♥haftalık kilo verme yarışması♥

merhaba kızlar

fırsat bulup anca bakabildim şimdi. kimsecikler yok ama.

nehir çok şık olmuş emeğine sağlık.
esraas hatırladım evlilik arifesindeydi ve evlenmiş tebrikler canım

h.sonu kontrolüm vardı. regl iminde 1.günüydü. sonuçlar iyi dedi diyetisyen. yağdan kayıp olmuş. hedef koydu 2 hafta sonrası için 79.9 bile olsa 7 li bir rakam görmek isityorum dedi. begüm sen listen değişirse söylermisin demişti, 2 yerde değişiklik yaptı öğleden sonraki ara öpünlerde süt yerine ayran, badem-fındık yerine de 1 porsiyon meyve ekledi.

özellikle limonlu zencefilli su çok önemli mutlaka içmelisin dedi .akşam içmeyeyim çok sık wc ye çıkıyorum diyince de gün içine böldü. şimdi iş yerinde içiyorum daha iyi oldu böyle.

Sağol canım daha güzeli senin olsun

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşilçay
Öğle; 12:00 - 1 kase tavuk çorbası + 1 ad.küçük fırın tavuk + 2-3 dilim fırın patates + yarım porsiyon bulgur pilavı - 381 kalori

sbeden kilo bildirimi 26.12.2016 80.7

ben buralardayım ama kimse gelmeyince yazasım gelmedi açıkcası
şu zencefilli suyu herkes çok metediyor,bulabilirsem bende denemek istiyorum
regl ken çıkan sonucu diyetisyen beğendiyse bitiminde çok daha güzel sonuçlar alırsın canım,hadi bakalım bu sefer olacak inşallah

nehir nasılsın?
hafta sonun nasıl geçti?
öğlen yine tavuk yemişsin kız

olsun sen yine de yaz boş bırakma tükkanı

evet diyetisyende dedi regl dönemine göre iyi dedi bir de aç karnına gitmiyorum mesela onda da 500 gr farketti aslında.

zencefilli su şişemin içinde. hatta az önce bir öğrenci geldi. abla içindekiler ne dedi? zencefil ve limon dedim. yanındaki arkadaşı da ben sana dedim diyor o da içiyormuş tadı güzel kızım bile içiyor. ay zaten ne yesem istiyor. kefir içiyorum kefir içiyor. çiğden karnıbahar yiyorum ben de yiyecem tadı güzelmiş diyor. dün öğlen peynirli salata yaptım vallahi de 1/3 ünü yedi artık eşim müdahale etti. kızım bizim yemeğimiz birazdan hazır bırak annenin iki lokma yemeğini dedi, ama çok güzel baba diyor diyet arkadaşım oldu kızım bana.

inşaAllah canım, yaza harika olacaksınız dedi. bu sonuçlara göre siz verebiliyorsunuz dedi. hadi bakalım göreceğiz.

nehir nasılsın?
hafta sonun nasıl geçti?
öğlen yine tavuk yemişsin kız

İyiyim Begüş sen nasılsınGüzel geçti cumartesi evi temizledim gelirler diye gelmedilerBiz gittik beraber eğlendik annemlere geçtik sonra orada kaldılar pazar kahvaltıya gelme olayı da iptal oldu gece 3 de uyuyunca anca 11 gibi uyanabildik direk yola çıktılar annemler de kahvaltı yapıp neyse evi temizlemiş oldum

Evet kuzu ya yakında yumurtlayacağımMantar vardı bir de kuru fasulye ikisini de yemek istemedim ablanında tavuk çorbası çok güzel oluyor ne yapayım

senin çalıştığın yerde seçmeli sanırım yemekler. ne güzel şanslısın en azından biri olmazsa öbürünü yersin. büyük yerlerin gözünü seveyim

çok iyi canım böyle devam et bırakma
öğrencilerde içiyor demek hee bu zencefil pek meşhur gerçekten
oyy minnak kuzu senin yemeklerine ortakcı çıktı desene,sağlıklı şeyleri sevmeside güzel birşey,aferim ona

senin çalıştığın yerde seçmeli sanırım yemekler. ne güzel şanslısın en azından biri olmazsa öbürünü yersin. büyük yerlerin gözünü seveyim
Yok canım biz büyük yerimizden taşındık burada yakında cafe tarzı bir yere gidiyoruz orada seçmeli yapıyorlar menü fiyatı ödüyoruz müdür öyle anlaşmış ama yanında yoğurt salata içecek falan yok o da beni zorluyor diğer yerimi görseydin zeytinyağlılar salata barım herşeyim vardı

olsun canım yine de alternatif var. yoğurt salata olmadan da olmuyor açıkcası ben arıyorum. sen özel sektördeydin değil mi? bu konuda özeller daha şanslı gibi geliyor bana.

olsun canım yine de alternatif var. yoğurt salata olmadan da olmuyor açıkcası ben arıyorum. sen özel sektördeydin değil mi? bu konuda özeller daha şanslı gibi geliyor bana.
Evet özeldeyim canım gerçekten insan arıyor bazen ayran içiyorum onların yerini de tutmuyor bir de ayranı alınca ayrıca menü fiyatının üstüne fiyat alıyor çok saçma bir durum

Yok canım iş yerine ait

gerçekten güzel. devlette avantajlı ama mesela ben ticaret odasında staj yapmıştım ünvdeyken zorunluydu.

servis ve yemek onlara aitti. mükemmel ötesi yemekler çıkıyordu. 3 ayda bir 1 maaş ekstra alıyorlardı. okul başlarken kırtasiye yardımı yapılıyordu. ortam süper. öyle bir yerde çalışmak isterdim. kutlamalar yemekler özel günler falan harikaydı. kurumsallaşmış yerlerde çalışmak ayrı bir güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…