- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol canım Allah razı olsunBaşın sağolsun Allah rahmet eylesin
Kalanlari icin çok zor of offf gencmis bide.
Yola devam canım ara vermek iyidir moralini toparlar ve yeniden döndüğünde daha güzel kilo verirsinselam herkese kizlar.nasilsiniz?sbeden canim ben kac haftadir yazmadim.gpncel kilom 48.bu ay baya kilo verdim.cok mutluyum.desteginiz icin sagolun.özellikle nehirnil111 .2 kilo kaldi hedefime.ama ara veriyorum.kanim düsmüs malesef.arada oluyor bende.kan haplari aliyorum.kendime gelince yola devam
akşam çok az yemişsin canımSabah; 09:30 - 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:00 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon karnabahar yemeği + yarım porsiyon bulgur pilavı - 353 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 dilim cevizli baklava - 532 kalori (regli dönemi alınınca dayanamadım)
Akşam; 19:00 - 1 parça beyaz peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 2 çtl kızartma + 2 dilim aç bitir salam + 1 kupa şekersiz çay - 283 kalori
Ara; 21:00 - 2 dilim ayva - 10 kalori
Toplam kalori: 1180
Baklavalardan sonra canım istemedi kuzum erkenden de uyudumakşam çok az yemişsin canım
Baklavalardan sonra canım istemedi kuzum erkenden de uyudum
Sen çalışıyorsun daha kolay kilo verebilirsin bence masanda bitki caylari icmek o an ki düzgün giyimin bakimin daha iyi hissettirip motive etmeli. bende 24x24 evdeyimslm kızlar
nehirnil111 canım başınız sağolsun, Allah sabır versin. Ani ölüm gerçekten çok daha sarsıcı oluyor.
sbeden canım naaptıysam tartıyla anlaşamadım bugün inat etti 81.8 de kızdım ben de görürsün sen dedim. Akşam eşim ekmek almıştı. Ekmeğin arasına peyniri koydum çayla birlikte yedim. oh be dedim. yeme yeme yine de şiş
akşama da tavuk suyuna mantar çorbası ile ıspanak pişirdim öyle çıktım evden.
Hedefe ulasanlar bölümüne kaydedeyim mı canim . o kadar zayifladin bize yuzunu saklayarak resim atsan sevinirdikselam herkese kizlar.nasilsiniz?sbeden canim ben kac haftadir yazmadim.gpncel kilom 48.bu ay baya kilo verdim.cok mutluyum.desteginiz icin sagolun.özellikle nehirnil111 .2 kilo kaldi hedefime.ama ara veriyorum.kanim düsmüs malesef.arada oluyor bende.kan haplari aliyorum.kendime gelince yola devam
afiyet olsun,nohut+bulgur pek yakışır birbirine,bide yanına turşu ohh misssSabah; 09:00 - 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:00 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon nohut yemeği + yarım porsiyon bulgur pilavı - 398 kalori
Turşu yemedim sonra 1 dilim baklavayı gömdümafiyet olsun,nohut+bulgur pek yakışır birbirine,bide yanına turşu ohh misss
Turşu yemedim sonra 1 dilim baklavayı gömdüm
Akşama yine hafif yiyeceğim ya neyse regl de daha hızlı çalışıyordu değil mionada afiyet olsun
evet canım regl de daha hıslı çalışıyore,yine yırttın hadiAkşama yine hafif yiyeceğim ya neyse regl de daha hızlı çalışıyordu değil mi
Nasıl sağlam bahane buluyorum beevet canım regl de daha hıslı çalışıyore,yine yırttın hadi
Akşam az yedim ama 1 tane tavada yumurta + 2 dilim ekmek + beyaz peynir salam çay o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?