- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
uff ne zor iş bu diyet işi yaaa, gerçekten emek sabır istiyor
neyse burda yine birbirimizi gazlarız ve birlikte başarırız
uff ne zor iş bu diyet işi yaaa, gerçekten emek sabır istiyor
neyse burda yine birbirimizi gazlarız ve birlikte başarırız
evet kesinlikle. ve bunu sürekli yapmak en zoru. artık kaçarım yok, eşim bu son olsun artık dedi. 2006 dan beri al ver, yapa yapa bu hale geldim. bu 4.diyetisyenim, aralarda da kendim yaptım ama hep diyetisyenle daha düzenli verdim.sbeden yok sanırım şu an, eğer beni kabul ederse tekrar başarmaya hazırım.
benden bahsettik. sen nasılsın, iş güç ne alemde? oğlun ne yapıyor.
Bende ulaşamadımevet yaa alıp alıp vermekten vücuttaki dengede bozuluyor ve her defasında daha fazla kiloya çıkılıyor
hadi bakalım bu sefer olacak inşallah
sbeden de eskisi gibi gelmiyor bence kabul eder,sıkıntı olmaz
bizdenehirnil111 nehircimle bekçilik yapıyoruz burda arada miraycan84 da geliyor hakkını yemiyelim şimdi
ben inanki aynıyım,iş-ev git gel bi değişiklik yok,hala hedefime ulaşamdım bide
oğluşumda iyi okula gidip geliyor
evet yaa alıp alıp vermekten vücuttaki dengede bozuluyor ve her defasında daha fazla kiloya çıkılıyor
bizdenehirnil111 nehircimle bekçilik yapıyoruz burda arada miraycan84 da geliyor hakkını yemiyelim şimdi
Bende ulaşamadım
6 aydır bu kilodayım kız,sıkıldım diyet modunda olmaktanforum size emanet desene :) ee begüm hedefine 3 kg cuk kalmış ay benim öyle olsa ne isterim. yavaş verilen kilo en iyisi, geri alınmaz kendini öyle motive et. sağlıklı olalım da gerisi olur.
sen nasıl ulaşamadın, hedefine ulaşılanlardasın ama
Ulaştım tabi ama aylar önceydi o şimdi bir kaç kilo geri aldım gerçi ulaşmam bile bir şey tabiforum size emanet desene :) ee begüm hedefine 3 kg cuk kalmış ay benim öyle olsa ne isterim. yavaş verilen kilo en iyisi, geri alınmaz kendini öyle motive et. sağlıklı olalım da gerisi olur.
sen nasıl ulaşamadın, hedefine ulaşılanlardasın ama
Ulaştım tabi ama aylar önceydi o şimdi bir kaç kilo geri aldım gerçi ulaşmam bile bir şey tabi
Nasıl hatırladın kızkış ayında normal nehir, ister istemez ev haricinde spor yapma alanımız kısıtlanıyor. yine sade kahve içmeye devam mı
Akşam yaptığın karışımdan yapmayı planlıyorum ertesi gün sabah mı akşam mı içiyorsun yoksa gün içerisine mi bölüyorsun eminim ödem atıcıdırevet. spor aleti bana göre değil begüm. yapmam biliyorum. en sevdiğim yürüyüş. hem kafamı boşaltıyorum hem de temiz hava alıyorum. 640 tl benim 9 aylık diyetisyen param öyle düşünüyorum. evet 73 de bıraktım ve 10 kg aldım maalesef.
listem şu şekilde
sabah uyanınca 1 bardak ılık su
07:30-09:30 arası kahvaltı ( 4 tam ceviz, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim peynir koyun-ezine hariç, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta , 1 çb sade kefir, yeşillik.) kahvaltıdan hemen sonra 2 bardak su.
ara yok sadece 500 ml su öğlene kadar.
