♥haftalık kilo verme yarışması♥

selam herkese kizlar.nasilsiniz? sbeden canim ben kac haftadir yazmadim.gpncel kilom 48.bu ay baya kilo verdim.cok mutluyum.desteginiz icin sagolun.özellikle nehirnil111 .2 kilo kaldi hedefime.ama ara veriyorum.kanim düsmüs malesef.arada oluyor bende.kan haplari aliyorum.kendime gelince yola devam

Yola devam canım ara vermek iyidir moralini toparlar ve yeniden döndüğünde daha güzel kilo verirsin

Sabah; 09:30 - 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:00 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon karnabahar yemeği + yarım porsiyon bulgur pilavı - 353 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 dilim cevizli baklava - 532 kalori (regli dönemi alınınca dayanamadım)
Akşam; 19:00 - 1 parça beyaz peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 2 çtl kızartma + 2 dilim aç bitir salam + 1 kupa şekersiz çay - 283 kalori
Ara; 21:00 - 2 dilim ayva - 10 kalori

Toplam kalori: 1180

akşam çok az yemişsin canım

Sen çalışıyorsun daha kolay kilo verebilirsin bence masanda bitki caylari icmek o an ki düzgün giyimin bakimin daha iyi hissettirip motive etmeli. bende 24x24 evdeyim

Hedefe ulasanlar bölümüne kaydedeyim mı canim . o kadar zayifladin bize yuzunu saklayarak resim atsan sevinirdik

Sabah; 09:00 - 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:00 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon nohut yemeği + yarım porsiyon bulgur pilavı - 398 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…