♥haftalık kilo verme yarışması♥

Zencefilli su bana da vermisti tabi icinde baska seylerde var.bu sabah hazirladim bu hizlandiri caydan sadece zencefil koymadim kötü bi tat soğuk itici

Bizimki çok kurumsal sayılmaz o tarz işleri bende seviyorum ama bize senelik %10 zamı zor yapıyorlar devletin verdiği asgari ücret zammını da özelde vermiyorlar biliyorsunServis yemek bizim iş yerine ait evet bazen dışarıda yemek verirler ama ben katılmam hepsi erkek çünküRamazan ayında kumaniye yaptılar sağolsunlar bazende bayrama giderken 100-200 cep harçlığı verirler maaşların yanında

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşilçay
Öğle; 12:00 - 1 kase tavuk çorbası + 1 ad.küçük fırın tavuk + 2-3 dilim fırın patates + yarım porsiyon bulgur pilavı - 381 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa şekersiz sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 2 ad.orta boy fırın köfte + biraz fırın patates + 4 ad.mini salatalık turşusu + 200 ml ıce şeftali - 415 kalori
Ara; 20 gr sütlü çikolata - 111 kalori

Toplam kalori: 1117

Akşam az yedim ama sabah tartıda + çıktım köfte çok tuzlu olmuştu turşularda şişiriyor sanırım ödem atıcı bir şeyler yapmam gerek

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 1 ad.salam - 125 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşilçay + 1 ad.dereotlu poğaça - 170 kalori (patron almış herkese zorla ye ne olacak dediler ayıp olmasın dedim)
Öğle; 12:00 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon tavuklu bezelye - 378 kalori

afiyet olsun canım
kız artık şu tavukları bırak,kuru fasulye nohut ye

canım asla kilolu değilsin,kendini üzme,şişlik hissediyo olabilirsin,bunun içinde spora başla,önden 10-15 dakika kardio peşinede plates yapıp vücudunu şekillendirebilirsin

canım asla kilolu değilsin,kendini üzme,şişlik hissediyo olabilirsin,bunun içinde spora başla,önden 10-15 dakika kardio peşinede plates yapıp vücudunu şekillendirebilirsin
Sağol Begüşüm moral verdin Bundan sonra sporlarımı da buradan bildireceğim leslie ile alıştırayım kendimi yeniden olmadı jilliana dönerim senin yaptığın bir video var mı jillianda ne önerirsin ?

hafta birinciliğini asla kaptırmıyıcam sadece cumartesi günü korkuyorum kendimden yılbaşı etkinliğine gidicez ama bakalım çok fazla yemiyicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…