Ama tehlikeli degilmi tedavi ol bi mikrop kaparsa Allah korusunbugünlerde midem iyi değil,sabahları yine ağzımdan kan gelmeye başladı,sanırım yemek borumdaki yara azdı yine
o yüzden,çay,kahve,soda yani asitli şeyler içmek istemiyorum,gerçi dün dayanamadım akşam azcık turşu yedim ama daha yemem
Aa çok geçmiş olsun kuzum bu denli bilmiyordum bence doktora gitmelisin Allah korusun
Ama tehlikeli degilmi tedavi ol bi mikrop kaparsa Allah korusun
Teşşekür ederim diyet arkadaşım benim. Daha çok verelim inş hepimizz:) gözün aydin canim sevindim senin adina
Sağlık bu üşenmek ne demek biz kendimize bakmazsak kimse bakmaz kuzum yapma etme yarın işe gelmeden git yazdır2 kere endoskopi oldum zaten,midemde reflü vardı,reflü asidi yemek boruma yara yapmış
bi ara çok iyidim ama zamanla stres bide yeme düzeni düzgün olayınca reflü başladı oda yine yarayı alevlendirdi sanırım
sabahları mide koruyucu almam lazımda sağlık ocağına gidip yazdırmya üşeniyorum
aslında şöyleSağlık bu üşenmek ne demek biz kendimize bakmazsak kimse bakmaz kuzum yapma etme yarın işe gelmeden git yazdır
Dene tabi kuzum ben kanama falan deyince korktumaslında şöyle
ilaç kullanma taraftarı değilim çünkü o zamanlar tedavi olurken çok kullandım
şimdi kendimi deniyorum,hani yediklerime dikkat ederek bunu nasıl önlerim diye
ama baş edemezsem yazdırırım
Dene tabi kuzum ben kanama falan deyince korktum
Öyle yap kuzum zor bir şey ya üzüldüm çok geçmiş olsungece yatarken reflüden dolayı mide asidim yemek boruma kaçıyor,tabi yemek borusunun yapısı mide gibi olmadığından mide asidi oraya zarar veriyo ve gece boyunca o yara kanıyo,sabah kalkıncada ağzımdan kanla geliyo işte
ben bikaç gün daha deniyeyimde olmadı alırım ilaç
sağol canımÖyle yap kuzum zor bir şey ya üzüldüm çok geçmiş olsun
Canım borek yufkalari var ya ona benziyo ama ekmek bizde onu annnem memleketten saglikli undan yapip gonderiyoAkşam dengeli yemişsindir inşallah canım o yufka ekmek dediğin nedir yemezsen doymaz mısın akşamları ekmek yememeye çalış bu menünü beğendim
Merhaba hosgeldin bebegin 3 aylik daha cok kucuk saglam beslenmen lazim sut yogurt falan cok tuketmen lazim aksam sabah erken yemen lazim tahin ve su cok guzel sut yapiyo.ben 6 aylikken basladim ek gida doneminde.selam kızlar bende emziriyorum 3aylık bebeğim var hamilelikte 9kilo aldım doğumdan sonra 2 kilo fazlam kaldı şuan 64 kiloyum 4 kilo daha verip 60 kiloya düşmek istiyorum ama emzirirken ne denli rejim yapabilirim bilmiyorum bende bugunden itibaren yediklerimi buraya yazıcam yorumlarınızı bekliyorum :)
bugun yediklerim
sabaj kalkınca 1 bardak su
1 haşlanmış yumurta 1dilim kaşar peyniri 2 çatal tulum peyniri dereotu 1 dilim ekmek rezene çayı
ara 1tane diyet büskivi -su
öğlen 1 küçük kase yğurt 1 kabak 1 biber dolması orta büyüklükte 1tane galete
ara 1 küçük kase puding ev yapımı 1 fincan rezene çayı su
akşam 4 küçük köfte 4 elma dilim patetes ve salata
ara meyve olabilir
Anladım canım afiyet olsun tabi ki normale ekmeğe göre daha az zararlıdırCanım borek yufkalari var ya ona benziyo ama ekmek bizde onu annnem memleketten saglikli undan yapip gonderiyo
Canım hoşgeldin ikiz mi olacakkızlar slm nasılsınız özledim sizleri bir merhaba diyeyim dedim. Yeni yıla girerken kilolar ne durumda :)
canım hoşgeldin,nasılsın?nasıl gidiyor?kızlar slm nasılsınız özledim sizleri bir merhaba diyeyim dedim. Yeni yıla girerken kilolar ne durumda :)
iyiyim canım nolsun bulantılar falan uğraşıyoruz. ikiz paşalar geliyor teyzesi inşallahCanım hoşgeldin ikiz mi olacakİyiyiz biz sen nasılsın asıl özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?