Sağol Begüşüm moral verdinBundan sonra sporlarımı da buradan bildireceğim leslie ile alıştırayım kendimi yeniden olmadı jilliana dönerim senin yaptığın bir video var mı jillianda ne önerirsin ?
hafta birinciliğini asla kaptırmıyıcam sadece cumartesi günü korkuyorum kendimden yılbaşı etkinliğine gidicez ama bakalım çok fazla yemiyicem :)
hadi bakalim 60 grubunda bi sen bihafta birinciliğini asla kaptırmıyıcam sadece cumartesi günü korkuyorum kendimden yılbaşı etkinliğine gidicez ama bakalım çok fazla yemiyicem :)
Tamam kuzum ben bir bakayım onlara da bakalım çok sağolmichael jillian 30 day shred videolarını 1 hafta yapabilmiştim,level 1-2-3 diye gidiyorya onlar çok faydalıymış
bende mi ona başlasam ki
hem neee,nefes nefese kalıyodum inanki,ordaki kadar yapamıyordum bile,çok kalasım,hiç esnek değilim benTamam kuzum ben bir bakayım onlara da bakalım çok sağolLeslie 3 mil yapıyordum bende aylarca yaptım faydasını görmüştüm ama jillian daha faydalı sert bir spora benziyor daha çok terletir gibi
Bende esnek değilim ya hele bu göbeğimle hayatta yapamamhem neee,nefes nefese kalıyodum inanki,ordaki kadar yapamıyordum bile,çok kalasım,hiç esnek değilim ben
tabi atarım ama beceremiyorum ki yaesra diyetisyene gitmiştin bir ara devam ediyomusun ona?
sen bana özelden düğün fotonu atarmısın?
Pazartesi 78Pazartesi 79.100
Sali 79.200
Çarşamba ?
Pazartesi 79.100
Sali 79.200
Çarşamba ?
sbeden bu yukselis grafini tersine cevirmemiz lazim
Ay mı büyüyor acep yoksa bu büyüyen göbeğimiz mikızlarmiraycan84 e mi özendiniz ne oldu? yükseliştesiniz
bu arada miraycanda bayadır ortalarda yok acaba izinlimi,izinli olmasa gelirdi buraya
Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 1 ad.salam - 125 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşilçay + 1 ad.dereotlu poğaça - 170 kalori (patron almış herkese zorla ye ne olacak dediler ayıp olmasın dedim)
Öğle; 12:00 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon tavuklu bezelye - 378 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 2 kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy köfte - 405 kalori
Toplam kalori: 1080 Bugün daha da az almayı hedefliyorum
İçilen su: 2 LT (fazlası da olabilir)
Spor: 45 dakika leslie 3 mil
begum75 Müdürüm işlem tamam mı
Bir hamlaşmışım Begüş resmen spordan sonra bayıldım midem falan bulandı
günaydın canım
işlem tas tamammaşallah sana
akşam yemeğinde çok güzel,suyunda güzel,böyle devam
bende bu akşam nasipse başlıyorum
ay şuanda küçülüyomuş ama son günleri,yarından itibaren küçülme duruyor ve birdahaki hafta büyümeye başlıyorAy mı büyüyor acep yoksa bu büyüyen göbeğimiz mi
Bir hamlaşmışım Begüş resmen spordan sonra bayıldım midem falan bulandıBu akşam nasipse devam bende en kötü pilates yaparım yoksa ders falan çalışmam gerek Bugün daha sağlıklı yiyeceğim sabah sütümü yulafımı içtim geldim Sabah -200 dü ama daha fazla bekliyordum şişlik diyordum kendimi kandırıyormuşum demek ki
ay şuanda küçülüyomuş ama son günleri,yarından itibaren küçülme duruyor ve birdahaki hafta büyümeye başlıyor
yani büyüyen göbüşümüz
evet yaaa insan hemen hamlıyor, uzun aradan sonra spora başlamak bu yüzden zor geliyo banada
demek şişlik sudan değil yağdan ötürüymüşo zaman spora devam
ama senin sınavların var işte o biraz engel,dengeli şekilde ayarlama yapman lazım
Desene dahada büyüyeceğiz
Sıvı giderici bir şey yapmadım ama dün çayımı da midem bulanınca içemedimbu akşam nasipse zencefil maydanoz kürünü yapacağım o zaman anlarım Leslie yapacağım akşama iş sığdırmam gerek 1 gün spor 1 gün ders şeklinde başka türlü yetişemem gibi dün çamaşırları topladım katlayamadım bu akşam ütü de yapacağım ne zor iş ya hem çalışmak hem okumak hem zayıflamak hem ev işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?