- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
köfteyi yaptım, denemek amaçlı birazını poşete koydum birazını açıkta yaptım, ikisini yanınada patates koydum
eşim ve oğlum açıkta kızaran köfteleri beğendi ben poşette,ama her ikiside çok lezzetli oldu, zahmetsiz ve temiz, ben tuttum bu işitavsiye ederim
-12 mi
sabah burasıda çok soğuktu sarılduk sarmalandık, bendede bitek gözler açık ama resmen oraı bile ceryan yapıyo, gözümde gözlük olmasına rağmen nasıl soğuk giriyo anlatamam
Rabbim askerlere,polislere güç kuvvet versin,onları korusun,biz 5-10 dakika dayanamıyoruz onlar saatlerce oprerasyonlarda,nöbette kalıyolar
Evet beklenmedik ani ölümler şokla olunca daha zor oluyor
Sağol canım Allah razı olsunslm kızlar
nehirnil111 canım başınız sağolsun, Allah sabır versin. Ani ölüm gerçekten çok daha sarsıcı oluyor.
sbeden canım naaptıysam tartıyla anlaşamadım bugün inat etti 81.8 de kızdım ben de görürsün sen dedim. Akşam eşim ekmek almıştı. Ekmeğin arasına peyniri koydum çayla birlikte yedim. oh be dedim. yeme yeme yine de şiş
akşama da tavuk suyuna mantar çorbası ile ıspanak pişirdim öyle çıktım evden.
günaydın nillSabah; 09:00 - 2 kupa şekersiz çay - 4 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon kıymalı patates yemeği + yarım porsiyon bulgur pilavı + 175 ml ayran - 505 kalori ( bu kadar olduğuna inanmıyorum ama)
Ara;14:00 - 1 kupa şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 500 gr tavada çinekop - 620 kalori
Toplam kalori: 1127
Dün 123 protein 57 karbonhidrat almışım sanırım fazla geldi gece protein zehirlenmesi gibi bir şey yaşadım 5 den 6 ya kadar afedersiniz istiğfar ede ede boğazım soyuldu ölüyorum sandım midemi biraz boşaltınca rahatladımBir daha hayatta o kadar balık yemem zaten 2-3 hafta balık yemeyi düşünmüyorum
Bilmiyorum ki canım hepsi birleşti galiba felaket oldum gecegünaydın nill
üşütmüşsündür sen,bide balık biraz ağır geldiyse miden sindirememiştir,aman dikkat et kendine,havalar çok soğuk
geçmiş olsun canım,alerjin mi depreştiki ne olduBilmiyorum ki canım hepsi birleşti galiba felaket oldum gecegözlerimin etrafı kırmızı kırmızı nokta oldu
geçmiş olsun canım,alerjin mi depreştiki ne oldu
sen kontrol altında tut kendini
daha önce yediğinde böyle olmamıştı sanki,sen yinede kendini deneBalığa da alerjim olabilir artık kendimden şüphe ediyorum
Geçen iş yerinde yediğimde de bağırsaklarım bozulmuştu ama hemen geçmiştidaha önce yediğinde böyle olmamıştı sanki,sen yinede kendini dene
balık kızartma ise eğer bende mesela fazla yediğimde midem bulanır,yağlı balık mideye çok dokunuyoGeçen iş yerinde yediğimde de bağırsaklarım bozulmuştu ama hemen geçmişti
Yağlı mısır unuyla kızartıyorum canım genelde dediğin gibi yağlı olunca sanırım fazlası dokunuyor gece uykumdan uyandırdı düşünbalık kızartma ise eğer bende mesela fazla yediğimde midem bulanır,yağlı balık mideye çok dokunuyo
ızgara yada buğlama olsa belki o kadar dokunmaz
evet mısır unu çok yağ çektiriyo,bide balıkları dizerken altını kısıyosan o sıradada çok yağ çeker balık , o zaman baya yağlı olurYağlı mısır unuyla kızartıyorum canım genelde dediğin gibi yağlı olunca sanırım fazlası dokunuyor gece uykumdan uyandırdı düşün
Yok altı açık kızartıyorum kuzum dün de öyle yaptımevet mısır unu çok yağ çektiriyo,bide balıkları dizerken altını kısıyosan o sıradada çok yağ çeker balık , o zaman baya yağlı olur
daha hiç belli değil canım,kimseden ses çıkmadıYok altı açık kızartıyorum kuzum dün de öyle yaptımSen yılbaşı işini ne yaptın
Yok canım ama eşim gerek yok diyor hava güzel olursa ya cumartesi ya pazar ailenle İstanbul'da bir yerlere gezmeye gideriz bize iyi gelir evde sonra başbaşa gireriz diyor bakalımdaha hiç belli değil canım,kimseden ses çıkmadı
sende var mı bir gelişme?
Bende bazi kaynaklardan fazlaca video ve resme ulaştım. cok üzücü o an insan umarsiz vicdansiz kendi kahkalarinda kaybolan insanlari bogmak istiyor. ahirette herkesin defteri durulecek. simdi ekliyorum listeye aramiza hoşgeldin :)evet ben de takip ediyorum çok üzücü. Savaşın ortasında kalan çocuklar. hele dün bir video izledim. yutkunamadım. ekmeğimiz yok evimiz yok hepsi yok oldu napıcaz diyip ağlıyordu çocuk
teşekkür ederim.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesinBegüş bir akrabamızı trafik kazasında kaybettik bayağı kötüyüm inşallah pazartesi konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?