ooo süpersinAkşam az yedim ama 1 tane tavada yumurta + 2 dilim ekmek + beyaz peynir salam çay o kadar
ooo süpersin
dün akşam nerelerde gezdin bakalım
hayırsbeden merhaba terar ben geldim kilo almış olarak o kadar şey yaptım beni bir tek motive eden yer burası beni tekrar aranıza alır mısınız kızlar
ya lütfennn
evet gezginci görünüyosun
yoğun çalışıyosun canımondan nefes alamıyo gibi hissedersin
Hayatım hep koşuşturma peşinde sankiAkşam eve gidip yemek yapacağım banyodaki mumları süsleyeceğim, yıkanacak çamaşırları yıkayacağım, nevresimi değiştireceğim, etrafı toparlayacağım. Yarın akşam evi süpürüp sileceğim sonra kuzenimin sevdiği hindistan cevizli toplardan yapacağım, cumartesi sabah banyoyu lavaboları yıkayacağım, tozları alıp işe geleceğim kuzenimi bekleyeceğim artık gelecekler mi biz mi dışarı çıkacağız bilmiyorum
esracım,ben karışmam kaptanya lütfennn
Amin kuzum cümlemize inşallah gerçekten çok zor ya
allah kolaylık versin,çalışırken evle uğraşmak gerçekten çok zor
sağol canım sanada hayırlı cumalarHayırlı cumalar herkese
regl zamanı bendede baş dönmesi olur ama regli ikenhayırlı cumalar kızlar. uğrayamadım pek. okudum ama cevap verecek fırsat olmadı. eşşek yüküylen iş var bitmiyor bir türlü. hayırlısıyla 2016 bitseydi hem ülkem adına hem kendi adıma.
diyetime devam ama tık yok. bir iki güne regl olacağım şişlik var gibi. yarın da kontrolüm var. diyetten mi bilmiyorum ama yorgunum dalgınım 3 4 kez başım döndü. b12 iyi çıkmıştı aslında ama yarın konuşacağım diyetisyenle.
regl zamanı bendede baş dönmesi olur ama regli iken
sende b12 düşüklüğümü var canım?
kontrollerini aksatma
regl zamanı bana genelde olur,hele bazen sabah kalktığımda dünya etrafımda dönüyo sanıyorum ama gün içinde geçiyorregl zamanı baş dönmem olmazdı ama bu sefer oldu. havaların soğuk olmasından dolayı enerjim de düşüyor olabilir. mesela dün bir tane muz yedim. 2 haftadır meyve yemiyordum.
biraz da işyerinde stresli ve gerginim sanırım hepsi bir oldu. b12 ye tekrar baktıracağım.
Nasılsın Begüşsağol canım sanada hayırlı cumalar
çookkk yorgun,hemde çokkkNasılsın Begüş
Aa geçmiş olsun canım yorgunluktan mı oldu nedendir ki o titremeçookkk yorgun,hemde çokkk
bu akşam misafirim gelecek dün akşam eve gittim mutfağa bi girdim gece 12 de çıktım
1 haftadır zaten aşırı yoğun çalışıyorum,sırtım ayaklarım ağrıyor
gece kollarımın ağrısından uyuyamadım ,bide tuhaf tuhaf titremeler geldi kollarıma
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?