♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben yorgunluktan diye tahmin ediyorum,hafta sonu dinlenmeyi planlıyorum,gerçekten çok yorgunum resmen bütün hücrelerim yorgun hissediyorum
benimde bu akşam çamaşır işi var misafirler gelmeden 2 makina yıkasam kardır
seninde oturman baya geçi buluyor,bide mumlarla uğraştın ama değdi

Evet kuzum bu akşam rahatım ama diğer işler var yemekte rahatım sadeceSağol canım vallahi eşimde çok beğendi nasıl becerdim inanamadım daha güzeli senin olsun

Evet kuzum bu akşam rahatım ama diğer işler var yemekte rahatım sadeceSağol canım vallahi eşimde çok beğendi nasıl becerdim inanamadım daha güzeli senin olsun

iş hiç bitmiyo zaten
ellerine sağlık gerçekten güzel olmuşlar,beğenilmiyecek gibi değiller ki
amin canım hepimizin olsun

Bazen yiterrr diye isyan edesim geliyor sonra susuyorumKelebekli süsler aldım ayakkabılığın yanına yapıştırdım ayna harika oldu
ayy bazen yapıyorum ben o işi,dayanamıyorum çünkü,sabahtan akşama kadar sadece ben çalışıyorum onlar evde hep hizmet bekliyolar ama olmaz ki

o kelebekleride koysaydın mumların yanınada görseydim keşkem

esracım,ben karışmam kaptan sbeden zaten onun herkese kapısı açık
ama benim sana güvenim yok,yanlış anlama kilo verme konusunda değil burada kalıp istikarar sağlaman konusunda
aşk olsun arada girip napıyosunuz diye sormuştum ama ben. ikinciside az çok neer yaşadığımı biliyosun bence böe knşma kalbm kırıldı

aşk olsun arada girip napıyosunuz diye sormuştum ama ben. ikinciside az çok neer yaşadığımı biliyosun bence böe knşma kalbm kırıldı

kızz bana bak gelirim oraya
sana takılayımda hırs yap istedim...kırılma hemen
özledik seni tabikide gel katıl aramıza, sormana gerek bile yok direk dal yani..
nasılsın,iyimisin?evlilik nasıl gidiyo?alıştın mı zorluklar sorunlar geçtimi???

Haklısın canım insan gerçekten yoruluyor

Mumları oraya koyamadım becerirsem bu akşam çekerim onları ayrıca bahsettiğim bu ayna bunlar bunları aldım çok şıklar

Bende merak ettim şuan da mumları nasıl kendiniz yaptınız diye

Renkli ipleri mumun etrafına dolabım canım şöyle yani bu ipin 3 rengini kullandım pembe mor kahverengi 3 tane mumum vardı zaten

canımsın :) nasıl gitsin olan olayları az çok anlattım bilmiyorum şuanda iyiyiz ama benimki tutrdu çocuk diye napçağımı bilmiyorum kendimi hazır hisetmiyorum

canımsın :) nasıl gitsin olan olayları az çok anlattım bilmiyorum şuanda iyiyiz ama benimki tutrdu çocuk diye napçağımı bilmiyorum kendimi hazır hisetmiyorum

bu çok önemli bir karar,evliliğin gibi aceleye getirme,herşeyin yolunda gittiğinden emin ol,kesinlikle hazır olman gerekir
zayıflamam lazım falan diye oyala biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…