♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sağol Begüşüm moral verdin Bundan sonra sporlarımı da buradan bildireceğim leslie ile alıştırayım kendimi yeniden olmadı jilliana dönerim senin yaptığın bir video var mı jillianda ne önerirsin ?

michael jillian 30 day shred videolarını 1 hafta yapabilmiştim,level 1-2-3 diye gidiyorya onlar çok faydalıymış
bende mi ona başlasam ki

michael jillian 30 day shred videolarını 1 hafta yapabilmiştim,level 1-2-3 diye gidiyorya onlar çok faydalıymış
bende mi ona başlasam ki
Tamam kuzum ben bir bakayım onlara da bakalım çok sağol Leslie 3 mil yapıyordum bende aylarca yaptım faydasını görmüştüm ama jillian daha faydalı sert bir spora benziyor daha çok terletir gibi

Tamam kuzum ben bir bakayım onlara da bakalım çok sağol Leslie 3 mil yapıyordum bende aylarca yaptım faydasını görmüştüm ama jillian daha faydalı sert bir spora benziyor daha çok terletir gibi
hem neee,nefes nefese kalıyodum inanki,ordaki kadar yapamıyordum bile,çok kalasım,hiç esnek değilim ben

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 1 ad.salam - 125 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşilçay + 1 ad.dereotlu poğaça - 170 kalori (patron almış herkese zorla ye ne olacak dediler ayıp olmasın dedim)
Öğle; 12:00 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon tavuklu bezelye - 378 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 2 kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy köfte - 405 kalori

Toplam kalori: 1080 Bugün daha da az almayı hedefliyorum

İçilen su: 2 LT (fazlası da olabilir)
Spor: 45 dakika leslie 3 mil

begum75 Müdürüm işlem tamam mı

günaydın canım
işlem tas tamam maşallah sana
akşam yemeğinde çok güzel,suyunda güzel,böyle devam
bende bu akşam nasipse başlıyorum

günaydın canım
işlem tas tamam maşallah sana
akşam yemeğinde çok güzel,suyunda güzel,böyle devam
bende bu akşam nasipse başlıyorum
Bir hamlaşmışım Begüş resmen spordan sonra bayıldım midem falan bulandı Bu akşam nasipse devam bende en kötü pilates yaparım yoksa ders falan çalışmam gerek Bugün daha sağlıklı yiyeceğim sabah sütümü yulafımı içtim geldimSabah -200 dü ama daha fazla bekliyordum şişlik diyordum kendimi kandırıyormuşum demek ki

evet yaaa insan hemen hamlıyor, uzun aradan sonra spora başlamak bu yüzden zor geliyo banada
demek şişlik sudan değil yağdan ötürüymüşo zaman spora devam
ama senin sınavların var işte o biraz engel,dengeli şekilde ayarlama yapman lazım

ay şuanda küçülüyomuş ama son günleri,yarından itibaren küçülme duruyor ve birdahaki hafta büyümeye başlıyor
yani büyüyen göbüşümüz

Desene dahada büyüyeceğiz

Sıvı giderici bir şey yapmadım ama dün çayımı da midem bulanınca içemedim bu akşam nasipse zencefil maydanoz kürünü yapacağım o zaman anlarım Leslie yapacağım akşama iş sığdırmam gerek 1 gün spor 1 gün ders şeklinde başka türlü yetişemem gibi dün çamaşırları topladım katlayamadım bu akşam ütü de yapacağım ne zor iş ya hem çalışmak hem okumak hem zayıflamak hem ev işi

bende eskisi gibi çay içemiyorum,kaç sabahtır çaycı getiriyo ben o görmeden mutfağa gidip döküyorum

şu zencefilli suyu bende yapmak istiyorum ama burada bulamadım,migrosta vardır belki ama oda çok uzak bize

çamaşır bendede öyle yıka-as-kurut-topla-katla-yerine yerleştir 3 günümü alıyo,tabi ütü hariç onuda sayarsak 4 gün,ee zaten hafta bitiyo tekrar başa dönüyoruz

hayat zor ama olsun işler de olmasa hep tembellikte çok sıkıcı,arada spor,arada ders,düzeni güzel oturtursan sıkmaz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…