♥haftalık kilo verme yarışması♥

uff ne zor iş bu diyet işi yaaa, gerçekten emek sabır istiyor
neyse burda yine birbirimizi gazlarız ve birlikte başarırız

evet kesinlikle. ve bunu sürekli yapmak en zoru. artık kaçarım yok, eşim bu son olsun artık dedi. 2006 dan beri al ver, yapa yapa bu hale geldim. bu 4.diyetisyenim, aralarda da kendim yaptım ama hep diyetisyenle daha düzenli verdim. sbeden yok sanırım şu an, eğer beni kabul ederse tekrar başarmaya hazırım.

benden bahsettik. sen nasılsın, iş güç ne alemde? oğlun ne yapıyor.

evet yaa alıp alıp vermekten vücuttaki dengede bozuluyor ve her defasında daha fazla kiloya çıkılıyor
hadi bakalım bu sefer olacak inşallah

sbeden de eskisi gibi gelmiyor bence kabul eder,sıkıntı olmaz
bizde nehirnil111 nehircimle bekçilik yapıyoruz burdaarada miraycan84 da geliyor hakkını yemiyelim şimdi

ben inanki aynıyım,iş-ev git gel bi değişiklik yok,hala hedefime ulaşamdım bide
oğluşumda iyi okula gidip geliyor

Bende ulaşamadım

forum size emanet desene :) ee begüm hedefine 3 kg cuk kalmış ay benim öyle olsa ne isterim. yavaş verilen kilo en iyisi, geri alınmaz kendini öyle motive et. sağlıklı olalım da gerisi olur.

Bende ulaşamadım

sen nasıl ulaşamadın, hedefine ulaşılanlardasın ama

6 aydır bu kilodayım kız,sıkıldım diyet modunda olmaktan
nehir ulaştı ama sonra aldı yine ama fazla değil 2-3 kilo fazlası var

Ulaştım tabi ama aylar önceydi o şimdi bir kaç kilo geri aldım gerçi ulaşmam bile bir şey tabi

Akşam yaptığın karışımdan yapmayı planlıyorum ertesi gün sabah mı akşam mı içiyorsun yoksa gün içerisine mi bölüyorsun eminim ödem atıcıdır

Nasıl hatırladın kız Daha yarım saat oldu içeli gel

ee o kadar sohbet ettik unutmadım :) hatta senin bir de trileçe yapan kız kardeşin vardı, yapıyor mu hala

Akşam yaptığın karışımdan yapmayı planlıyorum ertesi gün sabah mı akşam mı içiyorsun yoksa gün içerisine mi bölüyorsun eminim ödem atıcıdır

zencefil yağ yakıcı ve ödem attırıcı. akşam yemekten sonra yatana kadar iç dedi ama süre az yani erken yattığım için ben eve gider gitmez 6 gibi başlıyorum içmeye ancak zaten bitiyor.

zencefille ilgili sitede diyor ki ; Vücutta biriken yağların yakılmasını sağlayarak kısa sürede kalıcı bir şekilde kilo verebilmenizi sağlar. Vücuttan ödemin atılmasını sağlar. Ayrıca içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde oldukça besleyici bir besindir. Bu nedenle diyet esnasında ve spor yaptıktan sonra kendinizi halsiz ve yorgun hissetmenizi engeller.

bende tozu var,burda yaşını bulabilmem birz zor,tozunu nasıl kullanabilirim
bak trileçe dedin, regl im yaklaşıyor cınım çiktii

bende tozu var,burda yaşını bulabilmem birz zor,tozunu nasıl kullanabilirim
bak trileçe dedin, regl im yaklaşıyor cınım çiktii

bilemiyorum canım bildiğim öksürük için toz zencefil bal karışımı yapılır. ben de marketten buldum az bişey aldım.
çekmesin canın, bitter ye en iyisi

Evet güzel yapıyor Benimde tiramisum meşhur

Harikaymış aktardan yeşil çay alacaktım onuda alayım bari

Evet güzel yapıyor Benimde tiramisum meşhur

Harikaymış aktardan yeşil çay alacaktım onuda alayım bari

dene bakalım. zencefil her derde deva gibi ama sağlık sorunları olanlar kullanmasın diyorlar. ay ben de yeşil çay içiyorum. demleme mi yapıyorsun sallama mı?

Zencefil, midede oluşan rahatsızlıkların giderilmesinde oldukça fayda sağlamaktadır. Bağırsaklarda oluşan gazın giderilmesini sağlar, midenin yatışmasını sağlar, kan dolaşımı hızını arttırır ve kanın tüm vücutta dolaşmasını sağlar, bedenin ısınmasını sağlar ve vücudun kötü olan toksinlerinin atılmasını sağlar,

zencefil tozunun gargara yapılması ile kullanımı ağız kokularının ve ağızda oluşan yaraların giderilmesini sağlar, kaslarda oluşan incinmeler de haricen masaj yapılarak kullanılmaktadır.

Zencefil
karbonhidrat açısından, bitkisel yağ açısından, A vitamini ve C vitamini açısından oldukça zengindir. Bu bitki içeriğinde kalsiyum, demir, fosfor, magnezyum gibi maddeleri barındırır. Zencefil kullanımında iştah açıcı olan bir durum oluşturur, kişilerin zayıflamasına yardımcı olur ve bu bitkinin kullanımında belli türden hastalıkların giderilmesi sağlanmaktadır. Genelliklede mide rahatsızlıklarına oldukça iyi gelmektedir.

Zencefil kullanımı ise bir yemek kaşığı toz zencefilin bir su bardağı suya eklenmesi ile bir kaba alınarak normal ateşte kaynayıncaya kadar ısıtılır ve kaynama aşamasına ulaşan zencefil kısık ateşte de 5 dakika kadar kaynatıldıktan sonra tüketilebilir. Bu bitki sağlık açısından oldukça faydalı olmaktadır ve aktarlarda, baharatçılarda rahatlıkla bulunabilir.

Uzmanların tavsiyesi aşırı dozda zencefil tüketilmemelidir. Eğer tüketilirse görülebilecek yan etkiler şunlardır;
  • Zencefilin keskin kokusu nedeniyle aşırı dozda alınması halinde mide ekşimelerine ve tahrişlerine neden olabilir.
  • Fazla kullanılması halinde ritim bozuklukları, deri döküntüsü ve depresif etki de yapabilir.
  • Zencefil safra salgısının artmasına neden olur ve safra rahatsızlığı olan kişiler doktor kontrolü altında almalıdırlar.
  • Zencefilin kan sulandırma özelliği olduğundan dolayı cerrahi operasyon öncesi zencefil alımı durdurulmalıdır.

Canim halepteki haberleri takip ediyorum surekli kaç gundur dengelerim bozuldu değişik bi Psikolojiye girdim buraya girmeyi bile unutyrm. ekleyecem arkadasi. gerci bildirim yapanda olmadi pek ama son kisi kalana kadar ben burdayim. hatta kimse olmasa bile buradayim. gelen herkesi direk kabul et bu topik hepimzn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…