- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tamam canım dikkat edicem cok haklısın sozum yok zaten kızacagınızı biliyodum.menulerimi yazmaya devam etcem
Eeweettt bugun yediklerim
6.30_ 1 adet haslanmis yumurta
4 siyah zeytin
1 kucuk dilim peynir
avuc ici buyuklugunde yufka ekmek
11.00_2 adet kuru kayisi
13.00_1 porsiyon etli bezelye yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
16.00_ 1 elma 1 mandalin
17.00_ 4 tane altinbasak lifli biskvi
Aksam daha yiyemedim eve ulasinca artik az kaldi
günaydın canım,sanada hayırlı haftalarHayırlı haftalar olsun oldukça bozuk moralle çalışmaya çalışıyorum Rabbim vatanımızı askerimizi polisimizi bizleri korusun hiç iyiye gitmiyoruz
günaydın canım,sanada hayırlı haftalar
gerçektende nereye gidiyoruz ne olcak diye korkar olduk,kardeşimin eşide o maçtaydı hafta sonu, kurtulduğuna sevinirken bile insanın içi tuhaf oluyo ya gidenler.....
patlama o kadar yüksek mişki kardeşim ümraniyede oturuyo ve duymuş,sen mesafeleri daha iyi bilirsin az çok bende biliyorum ama o nasıl güçlü bir patlamaymışki ordan oraya duyulmuş düşün
Allah korumuş yani başka birşey değil,ne zamana kadar böyle yaşayacağız bilmem,Rabbim sonumuzu hayreylesin,ölümün bile hayırlısını nasip etsinEvet öyleymiş kuzum inanır mısın o akşam bizde kardeşimde şans eseri gitmedik eşim beklersen 10 dan sonra geçeriz Taksime sonra otobüsle döneriz dedi ben vazgeçtim kalabalık olur hem 3-4 saat bekleyemem dedim eve geri döndüm patlamanın olduğu yerden 2 hafta önce geçtik snapte görmüşsündür bir kaç km yürüdüm diye atmıştım Beşiktaş ilçesinden Taksime diye maçka parkından stadın önünden geçmiştik yani ölüm her an bulabilirdiKardeşimde oraya gezmeye gidecekti kuzenimle araba yok gitmeyelim diye vazgeçtiler İnsan neleri düşünüyor ne kadar acı maalesef bu yaşananlar mübarek gecede yandı aileler yandık Ümraniye bildiğin karşısı yani ortada bir deniz var karşı yakadan duyuldu o kadar büyük ki patlama verilen sayılardan bile şüphe duyuyorum
Allah korumuş yani başka birşey değil,ne zamana kadar böyle yaşayacağız bilmem,Rabbim sonumuzu hayreylesin,ölümün bile hayırlısını nasip etsin
her patlamada verilen sayılardan şüpeleniyo insan değil mi?ya daha fazlayasa....
hadi yaaaŞans eseri yaşıyoruz resmen Rabbim korusunBen şüpheleniyorum günahlarını almak istemem ama komiser tanıdığım var o hiç aynı şeylerden bahsetmiyor patlama zamanları ayrıca konuşuyoruz da
Bazı şeyler söylenmiyor bence halk daha fazla isyan etmesin diye milletin canı yanıyor sesi çıkmıyor kihadi yaaa
günahlarını almayı bende istemem ama insan acabada kalıyor açıkcası
sabah yok yine,tabi pazartesi pazartesi haftanın ilk günü anca kalkıp hazırlanılılıyo demiSabah; Yok
Ara; 1 kupa demlenmiş yeşil çay + 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 pors.bulgur pilavı + yarım pors.kuru fasulye - 498 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Evet hiç hevesim yoktu niyeysesabah yok yine,tabi pazartesi pazartesi haftanın ilk günü anca kalkıp hazırlanılılıyo demi
öğlen menüne bayıldım,afiyet olsun
Evet hiç hevesim yoktu niyeyseDün akşamda abartmadım aslında ikeadayken isveç köfte yedim 12 tane minik boy yanında salata vardı ayran içtim falan evde mini gofret yedim sodayla Sen ne yedin kuzum
Maşallah sen ne güzel yiyorsun kuzum afiyet olsun bugün ikimizde bakliyat yemişizney dersen de haftanın ilk günü bi sersemlik oluyo,bende tatlı uykumdan uyandım şimdi esnemekten çenelerim ağrıdı,başımda bi ağrı gibi sersemlik gibi bişeyler var
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* 30 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon nohut yemeği
* 2 kaşık pirinç pilavı
* kayısı kompostosunun tanlerinden 4 tane
ben güzel yerimMaşallah sen ne güzel yiyorsun kuzum afiyet olsun bugün ikimizde bakliyat yemişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?