♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ama tehlikeli degilmi tedavi ol bi mikrop kaparsa Allah korusun

Aa çok geçmiş olsun kuzum bu denli bilmiyordum bence doktora gitmelisin Allah korusun

Ama tehlikeli degilmi tedavi ol bi mikrop kaparsa Allah korusun

2 kere endoskopi oldum zaten,midemde reflü vardı,reflü asidi yemek boruma yara yapmış
bi ara çok iyidim ama zamanla stres bide yeme düzeni düzgün olayınca reflü başladı oda yine yarayı alevlendirdi sanırım
sabahları mide koruyucu almam lazımda sağlık ocağına gidip yazdırmya üşeniyorum

Sağlık bu üşenmek ne demek biz kendimize bakmazsak kimse bakmaz kuzum yapma etme yarın işe gelmeden git yazdır

Sağlık bu üşenmek ne demek biz kendimize bakmazsak kimse bakmaz kuzum yapma etme yarın işe gelmeden git yazdır
aslında şöyle
ilaç kullanma taraftarı değilim çünkü o zamanlar tedavi olurken çok kullandım
şimdi kendimi deniyorum,hani yediklerime dikkat ederek bunu nasıl önlerim diye
ama baş edemezsem yazdırırım

Dene tabi kuzum ben kanama falan deyince korktum

gece yatarken reflüden dolayı mide asidim yemek boruma kaçıyor,tabi yemek borusunun yapısı mide gibi olmadığından mide asidi oraya zarar veriyo ve gece boyunca o yara kanıyo,sabah kalkıncada ağzımdan kanla geliyo işte
ben bikaç gün daha deniyeyimde olmadı alırım ilaç

Öyle yap kuzum zor bir şey ya üzüldüm çok geçmiş olsun

selam kızlar bende emziriyorum 3aylık bebeğim var hamilelikte 9kilo aldım doğumdan sonra 2 kilo fazlam kaldı şuan 64 kiloyum 4 kilo daha verip 60 kiloya düşmek istiyorum ama emzirirken ne denli rejim yapabilirim bilmiyorum bende bugunden itibaren yediklerimi buraya yazıcam yorumlarınızı bekliyorum :)

bugun yediklerim
sabaj kalkınca 1 bardak su
1 haşlanmış yumurta 1dilim kaşar peyniri 2 çatal tulum peyniri dereotu 1 dilim ekmek rezene çayı

ara 1tane diyet büskivi -su

öğlen 1 küçük kase yğurt 1 kabak 1 biber dolması orta büyüklükte 1tane galete

ara 1 küçük kase puding ev yapımı 1 fincan rezene çayı su

akşam 4 küçük köfte 4 elma dilim patetes ve salata

ara meyve olabilir

Merhaba hosgeldin bebegin 3 aylik daha cok kucuk saglam beslenmen lazim sut yogurt falan cok tuketmen lazim aksam sabah erken yemen lazim tahin ve su cok guzel sut yapiyo.ben 6 aylikken basladim ek gida doneminde.

Sabah; 09:00 - 1 ad.simit + 1 kupa şekersiz çay - 278 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase mercimek çorbası + 3 ad.izmir köfte + 1 porsiyon bulgur pilavı - 553 kalori (bu fatsecret çok mu kalori yazıyor anlamadım ama neyse karnım tok)
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:30 - Yarım porsiyon etli patates yemeği + yarım kase cacık - 172 kalori

Toplam kalori: 1003

kızlar slm nasılsınız özledim sizleri bir merhaba diyeyim dedim. Yeni yıla girerken kilolar ne durumda :)

Sabah; 07:40 - Yarım muz - 53 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:40 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon tavuklu bezelye yemeği + yarım porsiyon bulgur pilavı - 306 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + yarım eti wanted bumba - 195 kalori

Akşama nasipse davetteyiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…