ben yorgunluktan diye tahmin ediyorum,hafta sonu dinlenmeyi planlıyorum,gerçekten çok yorgunum resmen bütün hücrelerim yorgun hissediyorumAa geçmiş olsun canım yorgunluktan mı oldu nedendir ki o titremeBende yorgunum akşam yemek yaptım sofrayı kaldır toparla saat 9 oldu mumlarımı süsledim az derse baktım uyudum bu akşamda çamaşırlar evi süpürme işi var
ben yorgunluktan diye tahmin ediyorum,hafta sonu dinlenmeyi planlıyorum,gerçekten çok yorgunum resmen bütün hücrelerim yorgun hissediyorum
benimde bu akşam çamaşır işi var misafirler gelmeden 2 makina yıkasam kardır
seninde oturman baya geçi buluyor,bide mumlarla uğraştın ama değdi
Evet kuzum bu akşam rahatım ama diğer işler var yemekte rahatım sadeceSağol canım vallahi eşimde çok beğendi nasıl becerdim inanamadım daha güzeli senin olsun
Bazen yiterrr diye isyan edesim geliyor sonra susuyorumiş hiç bitmiyo zaten
ellerine sağlık gerçekten güzel olmuşlar,beğenilmiyecek gibi değiller ki
amin canım hepimizin olsun
ayy bazen yapıyorum ben o işi,dayanamıyorum çünkü,sabahtan akşama kadar sadece ben çalışıyorum onlar evde hep hizmet bekliyolar ama olmaz kiBazen yiterrr diye isyan edesim geliyor sonra susuyorumKelebekli süsler aldım ayakkabılığın yanına yapıştırdım ayna harika oldu
aşk olsun arada girip napıyosunuz diye sormuştum ama ben. ikinciside az çok neer yaşadığımı biliyosun bence böe knşma kalbm kırıldıesracım,ben karışmam kaptansbeden zaten onun herkese kapısı açık
ama benim sana güvenim yok,yanlış anlama kilo verme konusunda değil burada kalıp istikarar sağlaman konusunda
aşk olsun arada girip napıyosunuz diye sormuştum ama ben. ikinciside az çok neer yaşadığımı biliyosun bence böe knşma kalbm kırıldı
Haklısın canım insan gerçekten yoruluyorayy bazen yapıyorum ben o işi,dayanamıyorum çünkü,sabahtan akşama kadar sadece ben çalışıyorum onlar evde hep hizmet bekliyolar ama olmaz ki
o kelebekleride koysaydın mumların yanınada görseydim keşkem
Bende merak ettim şuan da mumları nasıl kendiniz yaptınız diye
canımsın :) nasıl gitsin olan olayları az çok anlattım bilmiyorum şuanda iyiyiz ama benimki tutrdu çocuk diye napçağımı bilmiyorum kendimi hazır hisetmiyorumkızz bana bak gelirim oraya
sana takılayımda hırs yap istedim...kırılma hemen
özledik seni tabikide gel katıl aramıza, sormana gerek bile yok direk dal yani..
nasılsın,iyimisin?evlilik nasıl gidiyo?alıştın mı zorluklar sorunlar geçtimi???
canımsın :) nasıl gitsin olan olayları az çok anlattım bilmiyorum şuanda iyiyiz ama benimki tutrdu çocuk diye napçağımı bilmiyorum kendimi hazır hisetmiyorum
oyalıyorum bnde aynn o şekilde bakalım hayırlısıbu çok önemli bir karar,evliliğin gibi aceleye getirme,herşeyin yolunda gittiğinden emin ol,kesinlikle hazır olman gerekir
zayıflamam lazım falan diye oyala biraz
oyalıyorum bnde aynn o şekilde bakalım hayırlısı
hayırlı cumalarHayırlı cumalar herkese
Merhaba aliriz ama istikrarli olmaniz sartiylaMerhaba kızlar nasılsınız beni de aranıza alabilir misiniz?
oyalıyorum bnde aynn o şekilde bakalım hayırlısı
kaç kilosun?
aynı işyerindemisin?
özele düğün fotoğraflarından atsana bakayım merak ediyorum
yarın tartılıcam bakalım en son 71 dimkaç kilosun?
aynı işyerindemisin?
özele düğün fotoğraflarından atsana bakayım merak ediyorum
evet canım çnkü neden anladım ki ben bir tek burda olunca veriyorum kioları tek başıma yapamıyorumesraas hoşgeldin canım nasilsin. Bi gelip bi kayboluyorsun bu sefer istikrarli misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?