♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam canım dikkat edicem cok haklısın sozum yok zaten kızacagınızı biliyodum.menulerimi yazmaya devam etcem

Akşam dengeli yemişsindir inşallah canım o yufka ekmek dediğin nedir yemezsen doymaz mısın akşamları ekmek yememeye çalış bu menünü beğendim

Hayırlı haftalar olsun oldukça bozuk moralle çalışmaya çalışıyorum Rabbim vatanımızı askerimizi polisimizi bizleri korusun hiç iyiye gitmiyoruz

Hayırlı haftalar olsun oldukça bozuk moralle çalışmaya çalışıyorum Rabbim vatanımızı askerimizi polisimizi bizleri korusun hiç iyiye gitmiyoruz
günaydın canım,sanada hayırlı haftalar
gerçektende nereye gidiyoruz ne olcak diye korkar olduk,kardeşimin eşide o maçtaydı hafta sonu, kurtulduğuna sevinirken bile insanın içi tuhaf oluyo ya gidenler.....
patlama o kadar yüksek mişki kardeşim ümraniyede oturuyo ve duymuş,sen mesafeleri daha iyi bilirsin az çok bende biliyorum ama o nasıl güçlü bir patlamaymışki ordan oraya duyulmuş düşün

Evet öyleymiş kuzum inanır mısın o akşam bizde kardeşimde şans eseri gitmedik eşim beklersen 10 dan sonra geçeriz Taksime sonra otobüsle döneriz dedi ben vazgeçtim kalabalık olur hem 3-4 saat bekleyemem dedim eve geri döndüm patlamanın olduğu yerden 2 hafta önce geçtik snapte görmüşsündür bir kaç km yürüdüm diye atmıştım Beşiktaş ilçesinden Taksime diye maçka parkından stadın önünden geçmiştik yani ölüm her an bulabilirdiKardeşimde oraya gezmeye gidecekti kuzenimle araba yok gitmeyelim diye vazgeçtiler İnsan neleri düşünüyor ne kadar acı maalesef bu yaşananlar mübarek gecede yandı aileler yandıkÜmraniye bildiğin karşısı yani ortada bir deniz var karşı yakadan duyuldu o kadar büyük ki patlama verilen sayılardan bile şüphe duyuyorum

Allah korumuş yani başka birşey değil,ne zamana kadar böyle yaşayacağız bilmem,Rabbim sonumuzu hayreylesin,ölümün bile hayırlısını nasip etsin
her patlamada verilen sayılardan şüpeleniyo insan değil mi?ya daha fazlayasa....

Şans eseri yaşıyoruz resmen Rabbim korusun Ben şüpheleniyorum günahlarını almak istemem ama komiser tanıdığım var o hiç aynı şeylerden bahsetmiyor patlama zamanları ayrıca konuşuyoruz da

Şans eseri yaşıyoruz resmen Rabbim korusun Ben şüpheleniyorum günahlarını almak istemem ama komiser tanıdığım var o hiç aynı şeylerden bahsetmiyor patlama zamanları ayrıca konuşuyoruz da
hadi yaaa
günahlarını almayı bende istemem ama insan acabada kalıyor açıkcası

Merhaba kızlar milletçe başımız sağolsun.. Umarım buna yapanlar hakettikleri bulurlar... ALLAH Sabir versin şehitlerimizin ailelerine de insAllah..

sbeden kilo bildirimimide yapıyım 63.9

Sabah; Yok
Ara; 1 kupa demlenmiş yeşil çay + 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 pors.bulgur pilavı + yarım pors.kuru fasulye - 498 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

sabah yok yine,tabi pazartesi pazartesi haftanın ilk günü anca kalkıp hazırlanılılıyo demi
öğlen menüne bayıldım,afiyet olsun

sabah yok yine,tabi pazartesi pazartesi haftanın ilk günü anca kalkıp hazırlanılılıyo demi
öğlen menüne bayıldım,afiyet olsun
Evet hiç hevesim yoktu niyeyse Dün akşamda abartmadım aslında ikeadayken isveç köfte yedim 12 tane minik boy yanında salata vardı ayran içtim falan evde mini gofret yedim sodaylaSen ne yedin kuzum

Evet hiç hevesim yoktu niyeyse Dün akşamda abartmadım aslında ikeadayken isveç köfte yedim 12 tane minik boy yanında salata vardı ayran içtim falan evde mini gofret yedim sodaylaSen ne yedin kuzum

ney dersen de haftanın ilk günü bi sersemlik oluyo,bende tatlı uykumdan uyandım şimdi esnemekten çenelerim ağrıdı,başımda bi ağrı gibi sersemlik gibi bişeyler var

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* 30 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı pekmez

Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon nohut yemeği
* 2 kaşık pirinç pilavı
* kayısı kompostosunun tanlerinden 4 tane

Maşallah sen ne güzel yiyorsun kuzum afiyet olsun bugün ikimizde bakliyat yemişiz

Merhaba arkadaşlar. Sınavlara hazırlanıyorum bu aralar giremiyorummm umarım gidiyodur kilocuklarr sbeden kilom 69.2 bu haftaa artık 60 lar grubundayımmm holleyyy Ayrıca hafta birincisi olabilirim galibaa bu hafta bayağı kilo verdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…