♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 09:00 - 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 3 ad.izmir köfte + 175 ml ayran - 316 kalori

Bugün biraz aç kaldım gibi ama neyse az olsun akşama da etli kuru fasulye yemeği yapacağım cacıkla yerim bitti gitti

evet gezginci görünüyosun
yoğun çalışıyosun canım ondan nefes alamıyo gibi hissedersin

Hayatım hep koşuşturma peşinde sanki Akşam eve gidip yemek yapacağım banyodaki mumları süsleyeceğim, yıkanacak çamaşırları yıkayacağım, nevresimi değiştireceğim, etrafı toparlayacağım. Yarın akşam evi süpürüp sileceğim sonra kuzenimin sevdiği hindistan cevizli toplardan yapacağım, cumartesi sabah banyoyu lavaboları yıkayacağım, tozları alıp işe geleceğim kuzenimi bekleyeceğim artık gelecekler mi biz mi dışarı çıkacağız bilmiyorum

allah kolaylık versin,çalışırken evle uğraşmak gerçekten çok zor

hayırlı cumalar kızlar. uğrayamadım pek. okudum ama cevap verecek fırsat olmadı. eşşek yüküylen iş var bitmiyor bir türlü. hayırlısıyla 2016 bitseydi hem ülkem adına hem kendi adıma.

diyetime devam ama tık yok. bir iki güne regl olacağım şişlik var gibi. yarın da kontrolüm var. diyetten mi bilmiyorum ama yorgunum dalgınım 3 4 kez başım döndü. b12 iyi çıkmıştı aslında ama yarın konuşacağım diyetisyenle.

regl zamanı bendede baş dönmesi olur ama regli iken
sende b12 düşüklüğümü var canım?
kontrollerini aksatma

regl zamanı bendede baş dönmesi olur ama regli iken
sende b12 düşüklüğümü var canım?
kontrollerini aksatma

regl zamanı baş dönmem olmazdı ama bu sefer oldu. havaların soğuk olmasından dolayı enerjim de düşüyor olabilir. mesela dün bir tane muz yedim. 2 haftadır meyve yemiyordum.

biraz da işyerinde stresli ve gerginim sanırım hepsi bir oldu. b12 ye tekrar baktıracağım.

regl zamanı bana genelde olur,hele bazen sabah kalktığımda dünya etrafımda dönüyo sanıyorum ama gün içinde geçiyor
canım madem tahlil yaptırıcan,d vitamini,kansızlık falanda baktır
işyerinde kim stresli değilki

Nasılsın Begüş
çookkk yorgun,hemde çokkk
bu akşam misafirim gelecek dün akşam eve gittim mutfağa bi girdim gece 12 de çıktım
1 haftadır zaten aşırı yoğun çalışıyorum,sırtım ayaklarım ağrıyor
gece kollarımın ağrısından uyuyamadım ,bide tuhaf tuhaf titremeler geldi kollarıma

sen nasılsın?

Aa geçmiş olsun canım yorgunluktan mı oldu nedendir ki o titreme Bende yorgunum akşam yemek yaptım sofrayı kaldır toparla saat 9 oldu mumlarımı süsledim az derse baktım uyudum bu akşamda çamaşırlar evi süpürme işi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…