiyor
Çok sevindim canım maşallah paşalara Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsiniyiyim canım nolsun bulantılar falan uğraşıyoruz. ikiz paşalar geliyor teyzesi inşallah
aaaa ikiz mi?iyiyim canım nolsun bulantılar falan uğraşıyoruz. ikiz paşalar geliyor teyzesi inşallah
Ben sanirim bildim
O zaman sana şunu soriyim ankaraya gelebildiniz mi
Dogru hatirladim mi kiz kitaramisin sen
Canım hoşgeldin nasılsın ozlettin kendini
Ne var ne yok napiyosun,kizin okula basladimi krestemi hala
Hesabin neden kapatıldı?
Canım hakkınızda hayırlısı, inşallah bu sene gidersiniz ankaraya
buranın kurallarını hiç bilmiyorum yanlışlıkla birşey yaparsam benimde keserler hesabımıteşekkürler ben de özledim. böyle eksiklik hissediyorsun. çok alışmıştım sizlere. ama sonrasında soğudum biraz da kilo alınca boşverdim. ama tekrar başladım
açtığım konulardan birinin mesaj içeriğini sildiğim için kapatıldı. ben de uğraşmadım sonra.
kızım kreşte hala. 2.senesi. seneye anaokuluna gidecek inşaAllah. hayırlısı yani 2 yıldır gidecez umuduyla avuttuk kendimizi. kısmet artık .
siz de ne var yok azalmış gibisiniz. ama sen, nehir sbeden çok azimli çıktınız tebrik ederim hala devam
buranın kurallarını hiç bilmiyorum yanlışlıkla birşey yaparsam benimde keserler hesabımı
azaldık tabi,herkeşler gittiama unutulmadı gelen hatırlanıyor tabikide
sorma pek azimli çıktık ama mecburuz çünkü kilo veremiyoruz kız,takıldık hepimiz
sende başladın demek,öğlenleri yürüyomusun yine,gerçi havalar çok soğuk
pazartesi kilonu,boyunu,hedefini bildirirsin yine sbeden e,hadi hayırlı olsun,bu sefer olsun inşallah
bu arada deniz burda vee bomba deniz 2.ye hamilemiraycan84 oldu nikide
ayyyy inanmıyorum denizz çok sevindimmm. aslında benimki de o sebepten, yağmur yazdan beri kardeş kardeş diyor. iyi dedik yapalım, ama sevgili kocam bu kiloylaunut sen bunu dedi. 60 ı görmeden olmaz dedi.
tabii şu an ki kilom had safhada. haklı da yani son 6 aydır çok stresliyim iş ile alakalı. adaptasyon sıfır. depresyon modumdaydım.
yürüyüşlere başlamıştık ama 1 haftadır çok soğuk kar don var. yürüyemedim. haftanın en az 3 günü yürümeye çalışıyorum.
şimdi diyetisyene gidiyorum. c.tesi ilk görüşmem vardı. güzellik merkezinin diyetisyeni. bana aslında kavitasyon önerdi.
araştırıyorum. eşim, tamam dedi ondan yana sıkıntı yok ama zararı var diyen de var çok memnun kaldım diyen de. çok kararsızım. haftaya kontrolüm var olumlu ya da olumsuz cevap vereceğim. bilemedim bir türlü
huhuuudemek sende bürütüs,hadi hayırlısı olsun
hımm senin acil zayıflaman lazım o vakit
ayy şu diyetisyenin menülerini bizle paylaşsana yada tüyoları varsa bizede söylesene, ne bilim takıldık gitmiyo bizdede
kavitasyonu bilmiyodum şimdi internetten baktım ama pek hoşuma gitmedi,ona vereceğin parayla evine eliptik bisiklet al,hergün 30 dakika sürsen sana daha faydalı,istediğin vakit sporunu yaparsın, hem doğumdan sonrada kullanırsın
evet canım 2017 ağustosa kadar vaktim var 8 ay gibi bir süre. bu arada kilom şu an 80,7.. diyetisyene gittiğimde 83.1 idim.
şu an verdiği liste sadece yağ oranımı düşürmek için yapıldı. yağ oranım % 41 çıktı% 20-28 arası olmalı dedi. su oranımda çok azmış 3,5 lt su verdi. ama o kadar zor ki içmek , 3 lt ancak içiyorum ama sürekli tuvaletteyim
tabii ki paylaşırım listeyi ne demek
şimdi ben de aradığım cevabı burada forumda buldum. zaten çok sıcak bakmamıştım okuduktan sonra da vazgeçtim yaptırmayacağım. bana teklif edilen 640 tl ücreti, 10 seans, her hafta ve 2 saat sürecekti. öncesi ve sonrasında bol su içilmeli ki, yağ parçalama işi idrarla atılsın ve spor yapıyorsanız ekstra yapmalısınız denmişti. şimdilik bana uymuyor bunlar. ben önce vereyim belki bahara doğru düşünürüm.
