günaydın canım,sanada hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar herkese
Canim halepteki haberleri takip ediyorum surekli kaç gundur dengelerim bozuldu değişik bi Psikolojiye girdim buraya girmeyi bile unutyrm. ekleyecem arkadasi. gerci bildirim yapanda olmadi pek ama son kisi kalana kadar ben burdayim. hatta kimse olmasa bile buradayim. gelen herkesi direk kabul et bu topik hepimzn
Günaydın hayırlı cumalar herkese
günaydın canım,sanada hayırlı cumalar
günaydın canım,sanada hayırlı cumalar
günaydın hayırlı cumalar kızlar.
Nasılsınız çıtırlar
Başlamak başarmanın yarısıdırçıtır adayları diyelimçok şükür iyiyim. sen nasılsın
Dün ki menüm
Sabah; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:40 - 1 kase yoğurt çorbası + 3 ad.izmir köfte + yarım pors.bulgur pilavı - 437 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:15 - 3 yumurtadan soğanlı omlet + 2 ince dilim beyaz ekmek + 1 ad.siyah zeytin + 3 minik turşu + 2 çatal patates kızartması - 539 kalori
Toplam kalori: 978
sabah öyle derin uyuyomuşumkiNasılsınız çıtırlar
afiyet olsun canım
menün genel olarak güzel,hele 3 yumurtalı omletama ben akşam yemeğinde böyle şeyler yiyince acıkıyorum
bu arada 1 tane zeytin gördüm ben orda
bu akşam yemeğim yok ne yapsam ki
sabah öyle derin uyuyomuşumkibiranda noluyozz yaaa diye alarma uyandım
belim çok ağrıyor,10 gün önceden başladı bu ağrılar ama halam halaa gelmedi
ben yarında çalışıyorum
haftaya çok yoğun işlerim var sanırım perte çıkarım
Bende yemeyeli çok oldu çok severim tek başına yedim vallahi eşim çok sevmez ben salçalı yumurtayı da severimEvet zeytinde atıverdim ağzıma Balık yoktu balık yapacaktım bu akşam yaparım belki varsa tabi hava yağmurlu
Geçmiş olsun canım inşallah gelir de rahatlatır bende kaç gündür belirti yaşıyorum ama gelen yok
yumurtaya son 2 haftada gelen zam sonrası eşim azaltmaya başladı. bir yumurtamız vardı onu da mı yemeyelim diye isyanlardakızımla biz 1 ercik yiyoruz tutumluyuz.
ayy haklısın ama bizimde dün işyerindeki yemekte kıymalı yumurta vardı,ama yumurtalarını kırmamışlar,sadece soğanlı biberli kıyma geldi
1 kilo yumurta 18 küsür olmuş
çaya yağa şekere herşeye zam gelcek diyorlar,geçen gün biraz alışveriş yaptım,haberiniz olsun kızlar ihtiyacınız var ve alacaksanız 1tanede yedek alın derim
Bende almadım ne zamandır evdekileri değerlendirdim bakalım alacağım yeniden çok mu zam geldi sabahları da kahvaltıyı bıraktım artıkyumurtaya son 2 haftada gelen zam sonrası eşim azaltmaya başladı. bir yumurtamız vardı onu da mı yemeyelim diye isyanlardakızımla biz 1 ercik yiyoruz tutumluyuz.
Bende almadım ne zamandır evdekileri değerlendirdim bakalım alacağım yeniden çok mu zam geldi sabahları da kahvaltıyı bıraktım artık
Bence de bizi anca zamlar paklarbu gidişle öğün sayımız azalacak
zorunlu zayıflarız
ooo balık yenmiş,müdür yok sanırımSabah; 10:30 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Ara; 11;00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 400 gr mezgit tava + yarım dilim ekmek - 545 kalori
ooo balık yenmiş,müdür yok sanırım
afiyet olsun,benimde akşama yemeğim yok taze balık bulursam yaparım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?