öğlen 12:30-14:00 arası ( 3 alternatif var çalıştığım için ona göre ayarladı. )
1. 8 yk sebze yemeği veya kurubaklagil- 1 su bardağı yoğurt
2. haşlanmış sebze, 1 yk zeytinyağı gezdirelecek, 1 sb yoğurt
3. salata + 2 dilim peynir veya 2 adet haşlanmış yumurta veya 80 gr light ton bbalığı veya 6 yk kurubaklagil + 1 su bardağı yoğurt
500 ml su içilecek yemekten hemen sonra
ara 15:00-15:30 200 ml süt
ara 16:00-17:00 15 adet çiğ fındık veya 10 adet çiğ badem veya 6 adet tam ceviz
500 ml su akşam yemeğine kadar.
akşam 18:00-19:30 3 adet köfte veya balık ( 100 gr ) ( tavuk yemediğim için ) veya 8 yk sebze veya kurubaklagil + salata 1 yk zeytinyağı ile
500 ml su içilecek yemekten hemen sonra
ara: 20:30-21:30 1 su bardağı kefir
yatana kadar da karışım verdi. 1 lt suya 1 parmak taze zencefil dilimle, 10 - 15 dal maydanoz ve yarım dilim limon koy 1 gün bekle ertesi gün iç .
şimdilik harfiyen uyguluyorum sıkıntı yok.
Nasıl hatırladın kızDaha yarım saat oldu içeli gel
Akşam yaptığın karışımdan yapmayı planlıyorum ertesi gün sabah mı akşam mı içiyorsun yoksa gün içerisine mi bölüyorsun eminim ödem atıcıdır
bende tozu var,burda yaşını bulabilmem birz zor,tozunu nasıl kullanabilirimee o kadar sohbet ettik unutmadım :) hatta senin bir de trileçe yapan kız kardeşin vardı, yapıyor mu hala
zencefil yağ yakıcı ve ödem attırıcı. akşam yemekten sonra yatana kadar iç dedi ama süre az yani erken yattığım için ben eve gider gitmez 6 gibi başlıyorum içmeye ancak zaten bitiyor.
zencefille ilgili sitede diyor ki ; Vücutta biriken yağların yakılmasını sağlayarak kısa sürede kalıcı bir şekilde kilo verebilmenizi sağlar. Vücuttan ödemin atılmasını sağlar. Ayrıca içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde oldukça besleyici bir besindir. Bu nedenle diyet esnasında ve spor yaptıktan sonra kendinizi halsiz ve yorgun hissetmenizi engeller.
bende tozu var,burda yaşını bulabilmem birz zor,tozunu nasıl kullanabilirim
bak trileçe dedin, regl im yaklaşıyor cınım çiktii
ee o kadar sohbet ettik unutmadım :) hatta senin bir de trileçe yapan kız kardeşin vardı, yapıyor mu hala
zencefil yağ yakıcı ve ödem attırıcı. akşam yemekten sonra yatana kadar iç dedi ama süre az yani erken yattığım için ben eve gider gitmez 6 gibi başlıyorum içmeye ancak zaten bitiyor.
zencefille ilgili sitede diyor ki ; Vücutta biriken yağların yakılmasını sağlayarak kısa sürede kalıcı bir şekilde kilo verebilmenizi sağlar. Vücuttan ödemin atılmasını sağlar. Ayrıca içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde oldukça besleyici bir besindir. Bu nedenle diyet esnasında ve spor yaptıktan sonra kendinizi halsiz ve yorgun hissetmenizi engeller.
Evet güzel yapıyorBenimde tiramisum meşhur
Harikaymış aktardan yeşil çay alacaktım onuda alayım bari
Nasıl sağlık sorunu canım ne gibi ? demleme yapıyorum canımdene bakalım. zencefil her derde deva gibi ama sağlık sorunları olanlar kullanmasın diyorlar. ay ben de yeşil çay içiyorum. demleme mi yapıyorsun sallama mı?
evet yaa alıp alıp vermekten vücuttaki dengede bozuluyor ve her defasında daha fazla kiloya çıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?