ayy yok düşünme boşver onun yerine spor aleti al inan daha faydalı,hem o kadar para vercen bide üstüne spor yap diyolar,oldu canım ben zaten spor yaparsam onlara ne gerek varki
kız sen çok kilo almışsın, bak burayı bırakırsan olacağı o,burdan gittiğinde 73 lerdeydin
canım yağ oranını düşürmek için nelere dikkat etmeliymişiz,benimde yağ oranım %28 yani maksimum değerde ben biraz daha düşürmek istiyorum
evet. spor aleti bana göre değil begüm. yapmam biliyorum. en sevdiğim yürüyüş. hem kafamı boşaltıyorum hem de temiz hava alıyorum. 640 tl benim 9 aylık diyetisyen param öyle düşünüyorum. evet 73 de bıraktım ve 10 kg aldım maalesef.
listem şu şekilde
sabah uyanınca 1 bardak ılık su
07:30-09:30 arası kahvaltı ( 4 tam ceviz, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim peynir koyun-ezine hariç, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta , 1 çb sade kefir, yeşillik.) kahvaltıdan hemen sonra 2 bardak su.
ara yok sadece 500 ml su öğlene kadar.
öğlen 12:30-14:00 arası ( 3 alternatif var çalıştığım için ona göre ayarladı. )
1. 8 yk sebze yemeği veya kurubaklagil- 1 su bardağı yoğurt
2. haşlanmış sebze, 1 yk zeytinyağı gezdirelecek, 1 sb yoğurt
3. salata + 2 dilim peynir veya 2 adet haşlanmış yumurta veya 80 gr light ton bbalığı veya 6 yk kurubaklagil + 1 su bardağı yoğurt
500 ml su içilecek yemekten hemen sonra
ara 15:00-15:30 200 ml süt
ara 16:00-17:00 15 adet çiğ fındık veya 10 adet çiğ badem veya 6 adet tam ceviz
500 ml su akşam yemeğine kadar.
akşam 18:00-19:30 3 adet köfte veya balık ( 100 gr ) ( tavuk yemediğim için ) veya 8 yk sebze veya kurubaklagil + salata 1 yk zeytinyağı ile
500 ml su içilecek yemekten hemen sonra
ara: 20:30-21:30 1 su bardağı kefir
yatana kadar da karışım verdi. 1 lt suya 1 parmak taze zencefil dilimle, 10 - 15 dal maydanoz ve yarım dilim limon koy 1 gün bekle ertesi gün iç .
şimdilik harfiyen uyguluyorum sıkıntı yok.
begum75 diyetisyenin en sevdiğim yönü, kadın light ürünlere karşı ( ton balığı hariç) zaten öldürselerde yemem. o ne ya hiç yemem daha iyi. süt kefir peynir yoğurt hep tam yağlı. en azından tadına varıyorum. yediğinden soğumuyor insaç
ligt sevmeyen diyetisyen candır,bırakma onu
liste biraz zor geldi açıkcası bana
ekmek sadece sabah var,öğlen ve akşam yok
öğlenle akşam arası benimde 2 ara öğünüm vardı bende o arada çookkk acıkıyorum hatta yemezsem tirtir titriyorum
meyva yok hiçneden?
bu liste ile 3 kilo gitti diyosun demek var bir sihirli yanı ama acıkmıyomusun hiç?öyle durumlarda napmak lazım?
ilk kontrole kadar çorba- meyve- pilav makarna yok dedi. 2 haftalık bu süreç çok önemli lütfen harfiyen uygulayın dedi ona göre analiz yapacağım dedi. ekmek 2 yıldır yemiyorum dedim. ama olmaz dedi 1 dilim bile olsa hiç farketmez beyaz kepek çavdar yemelisiniz dedi. meyve = yağ özellikle de akşam yenen. bahsetmişimdir hep karatay der ki akşam yenen meyve = yan simitler. direk yağa çeviriyormuş.
ilk 2 gün iyiydi. evde olunca saatler geçti. ama h .içi sabah 7.30 kahvaltı 13:00 öğle yemeği arası zorladı. su içtim hep. çay kahve içemedim midem bulanır diye. şimdilik tek alternatif var. o da akşam acıkırsam salatalık ya da marul ye dedi. ee ben mevsim dışı yemiyorum dedim o zaman marul dediüstelik sadece 1 kez yürüyebildim. belki yürüsem daha etkili olurdu. şu an için acıkma yaşamadım .salatayı büyük kasede yapıyorum zaten çenem ağrıyor yemekten yoruluyorum. tahminimce haftaya kontrolde listeyi değiştirecek.
vayyy çorbada yok demek,bu baya katı olmuş ama yaaneyse vardır bir bildiği
ben ara öğünümde meyva yiyiyodum bıraksam mıki o zaman yaaa
hadi bakalım,inşallah güzelce devam ettirirsin ve amacına ulaşırsın canım,listen değişince bizimle paylaşırmısın?
ben zaten öğlen çorba içemem dedim yani yemekhane var ama yemiyorum. kesinlikle önermiyorum, zaten toplu yemek yenilen yerlerde tüm çorbalara un konulduğu için çorba vermiyorum dedi. belki ilerde akşam yemeklerinde verebilir.
sen bilirsin istersen onun yerine badem ceviz ye ,değiştir ara öğününü birini.
inşaAllah bakalım. kadın da dedi zaten sürekli alıp vermekten deforme olmuş vücudunuz. her diyetiniz bir öncekine göre daha zor olur dedi ,kilo verme süreciniz de yavaşlar dedi. haklı da yani şu an çok zorlanıyorum.
tamam canım yeni listeyi paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?