♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet ben de takip ediyorum çok üzücü. Savaşın ortasında kalan çocuklar. hele dün bir video izledim. yutkunamadım. ekmeğimiz yok evimiz yok hepsi yok oldu napıcaz diyip ağlıyordu çocuk
teşekkür ederim.

Dün ki menüm

Sabah; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:40 - 1 kase yoğurt çorbası + 3 ad.izmir köfte + yarım pors.bulgur pilavı - 437 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:15 - 3 yumurtadan soğanlı omlet + 2 ince dilim beyaz ekmek + 1 ad.siyah zeytin + 3 minik turşu + 2 çatal patates kızartması - 539 kalori

Toplam kalori: 978

afiyet olsun canım
menün genel olarak güzel,hele 3 yumurtalı omlet ama ben akşam yemeğinde böyle şeyler yiyince acıkıyorum
bu arada 1 tane zeytin gördüm ben orda
bu akşam yemeğim yok ne yapsam ki

afiyet olsun canım
menün genel olarak güzel,hele 3 yumurtalı omlet ama ben akşam yemeğinde böyle şeyler yiyince acıkıyorum
bu arada 1 tane zeytin gördüm ben orda
bu akşam yemeğim yok ne yapsam ki

Bende yemeyeli çok oldu çok severim tek başına yedim vallahi eşim çok sevmez ben salçalı yumurtayı da severimEvet zeytinde atıverdim ağzımaBalık yoktu balık yapacaktım bu akşam yaparım belki varsa tabi hava yağmurlu

Geçmiş olsun canım inşallah gelir de rahatlatır bende kaç gündür belirti yaşıyorum ama gelen yok

yumurtaya son 2 haftada gelen zam sonrası eşim azaltmaya başladı. bir yumurtamız vardı onu da mı yemeyelim diye isyanlarda kızımla biz 1 ercik yiyoruz tutumluyuz.

yumurtaya son 2 haftada gelen zam sonrası eşim azaltmaya başladı. bir yumurtamız vardı onu da mı yemeyelim diye isyanlarda kızımla biz 1 ercik yiyoruz tutumluyuz.

ayy haklısın ama bizimde dün işyerindeki yemekte kıymalı yumurta vardı,ama yumurtalarını kırmamışlar,sadece soğanlı biberli kıyma geldi
1 kilo yumurta 18 küsür olmuş
çaya yağa şekere herşeye zam gelcek diyorlar,geçen gün biraz alışveriş yaptım,haberiniz olsun kızlar ihtiyacınız var ve alacaksanız 1tanede yedek alın derim

hakikaten ya dolar uçunca yem fiyatları artmış tavukçuklar napsın yemin fiyatı artınca pahalı yumurtluyorlarmış

en son yağ aldık akhisardan geliyorlar 5 lt taş baskı 110 tl, 5 lt sızma zeytinyağı 80 tl idi. neyse dedim 1 yk kullanıyorum uzun süre gider dedim. şeker kullanmadığımız için sıkıntı yok ama çayı stoklamalıyız içiyoruz çünkü.

Bende almadım ne zamandır evdekileri değerlendirdim bakalım alacağım yeniden çok mu zam geldi sabahları da kahvaltıyı bıraktım artık

Sabah; 10:30 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Ara; 11;00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 400 gr mezgit tava + yarım dilim ekmek - 545 kalori

ooo balık yenmiş,müdür yok sanırım
afiyet olsun,benimde akşama yemeğim yok taze balık bulursam yaparım bende

Var ama onlar arkadaşla başka yemek yedik biz abiyle balık söyledikBende akşama bulursam yine alacağım meydanda yoksa basit bir şey yemem gerek günü zehir etmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…